Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plaga samotnych mamusiek

Polecane posty

Gość gość43
Zacznij go lać. To dobry powód, będziesz usprawiedliwiona.

Gość chlają przez baby
gość43 wczoraj problem że 90% bab to idiotki więc trudno na taką NIE trafić, więc faceci biorą co jest a potem muszą chlać, proste

Gość baba też ma potrzeby
gość dziś bidulka, i jak tu żyć!!!! listonosz przychodzi nieraz? może zagadać i zaprosić go na gadke i jedno zaprowadzi do drugiego......chyba potrafisz uwieść chłopa

Gość gość
E tam ja bylam tydzien po slubie i odeszlam od meza w ciazy.Zaden mnie niechcial wiec zaryzykowalam i wyszlam za niego a potem same problemy zadnych pieniedzy mi niedawal na zycie. Wiec powiem tak tylko faceci dupki sa sami ktorych nikt niechce i takich biora kobiety ktore sa zdesperowane bo tez nikt na nich oka nie zawiesil,

Gość a on chlał i lał
gość dziś tydzień po ślubie odeszłaś??? To faktycznie trafny wybór zrobiłaś biorąc ślub, gratulacje!!!!

Gość nikt nie chce kúrwy
gość dziś tu nie chodzi o zawieszeniu oka na "czymś" tylko durne baby nie rozumieją że porządny facet NIE CHCE lalki co świeci doopą po całym mieście i "reklamuje" się, na co komu taka szmata? A baba myśli że jak "świeci" doopą bardziej niż inne to lepiej. Kompletny paradoks pojęć z obu stron. Dlatego związki padają.

Gość gość
E tam hujowo wylosowalam z internetu na fotce sie poznalismy.Jestem juz po 30 i to ja parlam na slub On chcial luznego zycia zyc bez slubu wlasnie wniosl o rozwod i powiedzial ze moge do niego wrocic ale bedziemy zyc bez slubu cywilnego tylko przystaniemy na koscielnym.Wiec podjelam decyzje co zrobie zrzekne sie praw rodzicielskich do tego dziecka bo niechce dziecka ani jego...

Gość gość
najgorsze mendy to indywidua, określający się mianem "porządny facet". Wyrazy ci się grubasie pomyliły. Porządny to nie to samo co pożądający, a ty pożądający tylko jesteś, nic więcej. Zero.

Gość gość
18;24 E tam bzdety najwieksze k***iska przebojowe szmaty maja fajnych mezow facetow bo to ona rzadzi w zwiazku a taka cicha spokojna to jest zdeptana w tlumie i zostaje jej debil ktory chce rzadzic nia. A kobiety z depresja na dzien dobry sa skreslone i nawet dup niemusza dawac no chyba ze chca miec bachora

Gość gość
gość dziś jesteś tępa i tępa zdechniesz, nie ma dla ciebie ratunku, taki los durnego bydła

Gość babe pod buta
gość dziś ano taaaaa bo jak ONA rządzi w związku to super, ale jak ON to źle, no widze że feministyczna definicja równouprawnienia się kłania, czyli wszystko to wina JEGO, ONA niewinna, wszystko dla NIEJ, dla NIEGO nic. niech żyje Allah i Islam, bo píerdole taką europe z tym feministycznym gòwnem

Gość gość
17:54..a co to tylko listonosza można? Wiesz, może tak było kiedyś, kiedy ty jeszcze mogłaś, e teraz jest tyle i nyvh możliwości... PS. Do mnie przychodzi listonosza więc nie wiem o czym ty mówisz haha.

Gość gość
dziś Odwrotnie. To TY jesteś tępy i prymitywny ćwok.

Gość gość
Problem tylko w tym że te kobiety które w związku "rządzą" po pewnym czasie przez to głupieją i same z sobą są nieszczęśliwe

Gość gość
"I jeszcze jedno... czasem kobieta z własnej nieprzymuszonej woli decyduje się na samotne macierzyństwo. Bo tak jej wygodniej, bo facet jej niepotrzebny, bo napatrzyła się na s*****... Każda kobieta ma prawo wyboru" Dziecko też ma prawo mieć ojca a nie być zachcianką, zwierzątkiem domowym jakiejś zakompleksionej "singielki"

Gość gość43
Ja tez mogę stwierdzić że 90 procent facetów to debile, pustaki, c***y. I masz odpowiedź dlaczego jest tyle samotnych matek.

Gość gość
Każdy że znanych mi osobiście tatusiow, którzy opuścili swoje rodziny lub tak wyszło, że związek się rozpadł to idiota, egoista, buc, przekonany o tym, że jest kimś wyjątkowym a w rzeczywistości jest śmieciem i nierozgarnietym glupkiem!

Gość gość
gość wczoraj Problem tylko w tym że te kobiety które w związku "rządzą" po pewnym czasie przez to głupieją i same z sobą są nieszczęśliwe Zgłoś prawie każda baba ma przynajmniej troche "píerdolca", a gdy jeszcze dostaje troche wolności i autorytetu to ho ho, palma odbija na maxa, bo z wolności i władzy trzeba UMIEĆ KORZYSTAĆ, a baby tego nie potrafią

Gość tylko na łańcuchu
Baba to jak murzyn, jak spuści to z łańcucha to jak dzikie zwierze !!!!

Gość gość
Ja nie rozumiem jednego kobiety narzekaja na tych nieroztropnych cwaniakow i dzieciorobow. Ale do licha kto z nimi ma dzieci ja?? Kazdy srednio rozgarniety czlowiek o IQ 70-80 na poziomie debila widzi od razu ze facet majacy 5 dzieci mieszkajacy z rodzicami nie nadaje sie na ojca. Ale nie dla kobiet to ciezki intelektualny orzech do zgryzienia. Ladowanie sie w toksyczne zwiazki bo facet fajnie wyglada i jest swietny seks to szczyt kobiecej mysli intelektualnej. Ja powiem wiecej te cale 500+ to sie powinno zabierac by nie popierac tej calej mnozacej sie patologii.

