Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caal

F_F

Polecane posty

Gość gość
Obciągara :D :D

Gość gość
Call zyskasz w oczach wielu lub stracisz.Radzę się zastanowić.

Gość gość
Dawno nie pisałem na forum. Z różnych przyczyn. Teraz nie mogę się zalogować, ale to nie ma znaczenia. TUTAJ jako DOMYŚLNY napiszę tylko ten jeden post. Gdy to wszystko przeczytałem to..... jest mi tak po ludzku strasznie głupio. Głupio dlatego, że nosze w sobie obraz drugiego człowieka i okazuje się, że nie ma on pokrycia w rzeczywistości.

Gość gość
Ludzie o co wam chodzi:-(co w tym strasznego,że ktoś ma nowy topik.Nikt przecież wam nie każe tutaj pisać.Zostawcie wreszcie te kobiety w spokoju:-(

Gość gość
To proszę wymienić tych, którzy mogą tutaj pisać a inni po prostu się stąd wyniosa. Proste?

Gość błękitnaa
Raczej nie sądzę żeby ci niechciani się wynieśli :D

Gość błękitnaa
Też się w sumie zastanawiałam dlaczego jest drugi temat. I jakoś wciąż nie doszłam do żadnych wniosków. A może czytałam nieuważnie...

Gość gość
Caal umowimy sie na randke?

Gość gość
robicie z gowna problem

Gość gość
O co tu chodzi? gosciom nie wolno pisac? przeciez to pupliczne forum.

Gość gość
gość dziś Dlatego u saama zrobiło się bezludno.Ludzie wyczuwają hipokryzję. Tu nie chodzi o to że ktoś zaklada nowy topik tylko KTO zakłada nowy topik . Przychylam się do wypowiedzi gość dziś

Dzień dobry Mam nadzieję,że już się wystarczająco wyżyliście,może już czas ugryźć się w język. Widzę,że Endriu się pokazał.A Tobie Endriu to się dziwię,co Ci znowu nie pasuje,co?Znowu masz rozdwojenie swojej jaźni?:-( Caal;-)dziś pewnie masz wolne,to sobie poleniuchujesz;-)ja chyba tak zrobię,bo dzień zapowiada się leniwie. Daaduś;-)machnij choć łapką,nie zwracaj uwagi na to co Cię denerwuje;-) Miłego poniedziałku:-) https://img4.demotywatoryfb.pl//uploads/201707/1500241304_rfqqfo_600.jpg

Witam Wiola:) tak, nareszcie wolne, całe dwa dni. Żadnego planu nie mam więc z robotą domową idę na spontan:) zwłaszcza, że M wziął L4 i będzie kij w szprychy:-o Endriu:) do Ciebie to mi już brak słów, tyle powiem:P aczkolwiek mów, mów bo to ciekawe jak inni mogą inaczej odbierać świat:D A mnie rozbawił taki obrazek na dzień dobry:D https://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2016/09/b9c9699d7ce192ca24f3d8f65742fb7b.jpg

Hej Caal;-) Jeśli się cieszysz,że M w domu,to ja cieszę się razem z Tobą:-D:-Dw końcu pobędziecie razem:-Pa tak serio,to mam nadzieję,że to nic groźnego i szybko wróci do zdrowia;-) Ja sobie właśnie latam.Na miotle.Modrzew gubi już igiełki cała kostka jest pokryta nimi,wszystko nosi się do domu:-)

Wiola:) uważaj na kominy z tą miotłą:D:D:D no nie cieszę się bo z choroby nie ma się co cieszyć:P. Zaraz cisnę gaz i jadę w świat. Muszę odebrać coś na poczcie, zakupić psince karmę, zawieźć L4 i do apteki wdepnąć. Igiełki idą na kompost czy do pieca?

ha, ha :D wiedziałam, że się kiedyś pomylę:D

Oj tam Caal:-Dnie o to mi chodziło,bo kto by się cieszył z choroby:-DMiałam na myśli wspólnie spędzony czas,który wykorzystacie na przytulaniu?..........:-D:-D:-D Spoko Caal na miotłę mam uprawnienia i czujniki cofania:-D:-D:-D

Gość gość
Ciekawe czy ten monż M Call tak naprawdę wie gdzie ona pisze? Tak tylko zastanawiam się ;)

Wiola:) dawałaś kiedyś do sałatki jarzynowej paprykę, taką świeżą?mam trzy kolory... Bo się zastanawiam czy to nie będzie się kłóciło. Jajka już stygną i idę ukręcić majonez. A może Daa by coś podpowiedziała?

Gość gość
DAA ma więcej oleju w glowie niz ty. Zalosne proby.

A może niech każdy pomartwi się o swój własny olej:) Może trzeba zakupić. Jakby co to ja mam 3-litrową butlę:P:D

Gość gość
to dolej sobie

Gość gość
z oliwek bo lżejszy niż rzepakowy i szybciej idzie do głowy

🖐️ Tez mam 3-litrowa butelke oleju ,juz niepelna :-) Nie wiem o czym napisac ,bo jak widze temat muminkow jest nudny :-),o ksiazkach tez nie bede wspominac ,bo to dla wielu tez nie bedzie interesujacy watek ,no wiec nie jestem ciekawym przypadkiem do dyskusji :-). Tak w ogole ,to nie umiem sie odnalezc wsrod 'krzykaczy',wole spokojna wymiane pogladow ,bez obrazliwych epitetow . Kazdemu moze sie przytrafic cos powiedziec 'na goraco'bez zastanowienia i potem dopiero pomysli ,ze nie o to mu chodzilo .

Gość gość
to błąd zrobiłas razem z Call.Teraz wam głupio.

Daa:) ja nie mogę tej butli oleju zmieścić do szafki kuchennej i stoi w kącie:)przelałam też do małej butelki po oleju bo tak poręczniej. A papryke do sałatki dodawałaś kiedyś? ale i tak już moja sałatka zrobiona. Bez papryki ale za to z jabłkiem. https://www.youtube.com/watch?v=d3gMdMCwxqU Ryszard Rynkowski - Wypijmy za błędy

Cal ,nie ,papryki do salatki (rozumiem ,ze Ci chodzi o jarzynowa )nie daje ,jakos mi nie pasuje i Ulan nie za bardzo lubi . Wiesz ,ze nie pije :-)