Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Skoro Katowice nie są dziurą a większa od Katowic Bydgoszcz już tak?

Polecane posty

SlaskiPan,masz rację.Zbudowaliśmy to dzięki Śląskowi,ale jesteśmy niewdzięczni i zazdrośni,bo wy jesteście bogaci,a my najbiedniejsi w Polsce :(

Gość SlaskiPan
"są wsie na Opolszczyźnie " No właśnie większość to wsioki są tam :)

Gość SlaskiPan
No,widzę że ci rozum wraca.Miałeś przynajmniej tyle godności żeby przyznać,że to co macie,macie dzięki nam.I nie porównuj Śląska do opolszczyzny.Chyba że pod kątem ilości krzaków i psich gówien.To przodujecie.

18:40 to podszyw województwo Opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce

Gość SlaskiPan
A tak swoją drogą,co to za luksus,mieć u siebie siedzibę jakiejś firmy? Co za głupota...

18:40 to podszyw to podszyw pisał że Opolszczyzna jest najbiedniejsza w Polsce bo nie jest województwo Opolskie jest w Polsce średnio zamożnym województwem bo biedniejsze województwa w Polsce od Opolskiego to lubelskie podkarpackie podlaskie Warmińsko-mazurskie świętokrzyskie lubuskie zachodniopomorskie i kujawsko pomorskie więc województwo Opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce idioto

Województwo Opolskie jest Bogatsze niż województwo lubelskie podkarpackie podlaskie Warmińsko-mazurskie świętokrzyskie lubuskie zachodniopomorskie i województwo kujawsko -Pomorskie więc podszyw o 18:40 pisał że województwo Opolskie jest najbiedniejsze sprawdź sobie w Google że województwo Opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce wpisz sobie w Google najbogatsze i najbiedniejsze województwa w Polsce 2017 rok PS i niczego wam nie zawdzięczamy Opolszczyzna ma elektrownie i jest samowystarczalna autostrada nie jest waszą zasługą Opolszczyzna ma cementownie itd

Gość SlaskiPan
Jest najbiedniejsze.Wszystkie obiekty które tutaj wymieniłeś są kupione z pieniędzy Śląska,co zresztą sam potwierdziłeś,a teraz kłamiesz że ktoś się podszył.Opolskie jest najbiedniejsze.

I województwo Opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce!!!

Gość SlaskiPan
A cement to masz w głowie.

Opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce ile razy mam to powtarzać idioto!!! Po drugie województwo Opolskie to JEST Śląsk nie uczono cię tłuku historii że Opole to historyczna stolica Górnego Śląska? Z czasów gdy Katowice nie istniały i nawet ich w planach nie było? OPOLE TO HISTORYCZNA STOLICA GÓRNEGO Śląska nie uczono cię w szkole tłuku

Gość SlaskiPan
I ja słyszałem że Opolskie ma ciągły problem z wodą,to znaczy poziom skażenia wód w Polsce jest bardzo wysoki.

Gość SlaskiPan
Uczono mnie że w Opolu są największe wsioki i największa bieda.Byłem,zobaczyłem,uwierzyłem :)

OPOLSZCZYZNA W WIĘKSZOŚCI LEŻY NA Górnym Śląsku a Namysłów Nysa Brzeg historycznie na Dolnym Śląsku PS może mi jeszcze wmówisz że browar Namysłów który istnieje od 1321 roku aż do dziś to też wasza zasługa co? Wbij sobie do łba że województwo Opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce bo biedniejsze województwa od Opolskiego to lubelskie podkarpackie podlaskie Warmińsko-mazurskie świętokrzyskie lubuskie zachodniopomorskie i województwo kujawsko pomorskie

Śląski Pan idioto w Opolu jest bieda i to największa tak? To czemu Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu a Katowice są 4 po Warszawie, Wrocławiu i Opolu nie wierzysz że Opole to 3 najbogatsze miasto wojewódzkie w Polsce po Warszawie i Wrocławiu to wpisz sobie w Google Opole 3 najbogatszym miastem i poczytaj sobie ranking i wpisz sobie w Google najbogatsze i najbiedniejsze województwa w Polsce i zobacz że województwo Opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce bo biedniejsze województwa w Polsce to województwo lubelskie podkarpackie podlaskie Warmińsko-mazurskie świętokrzyskie lubuskie zachodniopomorskie i województwo kujawsko pomorskie

Gość gość
Śląski Pan odpuść, ten chłopak często bywa w psychiatryku czym wciąż się chwali i ma autyzm, nie ma co z nim dyskutować, zafiksował się na promowanie swojej dziury i tak nikt nigdy tu nie chciał z nim pisać.

