Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZOK MUZUŁMANIE W NIECZECH MODLĄ SIĘ DO BUSA

Polecane posty

Gość Teppic   No1
"rządzą chrześcijanie" xD To, co rządzi w Polsce, nawet obok prawdziwej wiary chrześcijańskiej nie stało na półce z towarami z drugiej ręki. Nie mówiąc już o tym, że jakikolwiek wpływ jakiejkolwiek wiary na politykę i tematy stricte świeckie należałoby wykorzenić.

Gość gość
Polska się odradza od tej żydokomuny ale jeszcze trochę wody w Wiśle upłynie za nim Polska będzie w pełni wolna.

Gość Teppic   No1
@ Myślę, że mocno byś się zdziwił ;) Masz tu niewielki spis mordów na tle religijnym. Krucjaty: 6,000,000 Wojna 30-letnia: 11,500,000 Wojny religijne we Francji: 4,000,000 Druga Sudańska Wojna Domowa: 2,000,000 Wojna Domowa w Libanie: 250,000 Muzułmański podbój Indii: 80,000,000 Masowy Mord w Kongo (Król Leopold II): 13,000,000 Mord w górach Ararat (Armenia): 1,500,000 Ludobójstwo w Rwandzie: 800,000 Wojna 80-letnia: 1,000,000 Wojna domowa w Nigerii: 1,000,000 Wielka Rewolta Chłopska: 250,000 I Wojna Domowa w Sudanie: 1,000,000 Diaspora żydowska (bez holokaustu): 1,000,000 Holokaust: 6,500,000 Terroryzm muzułmański od 2000r.: 150,000 Wojna w Iraku: 500,000 Zachodnia Ekspansja USA ("Manifest Destiny"): 20,000,000 Transatlantycki handel niewolnikami (usprawiedliwiony przez chrześcijaństwo): 14,000,000 Ofiary Azteków: 80,000 żniwo AIDS w Afryce (watykański ban na kondomy): 30,000,000 Inkwizycja: 5,000 Nie wiem... na mnie jednak robi to wrażenie. ;)

Gość gość
ateiści wymordowali i nadal mordują dziennie dziesiątki tysięcy ludzi , patrz chiny i korea ale też mordują wielkie korporacje tylko w ukryty sposób , jest to liczone w setkach milionach zamordowanych ludzi przez ateistów , dlatego ateizm (marksizm leninizm ) to zło

Gość Teppic   No1
Hmm... no tak, tak. Ale ci wszyscy mordercy byi z gatunku homo sapiens, więc homo sapiens to też zło.

Gość gość
marksizm, leninizm - zamordystyczne ideologie

Gość gość
Jak oni kozy bzykają to już nic mnie nie zdziwi :D

Gość gość
haha ale beka

Gość gość
Muzułmanie to stan umysłu :))))

Gość gość
chorzy ludzie

Gość gość
O W MORDĘ JEŻA o_O

Gość gość
szkoda mi tych muzułmanów, to chory ludzie ale taka to ich ideologia islam...

Gość gość
ATEIZM I ISLAM TO ZŁO

Gość gość chrzescijanin
A co ten pan w białej sukience i z pędzelkiem robi . Czy on świeci G****owóz ?

Gość gość
Połowę lub i więcej postów popierających autora i jego bzdury napisał...sam autor. I myśli ćwok, że tego nie widać. :)

Gość gość
Jak dobrze że PiS wygrał wybory bo byśmy już to mieli w naszej kochanej Polsce.

Gość gość
Przyczepił się do tego forum jeden ćwok lub ćwoczyca i codziennie sra artykułami z gôwnoźródeł lub nagrywanymi kootas wie gdzie filmikami. Biedak nie ma lepszych rzeczy do roboty, więc odpisuje sam sobie, ale nie jest zbyt mądry, więc łatwo go rozpoznać, oto znaki szczególne, słowa-klucze: lewactwo lewacy jak dobrze, że PiS wygrał niedługo (tu data) w Niemczech będzie więcej muzułmanów niż Niemców niedługo (tu data) w Niemczech będzie szariat Plus klecone na kolanie bzdury pisane niby to przez Polaków na emigracji w Niemczech, że tam tak niebezpiecznie, strefa wojny normalnie ;)

Gość gość
Jeszcze jedno: te posty o ideologii marksistowskiej też są jego, no bo skąd ma się dowiedzieć, co to znaczy, kiedy uczy się w ohp ;)

Gość gość chrzescijanin
Chrześcijanin to ja . Krytykuje wszelką obłudę i nie moge zrozumieć niewierzących katolików którzy obchodzą różne ceremonie pogańskie . Ja jestem wierzący w Boga i nie chodzę do spowiedzi . W doopie mam posty wymyślone przez watykańskich uczonych i inne zwyczaje pogańskie . Do kościoła chodzę tylko na pogrzeby i weselne msze . O spowiedzi nie ma mowy . Jaka głupota gadać na ucho coś uczynił . Zastanówcie sie czy to mądre aby klęczeć dobrowolnie pod drugim człowiekiem i mówić pierdoły . Powtarzam dobrowolnie . I taki kmiot który chodzi do spowiedzi krytykuje Islam . Obłudnik nie masz prawa krytykować innych religii pacanie .

Gość gość
heh a koleś w aucie sobie piwo pije :)

Gość gość
moze kaca mieli i sie modlili to mahoemta zeby im po lyku dal

Gość gość
No co chcecie to postępowe niemcy ;)

Gość gość chrzescijanin
Takie głupki jak wy to ciezki przypadek . Napewno macie ne wiecej jak 30 lat . Tak was wychowali rodzice albo rodzic . Wasi rodzice wyśmiewali sie z innych religii przy was i tak was nauczyli . I wy teź tak będziecie uczyć swoje dzieci . Nienawiści do innych ras i wyznań.

Gość ona ja
ci muzułmanie bardzo żartownisie z nich hihi

Gość gość
Gościu musiał być wystraszony w tym busie :) ja bym klaksonem ich przegonił

Gość gość
Ciekawe czy browar wszedł ;)