Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warszawiacy oglądaliście wczoraj Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce z Opola?

Polecane posty

Gość gość

Albo Łodzi? W Opolu Zaksa z Sarmayeh Bank Teheran wygrała ale nie wiem kto w Łodzi wygrał Oglądaliście wczoraj na Polsat sport po 17-tej klubowe mistrzostwa świata w siatkówce z Opola? Jeśli nie oglądaliście to dziś o 17:30 znowu na Polsat sport Zaksa Kędzierzyn Koźle zagra w Opolu z Civitanową będziecie oglądać? To pierwsze klubowe mistrzostwa świata w Polsce to chyba najbardziej prestiżowa impreza sportowa jakiej w Polsce jeszcze nie było i co jesteście zawiedzeni że taka impreza jak klubowe mistrzostwa w siatkówce odbyła się w Wg was zadůpiastym prowincjonalnym Opolu który jest dla was śmieszną mieściną a nie u was w Warszawie?

Gość gość
klubowe mistrzostwa świata w siatkówce odbyły się pierwszy raz w polsce i gospodarzami klubowych mistrzostw świata jest opole, łódź i kraków

Gość gość
Jestem z Warszawy urodziłem się w Warszawie ale nie uważam Opola za prowincjonalne miasto ani za zaduupie, sam sobie coś wmawiasz, tak oglądałem KMŚ wczoraj z Opola i cieszę się że ZAKSA Wygrała :) aha w Opolu byłem 3 razy na festiwalu Piosenki Polskiej i raz w Zoo w Opolu :)

Gość gość
Fajnie :)

Gość gość
Nie oglądam

Ja regularnie oglądam wszystkie możliwe mecze w siatkówkę :D Zwłaszcza jeśli grają Polscy siatkarze :D Wiele ciekawych rzeczy dowiedziałam się także z internetu, szczególnie z bloga DoSiatkowki.pl :D