Gość gość
Rząd powinien dawać 500+ ale tylko dla PEŁNYCH rodzin, gdzie jest ojciec i matka i zajmują się tymi dziećmi, wtedy patologia po 5 bachorów każdy z innym by nie tłukła hurtowo bachorów, bo nic by z tego nie było zysku.

Gość gość
"one są tylko jak jest dobrze, a jak są problemy to dają noge, wygodne, leniwe, księżniczki szukające idealnego życia jak w serialach TV" lepiej tego nie można ująć

Gość gość
Baby leca na dupkow czyli daja sygnal mezczyznom " D**ek jest fajny". Maja z nimi dzieci skreslajac wczesniej inne typy mezczyzn, ktorzy w dojrzalych relacjach wypadaja lepiej ale to wlasnie.oni najbardziej dostaja od kobiet. Nie d**ek bo on znajduje inna chetna na niego. Kobiety narzekaja na to kogo wybieraja a mezczyzni narzekaja na to kogo wybieraja kobiety.

Gość gość
Poprostu baby to zwyczajne kurewki nadające się tylko do przerżniecia i wypierdoleniaz chaty co by sobie nie myślały za dużo.Dają dupy jakimś badboy'om a potem płacz że zostawił je i kwik ,,wszyscy faceci to świnie".Poprostu przestańcie puszczać,tępe ścierwa,zachowywać jak jebane księżniczki czy zwierzęta puszczone z łańcucha to moze jakiś męzczyzna się wami zainteresuje.Ale to się jednak nie zdarzy,baby są nie zdolne do logicznego myślenia,patrz niemcy.Obyście zdechły przez hiv :)

Gość precz z socjalnym Marksizmem
baba + wolność = palma

Gość gość43
Żebyś się nie zesrał "porządny mężczyzno". Po twoich chamskich i prymitywnych tekstach widać kim jesteś. Cham ,burak, moralne dno. Znajdź se chłopa to będziesz szczęśliwy mizoginistyczny pedale. Bo mizogin i gej to dla mnie to samo. Nie mężczyzna.

Gość gość
dziś Gdybym miała okazje to bym na ciebie napluła ale na takie gówno jak ty nawet śliny szkoda ty kundelku o inteligencji gwoździa. Takich jak ty powinno się wysyłać do kamieniołomów albo innych kopalni diamentów w Afryce na dożywocie z wyżywieniem 1 sczezła kromka chleba dziennie. Poprostu baby to zwyczajne k**ewki nadające się tylko do przerżniecia i wypie**oleniaz chaty co by sobie nie myślały za dużo.Dają d**y jakimś badboy'om a potem płacz że zostawił je i kwik ,,wszyscy faceci to świnie".Poprostu przestańcie puszczać,tępe ścierwa,zachowywać jak j**ane księżniczki czy zwierzęta puszczone z łańcucha to moze jakiś męzczyzna się wami zainteresuje.Ale to się jednak nie zdarzy,baby są nie zdolne do logicznego myślenia,patrz niemcy.Obyście zdechły przez hiv usmiech.gif precz z socjalnym Marksizmem dziś

Gość gość
Rząd powinien dawać 500+ ale tylko dla PEŁNYCH rodzin, gdzie jest ojciec i matka i zajmują się tymi dziećmi, wtedy patologia po 5 bachorów każdy z innym by nie tłukła hurtowo bachorów, bo nic by z tego nie było zysku. No jasne, zwłaszcza jak tatuś chleje, nie pracuje i każdy grosz wydaje na tanie wino i na kumpli od kielicha. Ale co tam, liczy się to że mąż i że pełna rodzina. Jakby żona chciała odejść to trzeba jej wszystko odebrać bo samotna matka to patologia. Najważniejsze żeby był mąż. Wszystko jedno jaki. Bo to polska tradycja.

Gość gość
Jak czytam tutaj facetow piszacych to sie nie dziwie ze sa sami albo ich kazda kobieta rzucila zostawila. Jak sie pojawiaja problemy choroby to kazdy facet daje dyla, oni boja sie trudu ,odpowiedzialnosci. Oni musza miec kobiety wesole ,przebojowe a jak jest jakas z depresja albo innymi zaburzeniami mowia dowidzenia, a wcale to nieoznacza ze taka kobieta musi byc zla i nienadajaca sie do zalozenia rodziny i potem takie kobiety zdesperowane. co niektore biora co popadnie ,wlasnie przez facetow ze niechca blizej poznawac tych kobiet ,bo tylko dupki maja taki tok myslenia zeby kobiecie z depresja niedawac szans. Ja tam wzielam co popadnie wlasnie przez moja depresje, bo wiedzialam ze nie mam szans na nic ani, na nikogo. Teraz jestem w ciazy i albo po urodzeniu dziecko oddam facetowi(mezowi), albo w szpitalu powiem ze ojciec nn i dziecko trafi do rodziny zastepczej,bo tak mnie zaden facet niechcial a z dzieckiem to podwojnie szanse mam zerowe. wiec sie dziecka pozbede ,bo facet jest c*****y i sie nie prostuje, nie idzie go wychowac. A niechce dziecka takiego faceta z ktorym niebede.

Gość gość
Do autora wybieraja kobiety debili ,bo tych porzadnych facetow jest malo i jak sa to juz sa zajeci przez te szmaty puszczalskie ,bo faceci lubia puszczalskie, a potem dopiero jak podymaja puszczalskie to szukaja porzadnych kobiet, a te porzadne juz trafily na debila i sa z debilem albo sa same!