Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak się ma 500 plus to i stać człowieka na wybryki

Polecane posty

Gość gość

Rozenek-Majdan ma panią do sprzątania psich kup

Gość gość
Zgadza się. Ja moje 1000+ wydałam dziś w galerii na ubrania dla dwóch synów :) bluzy, spodnie, buty, kurtki. Całą kasę na nich przeznaczyłam, a radości jakbym sobie coś kupiła :P

Gość gość
Teraz wybryki to maslo, jaja, ciasta, papierosy...

Gość gość
do gość dziś - to laski nie zrobiłaś, że wydałaś 1000+ mające od podatników, którzy ciebie nie "rąbali", to ty ze swoim przydupasem z którym masz te dzieci winniście kupować ich utrzymywać a nie podatnicy w tym oszukani emeryci po tylu latach pracy

Gość gość
no i ja nie mam 500+ i z dzieckiem przymieramy głodem bo nie stać mnie na masło, jaja itp. żywność dla nas, a w ciuchy mamy z lumpeksu, Brawo cholerne, wrednie, pisowce, mam nadzieję, że będą umierać w wielkim cierpieniu za wyrządzoną krzywdę biednym jedynakom, o to się modlę

Gość gość
21.19 O co się modlisz? Idź się leczyc. Zamiast modlić się o zdrowie swoje i swojego dziecka, to brednie piszesz. Tyle ludzi chorych, tyle dzieci na raka czy inne choroby i cierpią a ty wiecznie tylko te brednie wypisujesz. Ciesz się że masz zdrowie i zdrowe dziecko

Gość gość
12.19 o bosze jak przymierasz glodem to trzeba bylo w ogole dziecka nie miec. opanuj swoja desperacka zazdrosc, bo ci hemoroid peknie

Gość gość
ja też nie mam 500+ i przeklinam codziennie tych pisowców

Gość gość
mam propozycję, zbierajmy się z naszymi jedynakami i idźmy mieszkać do sejmu, bo nie mamy za co utrzymywać nasze dzieci. Bogatym dają na niańki do psów a nasze dzieci to co

Gość gość
Miejcie pretensje do rządu, a nie do beneficjentów barany. Dlaczego nie wyleziecie na ulice, nie protestujecie, nie zbieracie podpisów na petycje, nie rozruszacie jakiejś akcji tylko grzejecie tłuste doopska przed kompami hejtujecie anonimowo? myślicie, ze to coś da i coś zmieni jak nawtykacie ludziom, którzy normalnie korzystają z LEGALNEGO PRAWA? Ja jestem zamożna i mam jedno dziecko ale kiedy zdecyduje sie na drugie to chętnie i bez wyrzutów sumienia skorzystam z 500+

Gość gość
10.52 Brawo,brawo !!!!!!!!!!

Gość gość
JEZU jak można nie mieć kasy mając jedynaka i nie potrafić go utrzymać ja p*****le Ja na pewno nie mam zamiaru iść i petować bo obydwoje pracujemy jesteśmy zdrowi a nasz jedynak żyje jak pąk w maśle :-p nieudacznice

Gość gość
do gość dziś - małpo nie grzeję dupsko prze kompem bo pracuję abym nie zdechła z głodu razem z dzieckiem

Gość gość
A jak wam żal duuuupska ściska, to se zróbcie drugie a potem i trzecie. Wtedy 1000+ murowany a i spore szanse na 1500+. A tu same nieudaczne mamuśki - dwie lewe ręce do wychowywania dziecka, ale kaskę by przytuliły.

Gość gość
zaznaczam, że pracuję za najniższą krajową za którą można tylko wegetować, bo w tym j*****m kraju w mojej okolicy tak płacą, i cholerne pisowce zgadzają się na to

Gość gość
do gość dziś - jaka ty jesteś pieprznięta to aż żal mi ciebie, ledwie żyją z jednym a ty karzesz im rodzić po kilkoro. Chyba ty masz kilkoro bo zawsze uważałam, że rodziny wielodzietne to są idioci, bo nikt o zdrowych zmysłach nie rodzi kilkoro dzieci nie mając za co żyć.

Gość gość
No to jesli pracujesz to co pitolisz ze glodem przymierasz

Gość gość
to sobie żyj za 1700 zł z dzieckiem

Gość gość
Mam dwoje dzieci a mój post był ironiczny. Jak nie ma wykształcenia, fachu w rękach, to po co w ogóle się rozmnaża? "Wychowuje" następne pokolenie nieudacznej biedy. Dałam cudzysłów, bo komuś,kto non stop przesiaduje na forum hejtując innych, raczej brakuje czasu na zajęcie się faktycznym wychowywaniem swojej latorośli, nie mówiąc o tyranie na jego podstawowe potrzeby. No chyba, że ta patolka pracuje dla portalu O2.pl. Jeśli tak - to sorry.

Gość gość
Trzeba się było uczyć. Byłaby i praca, i płaca. Ale tu pewnie książki w oczka kłuły, za to c*******a swędziała.

Gość gość
To się zwolnij i znajdź lepszą pracę. Dla ludzi z dobrymi kwalifikacjami zawodowymi to żaden problem. Nie masz kwalifikacji - zdobądź je. Siedząc na doooooopsku przed monitorem na kafeteryjnym forum i wyklinając na PiS tego 1700 nie przeskoczysz. Żadna partia i żaden rząd za Ciebie tego nie zrobi. Przeciwnie - zazwyczaj siedzą sobie w knajpach i śmieją się z przeciętnych ludzi - zarówno PiS, jak i PO i inne Nowoczesne. Sorry, taki mamy klimat, że naszym rządzących obchodzimy raz na 4 lata.

Gość gość
10:52 dokładnie ja mam dwoje dzieci i chętnie zglosilam drugie do programu 500+ tylko zaluje ze dopiero jak miał pol roczku bo przepadlo trochę, należy się to się bierze. obydwoje z mezem prowadzimy dg, za to się k***a wezcie bo nam , wszystkim ludziom na działalnościach nic się nie należy! kobiety na macierzyńskim jak nie pokombinowaly z podwyższeniem składek to nalezaloby nam się jakies 300zl miesięcznie albo 1000 nie wiem bo ja kombinowałam i dostawałam tyle ile zarabiałam. maz ial wypadek na motorze, dwa tyg w domu szpital wiecie ile dostal cos kolo 100zl, a na etacie 80% dostają. wracając do tematu, w mojej rodzinie facet zarabia 15tys dyrektor banku zona 7 tys w szkole plus kampanie na nowe projekty w szkole i na studiach i następnego dnia po urodzeniu już złożyli wniosek 500plus.

Gość gość
j****e cholerne pisowce, placa za seks, z kraju zrobili burdel

Gość gość
16 05 zmień płytę debilu :-)

Gość gość
16:05 - ja uprawiam sex 5-6 razy w tygodniu. Gdzie mogę odebrać należną mi kasę?

Gość gość
oprócz seksu chłop musi ciebie zapłodnić

Gość gość
dostaje 500+ i ma za co urządzić mieszkanie

Gość gość
do gość dziś - tylko weź po uwagę, że ten debil być może utrzymuje twoj****chory które sobie naklepałaś dostając 500+ dotarło idiotko, także jestem też za tym aby ci co dostają 500+ z mojej ciężkiej pracy winni zamknąć mordę i nie dyskutować