Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie tacy są?

Polecane posty

Gość gość
Przecież nie zrobiłam żadnego zabiegu dla seksu. :o Tylko żeby widzieć w lustrze to co chciałam widzieć.

Gość gość
Cala przyjemnosc po mojej stronie ;) Ehh sama mnie wkurzaja gorne powieki. i gdyby nie cena to juz dawno dalabym wyciac tam nadmiar skory. Jest taki chirurg estetyczny w Monachium, ktory 6 miesiecy operuje w Niemczech i nastepne 6 operuje za darmo w szpitalach 3ciego swiata. Tez jakis sposob na zycie.

Gość gośćSYLWIA
a czemu nie na NFZ?jak moją córkę w buzię pies ugryzł,to sama z nią pojechałam do chirurga ale to była konieczność a nie widzimisię.polecam dr.M.C świetny specjalista,polecam

Gość gość
Plastyka powiek przeprowadzana jest często w znieczuleniu miejscowym i daj***ardzo dobre rezultaty. Nie żebym jakoś lekkomyślnie podchodziła do takich zabiegów bo wiadomo... to jest operacja, trzeba się odpowiednio przygotować. To, że może być lepiej wie każdy, że gorzej niekoniecznie. Jednak po to jest ta dziedzina żeby z tego korzystać... Jeśli jest jakaś wada, kompleks to dlaczego tego nie skorygować? Tak jak np. dentysta leczy zęby, tak medycyna estetyczna czy chirurgia plastyczna koryguje defekty urodowe. Ja się cieszę, że się załapałam w takim miejscu bo zawsze mam jakąś możliwość skorzystania z zabiegów, na które normalnie nie byłoby mnie stać.

Gość gość
skąd miałaś pieniążki na operacyjki autorko? :D

Gość gość
Tutaj chirurgicznie u znajomej chirurg kosztuje to 800,00 Euro, to jest tu dobra cena. A ile Wy ca. bierzecie i czy robicie juz laserowo?

Gość gość
Tutaj u mnie powieki górne w zależności od problemu... Cena jest ustalana indywidualnie około 4-5tysięcy, natomiast dolne w granicach 5-6tysięce ze względu, że ta okolica jest trudniejsza do skorygowania. Wykonujemy też wypełnianie np. doliny łez czyli dołków pod oczami biegnącymi od wewnętrznego kącika oka w dół przecinając na pół powiekę, a policzek - kwasem hialuronowym i daje to bardzo dobre rezultaty.

Gość gość
Dzieki za informacje, to mam jakies porownanie. Na szczescie potrzebuje tylko gornej powieki ale i niestety brody ale tu juz idzie w kierunku duzego liftingu, moze cos sie da wypelnic. Moja pani domowy lekarz jest tez od medycyny estetycznej i powiedziala mi juz, ze z efektow ostrzykiwania w moim przypadku nie bede zadowolona. Ale duzy lifting twarzy to juz jest wieksza akcja i jakos nie moge sie jeszcze zdecydowac.;)

Gość gość
Pełen lifting twarzy daj***ardzo dobre rezultaty, ale jest to dość rozległa operacja... bezpiecznie można zrobić w życiu lifting około 3 razy. Można pomyśleć o czymś celowanym typowo na dany problem. Wypełniacze czy toksyna botulinowa do pewnego etapu będą dawały bardzo dobre rezultaty, ale w niektórych przypadkach będzie to niestety niewystarczające. Sama nie jestem chirurgiem i operacji nie wykonuje, zdarzyło mi się jedynie asystować czasami. Zajmuje się głównie medycyną estetyczną i kosmetologią.

Gość gość
Możesz też spróbować zabiegów laserem frakcyjnym CO2, ale nie wiem na czym dokładnie polega problem.

Gość gość
twój szef chce cię świątecznie przelecieć

Gość gość
Mam bruzdy naso-i labialne. Raczej nie zdaze miec 3 liftingow , juz jestem ponad polwiekowa ;) Kurcze to niesprawiedliwe, ze faceci maja nie tylko wiecej miesni ale i pozniej dopada ich biologiczne starzenie.;)

Gość gość
Niezaleznie od Twojej decyzji zycze Ci juz tradycyjnie zdrowych i wesolych Swiat Bozego Narodzenia. ;) Milo sie z Toba pisalo, hej.

Gość gość
Coś w tym jest. :) Mój szef jak na swoje lata wygląda bardzo dobrze. :)

Gość gość
Dziękuję! Wesołych Świąt! :)

Gość gość
Proponuje oceniać specjalistów, lekarzy, chirurgów tak aby wszyscy wiedzieli do kogo warto iść. Znalazłam takie forum co mają miejsce na oceny, https://fachowe-forum.pl ja już oceniłam, ale co tam po jednej wypowiedzi ;)

Gość gość
Rozmawiałam dziś z moim szefem o tym zaproszeniu na święta i zapytałam czy jego rodzina nie będzie miała nic przeciwko, czy nie będą czuć się skrępowani przeze mnie. Powiedział mi, że ich nie będzie w tym roku bo mają już swoje plany. Czy nie jest trochę tak, że szef zaprosił mnie dlatego, że sam nie chce spędzać świąt samotnie?

Gość gość
Szefowi nie wypada odmówić xDD