Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 didka

MOTOROLA E365-OPROGRAMOWANIE

Polecane posty

Go艣膰 bobas
Ma kto艣 oprogramowanie do kabla Motoroli e365 ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Joni
Gizmno zamknnij dupe jeba艅cu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niuniek18
witam mam maly problem z motorolka telefon byl w erze i zostal zdjety simlock. Teraz jest w plusie. Problem polega na tym ze niemoge zasilic konta, niedostaje sms-a zwrotnego tzn. dostaje ale takich literek to wrzyciu niewidzialem na innym telefonie wszystko ok. Pomo偶cie !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blokers15
Czesc a ja mam male pytanko co nalezy zrobic gdy telefon sie nie chce wlaczyc wydaje mi sie ze padl soft idzie to naparawic> z G贸ry dziekuje i POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zioomek8
ja mam takie pytanko czy ta motorolka ma mp3??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agagabim
Hejka !!! MAm problem z usuwaniem zdj臋c . Zdj臋cia ktore zapiusa艂am teraz chce usun膮c bo juz ich nie chce moiec w telefonie jak to zrobic , pr贸bowa艂am na wszelkie spospby ale nic to nie daj . Jak by艂by ktos tak mi艂y i wyjasni艂 mi to by艂abym dozgonnie wdzieczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agagabim
Hejka !!! MAm problem z usuwaniem zdj臋c . Zdj臋cia ktore zapiusa艂am teraz chce usun膮c bo juz ich nie chce moiec w telefonie jak to zrobic , pr贸bowa艂am na wszelkie spospby ale nic to nie daj . Jak by艂by ktos tak mi艂y i wyjasni艂 mi to by艂abym dozgonnie wdzieczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piesiu
Witam Info dla wszystkich os贸b walcz膮cych z tym przekl臋tym kabelkiem usb. Po 3 godzinach bezowocnej walki z wgrywaniem dzwonk贸w na kom贸rke zacz膮艂em ju偶 w膮tpi膰 w swoje komputerowe umiej臋tno艣ci :/ Czyta艂em co pisa艂 Gizmo i inni m膮drzy ludzie i wszystko to prawda z tym 偶e nikt nie napisa艂 偶e to cholerstwo nie dzia艂a pod windowsem 98 (mimo 偶e na p艂ycie kt贸r膮 dosta艂em z kabelkiem by艂y drivery pod w98)! Cho膰bym na g艂owie stan膮艂 to nic nie mog艂em na kom贸rke wys艂a膰 (艣ci膮gn膮膰 z niej mog艂em wszystko), rzutem na ta艣me odpali艂em windowsa xp, nast臋pnie zrobi艂em wszystko tak jak ju偶 tu by艂o opisane (sterownik, zmiana com 3 na com 5, itd.) i wsio zacz臋艂o hula膰 jak w艣ciek艂e :D. Ahi sterowniki w xp'ku mog膮 by膰 w wersji od windowsa 2000, co prawda system troche marudzi 偶e brak certyfikatu czy cu艣, ale trza kontynuowa膰 instalke mimo to. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3695429
hey wam :) mam do was pytanie ;/ od niedawna mam motke e365 ;/ dzieje sie z nia cos dziwnego ;/ nie wiem dlaczego ale zasilam normalnie konto a kasy na tym yebanym fonie za kazdym razem nie ma ... musze cos nacisnac czy jaki choooj ?? ;/ w ogole czemu nie mam ksiazki telefonicznej jak nie mam kasy na koncie;/ telefon jest do dupy !

Udost臋pnij ten post