Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy najlepszy Rząd w historii

Polecane posty

Gość gość

Mamy najlepszy Rząd w historii

Gość gość
Też jestem zadowolona z obecnego rządu w Norwegii

Gość gość
Ja jestem zadowolony z Rządu Polskiego.

Gość gość
jest do d**y

Gość Ja_Dyzio
to NIE jest normalne zjawisko w czasie 1000 lat historii Polski aby Rząd Polski i Prezydent Polski był po stronie 'suwerena' i bronił 'suwerena' przed wrogami Polski i Polaków, tu musi być jakiś 'haczyk' ! - jak powiedziała Pawlakowa w filmie SAMI SWOI Sąd-sądem a sprawiedliwość musi być po stronie Pawlaków, więc, granaty do kieszeni weź, weź jeszcze jeden na wszelki wypadek Polaku i Polko , trzymaj granaty w skrzyni ze słomą , jeżeli ten Polski Rząd i ten Polski Prezydent tym razem sprzeda Polki i Polaków i uzna za śmieci , które tylko tworzą elektorat to granaty w skrzyni się przydadzą aby wysadzić siebie i ten Rząd razem z Prezydentem Polski , jak widać, słychać i czuć sondaże dla Rządu i Prezydenta cały czas rosną i rosną , zaczynają się spełniać marzenia bardzo biednych Polaków i Polek, zaczyna się budzić do życia tak zwana 'Klasa Średnia Biznesu' ale nadal setki osób z 'klasy średniej biznesu' siedzi w pierdlach oczywiście za niewinność , - 15 - 10 lat temu zainwestowali w swoją Działalność Gospodarczą cały swój majątek i zapał , tyrali 24/24 godzin każdej doby , po kilku miesiącach działalności firmy pojawił się w firmie FISKUS a za chwilę kontrola SANEPID , - szukali i znaleźli w 'papierach' pomyłkę księgowej na 48 groszy, FISKUS kazał zamknąć firmę , kontrola SANEPID wykazała, że budynku małej gastronomi na oknie pojawiła się mucha w pajęczynie , FISKUS nakazał zamknąć lokal natychmiast ! Tysiące Polaków i Polek zostało bez grosza, bez firmy , trafili do więzienia za to, że tyrali 24/24 h na dobę , dzisiaj Polacy obawiają się brać kredyty na założenie własnej firmy w obawie braku zaufania do polskiego Rządu , z powodu FISKUS-a oraz SANEPID firmy padały lawinowo w Polsce , jak Tsunami ! Czy obecny Rząd i Pan Prezydent zechcą Polkom i Polakom ułatwić ponowne zarządzanie małymi firmami ?

Gość gość
Bubel za bublem a nie ustawy,brak zaufania do naszego rządu innych krajów,armia lezy, kolesiostwo większe niż za platformy, kreatywna księgowość również,ministrowie typu Szyszko czy Macierewicz niczym święci nieomylni,obojetnie co nie wymyślą to my nie mamy gdzie się udać po pomoc bo będzie tak że nazwa nas zdrajcami a wyroki instytucji np unijnych mają w czterech literach. Nic , zupełnie nic nie poprawili. No może swój byt. Nie zmniejszają kolejek do lekarzy, nie poprawia się poczucie bezpieczeństwa , dalej drobni ciulacze ledwo wiążą koniec z końcem. Ja wiem że nie od razu Kraków zbudowano,ale nawet patrząc na dane GUS co do wydatkowania 500+ to oprócz tego że faktycznie większość tego nie przepija to szału nie ma. Słyszę od wielu ludzi ,że co prawda zarabki poszły w górę,ale koszty życia jeszcze bardziej i wielu z nich zaczyna zaciskać pasa w obawie co dalej. Gdzie ten plan Morawieckiego? Gdzie te inwestycje,gdzie ta dobra zmiana?