Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet za dużo pomaga innej kobiecie w ciąży

Polecane posty

Gość gość
Bo by c może tak bardzo mu się podobała że on chciał z nią być na poważnie? Nawet dziecko? A teraz nie może tego przeboleć że ona zostanie sama

Gość gość
A może coś do niej czuje......

Gość gość
Witam.dzos mój facet zostawił komórkę i nie wziął.jej że sobą jak wyszedł na chwilę do sklepu.w messengerze miał wiadomości !! Pisaliśmy o samochodach.ona mu się zalila że gdyby nie ciąża to kupilabym od niego auto.moj facet je rzeczywiście chce sprzedać a ona chciała kupić no ale teraz musi oszczędzać.A mój facet jej wysłał.fotke auta jakie zamierza kupić ,ona je chwaliła a on jej napisał ,,dam.vi się nim.przejechac jak mnie odwiedzisz,,

Gość gość
Co to ma być imponuje jej ,pokazuje ile straciła będąc z tamtym,??? Czy jednak oferta przejażdżki to coś jednak jest na rzeczy?????

Gość gość
Naiwna jesteś? Żaden facet nie pomaga kobiecie bezinteresownie. To chyba oczywiste, że ma nadzieję na coś więcej.

Gość gość
a moze umowili sie z tamtym,ze twoj bedzie ją podrywal, a ten d**ek rzuci ją bo oskarży o zdrade , flirt z innym.???

Gość gość
Co to ma być imponuje jej ,pokazuje ile straciła będąc z tamtym,??? Czy jednak oferta przejażdżki to coś jednak jest na rzeczy?????

Gość gość
Dziewczyny może to był tylko żart z tym ,że da jej się przejechać swoim.nowym autem? Ze to taki pół.Żartem pół serio?

Gość gość
Ona mu się podoba!!!!!

Gość gość
Autorko, faceci tak mówią, żeby się przypodobać :) mi też kiedyś pewien powiedział "kiedyś przewioze cię lepszym autem"... Autorko to pytanie pozbawione złośliwości - czy Ty nie widzisz, że między nimi coś się dzieje??? Czy nie chcesz widzieć? Dlaczego tak bardzo go bronisz i nie dopuszczasz do siebie możliwości, świadomości że twój facet jest nie fair wobec Ciebie?

Gość gość
Tam pisalo ,,dam ci się przejechać,, a nie że cię przewioze,, brzmiało jak kolega do koleżanki. Ludzie co wy tu wypisujecie. Koleś jest we fajnym związku z kobietą ,która odeszła od męża do niego,a miałby coś czuć do jakiejs ciężarnej,??? Pomaga bo widzi w niej fajna kobietę która tamte n skrzywdził....

Gość gość
Ja p**********a ciężarna to jakaś niepełnosprawna?? Za niedługo przestanie być ciężarną! Jaką idiotką trzeba być, żeby nie widzieć, że facet na nią ewidentnie leci (i to nie od dziś), a to, że autorka odeszła do niego od męża, niczego tu nie zmienia!

Gość gość
00:24 wiem co było napisane!!! Chodzi o kontekst wypowiedzi. Z resztą... I tak nie zrozumiesz.

Gość gość
Ale mój facet planuje ze mną budowę domu .

Gość gość
Pisałam post ale został skasowany.On planuje ze mną budowę domu ,wyznaje mi miłość ,dogadujemy się .Jest ok wszystko. On jest wściekły i nawet ja na tego faceta.Ona ma 34 lata zostawiona wciazy a szansę na ułożenie życia...Minimalne.A tamten pójdzie do innej i ma łatwiej . To jego dobry kumpel i mój facet tego nie może przetrwać a to jest fajna dziewczyna .

Gość gość
Przestaje być o nią zazdrosna bo on planuje budowę domu ,na razie razem wynajmujemy mieszkanie. Życzę tej dziewczynie fajnego faceta chociaż w jej wieku z małym.dxieckiem to raczej szansę na nikłe...

Gość gość
Tak tak autorko, dalej się pociaszaj i nie dopuszczaj do siebie myśli ze cos się dzieje miedzy nimi. I co z tego, ze Twój facet gada, ze kocha, ze planuje budowę domu. Bycmoze to po to by uspic Twoja czujnosc. Na razie to tylko słowa, wszystko się rozstrzygnie gdy tamta ostatecznie zostanie sama, jej facet odejdzie definitywnie, zobaczymy czy aby Twój facet nie poleci w podskokach do niej...w końcu ona mu się podobała i widać dalej podoba, nawet jeśli Cie nie zostawi to może działać na dwa fronty.

Gość gość
Przecież ten facet chce jej pomóc!!! Życzy jej by tamten zmadrzal i inaczej ja traktował !!!!

Gość gość
Ale on jej o mnie mówi ,pisze w smsach typu ,,rozumiem co czujesz,ja na Monikę czekałem i też weekendami byłem sam,, on jej o mnie mówi ,ona wie że jemu na mnie zależy.

Gość gość
Myślę że facet jest w porządku. Pokazał serce i że nie jest chamem.

Gość gość
Bo.najlepiej od razu że to cham i prostak...

Gość gość
Przecież kochanka prawie zawsze wie o żonie a żona o kochanie niekoniecznie. No jak tam chcesz. To miłego życia

Gość gość
"chociaż w jej wieku z małym.dxieckiem to raczej szansę na nikłe..." x LOL bardzo się mylisz, jak kobieta jest atrakcyjna to w tak młodym wieku wielu ją weźmie, nawet z dzieckiem. Postaw mu testowe ultimatum, albo ty, albo ona, zobaczysz, jak zareaguje :)

Gość gość
Trudno zgadnąć co myśli on, co ona i jak się taka znajomość może rozwinąć. Współczuć można, pocieszyć, ale żebyś sama nie została porzucona. Bezpieczniej byloby zdystansować się od tej dziewczyny. Teraz ma Ciebie i budujcie swoje szczęście zamiast żyć życiem znajomych.

Gość gość
Szkoda Ci laski która nie ma problemu smsowac z żonatym i nawet nie pomyśli jak Ty się czujesz? Tez byś się tak zachowywała? No weź się zastanów..i nie biedna została z dzieckiem, tylko głupia egoistycznie rozłożyła nogi przed idiotą a dziecko ucierpi

Gość gość
Tak poza tym to chyba w takich sytuacjach ma sie matkę siostrę koleżanki a nie czyjegoś faceta!! Gdyby miała klasę i serio potrzebowalaby pomocy to by zadzwoniła do Ciebie! Zapytałam swojego faceta o zdanie..wybuchł śmiechem i powiedział ze na 100% prowokacja bo chyba nie ma aż tak głupich kobiet jak Ty...no i chyba ma rację

Gość gość
Witam po pierwsze i ja i mój facet jesteśmy po rozwodzie i nie zalegalizowalismy tego związku mamy wspólne mieszkanie,wynajem. Więc żonaty nie jest. Wspólne we czwórkę się spotykaliśmy więc mój facet nie jest jej obcy Oni mieli się rozstać w sumie on a to okazało się że ona w ciąży....Mój facet i ja im.kibicowalismy s oni nam.im.nie wyszło.

Gość gość
Wczoraj dojrzalam kolejnego smsa ,pisał o nas s jej pisak takie rzeczy ,,jesteś fajna mądra i ładna i na pewno sobie ułożysz jeszcze życie ,będziesz super mama,,. Czyli życzy jej powodzenia w życiu ??? I dodał ,,czekamy na ciebie aż nas odwiedzisz wkrotce,,

Gość gość
Prowo :D

Gość gość
pewnie ze prowo.