Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy tez ogladacie ten durny serial gra o tron?moj maz wieczorami to oglada...

Polecane posty

Gość gość
Ale czy ty nie rozumiesz, że ten serial jest dobry bo.. Jest dobrze zrobiony, dobra gra aktorska, ciekawa akcja trzymająca w napięciu, dobre efekty specjalne. Księżniczki i smoki są, tak na dokładkę, ale ile było filmów czy seriali o smokach, a takiej popularności nie zdobyły. Bez dobrej gry aktorskiej i dobrze zrobionych odcinków sam serial by się nie obronił bo są tam smoki czy księżniczki. Skoro tobie się nie podoba ok, ale jest masa ludzi, którym się podoba

Gość gość
A czy ja im bronie ogladac? Swietna gra aktorska, efekty to wszystko mozna znalesc w dobrych thrilerach lub historycznych Ja nie lubie fantastyki wiec zadna cudna Grattis aktorska mnie nie przekona

Gość gość
ja tez nie przepadam za Grą o tron... Tzn próbuje oglądac, bo ludzie sie zachwycaja, ale zwyczajnie nie lubie tych seriali kostiumowych. Podobał mi sie pierwszy odcinek, bo taki mroczny, z tymi dziwadłami bez oczu. I ogólnie jest kilka ciekawych wątków, strasznie wkurza ten dawnowaty blond- sadysta małoletni książe, ale to ciekawy wątek. Jestem na razie chyba w drugim sezonie, w sumie to juz nie bardzo oglądam. Nieraz juz nie łapię kto jest kto, i niektóre odcinki sa mega nudne. Czy ta zima w kończu kiedys nadejdzie w tym filmie? :p

Gość gość
ale przepadam za to za Breaking Bad. Jak ktos nie widział, to polecam baardzo. a z tych co obecnie lecą to nienajgiorszy jest Mr Mercedes

Gość gość
Ale piszesz jak jakaś zazdrosna. Cytuje"nie lubię fantastyki żadna cudna gratis autorka mnie nie przekona"halo? Co ma do tego serialu jakąś niby cudna autorka? Tam żadnej takiej nie ma. Są ładne aktorki dobrze grające swoje role. Więc albo nie lubisz fantastyki albo nie lubisz kobiet i coś tu jakaś dziwna zazdrością wieje.

Gość gość
*aktorka

Gość gość
Winter is coming. Tak. Zima nadeszla:-)

Gość gość
obleśny serial promujący przemoc, morderstwa, brutalny seks i gwałty, kobiety są w nim traktowane przedmiotowo, uczy postaw moralnie wątpliwych, ledwo przebrnełam przez kilka pierwszych odcinków, przestałam oglądać ze względu na promocje przemocy wobec kobiet

Gość gość
Przemoc wobec kobiet ? Jakby w realu jej nie było :P Jakbys poczekała to bys zobaczyla jak wyrobila sie Araya czy Matka Smoków ;) I jak kobiety uprawiaja przemoc w białych rekawiczkach np. Lady Olenna :) A jak chcesz zobaczyc prawdziwa przemoc wobec kobiet i to nie fantasty, tylko cos co malymi kroczkami juz nadchodzi to obejrzyj sobie The Handmade Tales czyli Opowieść Podręcznej, jeden z niewielu dobrych seriali tego roku :)

Gość gość
Fajny serial. Jeden z moich ulubionych. Nienawidzę za to polskich telenowel, tureckich i tych wszystkich rolników szukających żony, tzg itd :P

Gość LKJHGFnbng
Ja oglądałam, ale od 4 sezonu jest kiepsko ... najgorsze sezony to 5 i 7. generalnie, oparty o ksiązki które są WSPANIAŁE - czytałam wszystkie tomy w oryginale. majstersztyk. serial obleci. Przystojny Jaime Lannister, Jon Snow nieco zbyt taki chłopaczkowaty (wolalam Jona w książkach niz w serialu). nie cierpię daenerys - mimo że lubilam ją pierwsze 3 tomy/3 sezony. pozmieniali w serialu DUZO i głównie na gorsze. ale sezon ostatni pewnie obejrzę. Oby to Night King usiadł ostatecznie na tronie. \oby nie Daenerys !!! (jestem kobietą, mam 38 lat, dwoje dzieci, męża, pracuję cały etat w korporacji).

Gość gość
Daenerys x to jest ta niziutka blondynka? Mnie zawsze smiesza jej przesadne przemowy... nie wiem jakim cudem ci ludzie w serialu ją biora powaznie, a nie po prostu spiorą i przelecą, bo tak by sie stało w realu. Ale moze ta aktorka nie bardzo pasuje, bo za cukierkowa, kojarzy mi sie bardziej z tymi serialami dla nastolatków typu Hannah Montana czy inne

Gość gość
Przystojny Jaime Lannister x przepraszam za słownictwo, ale to ten gnój co próbował zabic na początku tego małego chłopca, zrzucając go z wieży? Nienawidze tego c***ja najbardziej ze wszystkich, mam ochote go walnąc w ten durny złosliwy ryj, jak sie mozecie zachwycac ze przystojny?

Gość gość
Jest przystojny. Mokro mi gdy oglądam tego aktora w tej roli. Zresztą on nie jest dwuznacznie zły. Pochodzi z takiej rodziny, jego postać zmienia się. Super męski. :P

Gość gość
Sorry, jednoznacznie. ;) dwuznaczne to ja mam z nim myśli :P

Gość gość
Jaime Lannister - postać ktora się bardzo rozwija i zmienia. w serialu to widac, w książkach bardziej. tez go najpierw nie znosiłam. ale ta postac naprawdę ciekawie sie rozwija ;) podobnie Theon - choć brzydki akurat - też się bardzo zmienił.

Gość gość
Nie oglądam serialu bo dla mnie jest słaby w porównaniu do książki.

Gość gość
Oglądam i uwielbiam. Lubie też Vikingów. The Crown, Viktorie,. Lepsze to od polskuch seriali, ktorych nie lubie.