Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy naprawdę w dzisiejszych czasach facet bez zarostu to juz nie facet?

Polecane posty

Gość gość

Ja pierdziele. Jestem kulturalny, dowcipny, zdecydowanybywam miłego chłopca. Z wyglądu 186cm, kwadratowa szczeka, wyraźne luki brwiowe dbam o sylwetkę i wyglądam lepiej niz większość moich kolegów. Różnie sie od nich tylko tym że mam słaby zarost lepiej gdy się ogolę. Nie widać wtedy nawet cienia. Kiedyś miałem powodzenie ale teraz mam wrażenie że nawet niżsi i brzydzi ode mnie maja większe branie już ja.

Gość gość
Na początku ucięło mi zdanie. Chciałem napisać że daleko mi do tzw miłego chłopca.

Gość gość
I naprawdę uważasz że to przez brak zarostu.. .

Gość gość
twój charakter jest do kitu co to znaczy że nie jesteś miłym chłopcem? przeklinasz palisz chlasz a może ćpasz? tak czy siak kobiety wolą miłych inteligentnych ale stanowczych mężczyzn a nie chłoptasia co wali wódę z kolegami pod blokiem w krzakach i myśli że jest taki męski i dorosły :D

Gość gość
11:14 Od narko, alko i fajek stonię. Pisząc to że nie jestem typem miłego chłopca mam na myśli to że rozmawiam z kobietami jak z ludźmi, jestem webec nich zdecydowany, asertywny, droczę sie czasem. Kobiety nie lubią słodkich sympatycznych facetów którzy sie przed nimi płaszczą i traktują jak księżniczki?

Gość Teppic  No1
Nie wiem. Ja nie stronię od niczego z wymienionych, a na brak zainteresowania nie narzekam :) Myślę, że dorabiasz teorię do okoliczności. Szukaj problemu również poza gładkością swojej szczęki.

Gość gość
chłopie no to masz złe informacje chyba że celujesz w 16latki normalna kobieta olewa takich gości a twoje zachowanie może się wydać prostackie i aroganckie