Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka242

On mnie nie chce a ja go kocham

Polecane posty

Poznałam chłopaka był świetnie przez dwa miesiące nie zostaliśmy parą,nagle przestał się odzywać a w tym tygodniu powiedział że nic z tego nie będzie bo on nic do mnie nie czuje, co mam robić, czy są jeszcze szanse że zmieni zdanie? Co mogę zrobić?

Gość gwoli wyjasnienia
Niestety, nie da sie zmusic nikogo do kochania :( Jesli on dal sobie czas dwoch miesiecy czyli moze tez mial nadzieje, ze cie jednak pokocha...ale chyba tak sie nie stalo. Mozesz jedynie uszanowac jego szczerosc i to zaakceptowac. Innej rady nie widze. W ten sposob oboje wyjdziecie z tego z godnoscia.

Gość gość
inne kobiety jego kolezanki go nabuntowały przeciwko niej

Czy nie powinnam się do niego odzywać, bo chociaż bardzo bym chciała to mam wrażenie że on już nie chce ze mną utrzymywać kontaktu ?

Gość gość
znajdz sobie nowego lepszego

Czy powinnam się do niego kiedyś odezwać, chociaż bardzo bym chciała to nie wiem teraz jak, i mam też wrażenie że on by też tego nie chciał, nie wiem nawet czy powinnam mu wysłać życzenia na święta, o nie chcę mu się narzucać ;(

Gość gwoli wyjasnienia
Nawet jesli to ciebie boli to ten chlopak jest w stosunku do ciebie bardzo w porzadku. Powiedzial ci szczerze, ze nic z tego nie bedzie. Nie zwodzil cie, nie obiecywal, ze moze...nie wykorzystal cie i tez nie chce ci proponowac zadnej przyjazni zebys nie miala iluzji ze moze jednak kiedys.... Docen to! A jak masz go przestac kochac? Na to niestety nie ma gotowej recepty. Kazdy radzi sobie na swoj sposob. To nalezy do zycia, ze nie zawsze dostajemy to czego pragniemy. Jestes jeszcze mloda i wielu rzeczy musisz sie jeszcze nauczyc.

Gość gwoli wyjasnienia
A jesli chodzi o zyczenia swiateczne to ja bym chyba nie pisala ale jesli koniecznie chcesz to napisz cos dowcipnego i bez zadnych aluzji, ze wam nie wyszlo. Cos bardzo neutralnego jako znak, ze go nie zapomnialas ale ze nie masz urazu czy pretensji i sie tez na niego nie obrazilas bo cie nie chcial. Zdecyduj sama.

Czyli uważacie że mam zapomnieć ? Ciągle gdy patrze na telefon i widzę że jest dostępny to mam ochotę napisać tak jak kiedyś...

Gość gość
Nie masz innego wyjscia jak sie z tym pogodzic. Miej tyle szacunku do siebie i jego decyzji, i zostaw go w spokoju.

Gość gość
A ile lat macie?

Gość gwoli wyjasnienia
W takiej sytuacji jak u autorki tematu to akurat wiek nie ma zadnego znaczenia. To sie zdarza i u 20latkow ale tez w kazdym innym wieku. Prawie kazdy byl juz w takim ukladzie, ze jedna strona niestety nie chciala. Nie da sie nikogo zmusic do uczucia.

Gość gość
Mam to samo, kobieta mnie zostawiła po zaledwie 4 miesiącach razem, choć zapewniała że mnie kocha i z dnia na dzień stwierdziła że przestała.

Gość gość
Wiesz, sytuacje, kiedy on zmienia zdanie, nagle dociera do niego, że kocha, w realnym życiu nie zdarzają się często. Czy do niego pisać? A po co ? W tym wieku jeszcze wszystko mocno się przeżywa, ewentualne miłe gesty możesz potraktować na wyrost, a odrzucenie będzie tylko dłużej bolało. Potrzebne Ci to? Przecież już boli. Ma boleć mocniej i dłużej?

Gość gość
Ale jak ty mozesz mowic, ze go kochasz, jak wy razem nigdy nie byliscie i tak naprawde to go wcale nie znasz?? Dziewczyno, opamietaj sie. Nie moze byc ta, ze jak tylko ktos jest dla ciebie mily czt zagada, to ty juz go widzisz na slubnym kobiercu razem z toba.

Gość gość
Ona go kocha platonicznie :)