Gość SlaskiPan
"10 marca 1999 związana z nią amerykańska grupa kapitałowa Chicago Poland Investment Group wykupiła 100% udziałów w spółce i pod nazwą Browar Ryan Namysłów rozpoczęła modernizację oraz walkę o rynek zbytu." Hahahaha,masz swój browar.Okej,nie opolski,tylko amerykański :) biedaki opolskie.Najbiedniejsze w Polsce.Wziąłeś już karpia na raty??

Gość SlaskiPan
"Śląski Pan odpuść, ten chłopak często bywa w psychiatryku czym wciąż się chwali i ma autyzm, nie ma co z nim dyskutować, zafiksował się na promowanie swojej dziury i tak nikt nigdy tu nie chciał z nim pisać." A ty wiesz,że ja sobie właśnie tak myślałem jeszcze zanim to napisałeś? No cóż..

Śląski Pan sorry Śląski dziad ile razy mam pisać że województwo Opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce dotarło nie wierzysz że województwo Opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce to wpisz sobie w Google Najbogatsze i najbiedniejsze województwa w Polsce i Województwo Opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce ile razy mam ci to powtarzać? Ile jeszcze razy? Od województwa Opolskiego Biedniejsze są województwa lubelskie podkarpackie podlaskie Warmińsko-mazurskie świętokrzyskie lubuskie zachodniopomorskie i województwo kujawsko pomorskie dotarło?

Gość SlaskiPan
Opolskie jest najbiedniedniejsze.Opolskie,Opolskie,Opolskie. Wszystkie rzetelne statystyki tego dowodzą

Gość SlaskiPan
A ty jesteś głupi i chory.

Gość gość
19:08 podczytywałam go czasem jak chciałam sobie poprawić humor ale na dłuższą metę jest monotematyczny

Żadne statystyki tego nie dowodzą bo województwo Opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce bo biedniejsze województwa od Opolskiego to lubelskie podkarpackie podlaskie Warmińsko-mazurskie świętokrzyskie lubuskie zachodniopomorskie i kujawsko pomorskie nie wierzysz to wpisz sobie w Google Najbogatsze i najbiedniejsze województwa w Polsce jako dowód i województwo Opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce ile razy mam ci to powtarzać? Jesteś takim tłukiem że tego nie rozumiesz? PS skoro wg ciebie Opole to dziura i zadoopie to czemu w Opolu a nie w Katowicach odbyły się Klubowe Mistrzostwa Świata w Siatkówce gdzie grali najlepsi siatkarze na świecie? I pokazywano to na Polsat Sport? I akurat odbyły się w Opolu? Jak to wytłumaczysz? Wpisz sobie w Google Klubowe Mistrzostwa Świata Opole i poczytaj o nich

Gość SlaskiPan
"podczytywałam go czasem jak chciałam sobie poprawić humor ale na dłuższą metę jest monotematyczny" To może niech sobie kupi tego swojego ukochanego amerykańskiego browara i walnie nim sobie w łeb.Może mu to coś da.Raczej rozumu mu nie ubędzie,bo to niemożliwe :)

Wpisz sobie w Google Klubowe Mistrzostwa Świata Opole i poczytaj o nich :)

Gość SlaskiPan
"PS skoro wg ciebie Opole to dziura i zadoopie to czemu w Opolu a nie w Katowicach odbyły się Klubowe Mistrzostwa Świata w Siatkówce gdzie grali najlepsi siatkarze na świecie? I pokazywano to na Polsat Sport? I akurat odbyły się w Opolu? Jak to wytłumaczysz? " Bo organizatorzy sobie pomyśleli "a co będziemy w dużym mieście robić,wybierzmy skansen,nikt nie przyjdzie kibicować i siatkarze będą mieli spokój"

Idioto Opole to nie jest skansen może mi jeszcze wmówisz że Opole jest biedne co? Akurat Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu powtarzam Opole jest 3 najbogatszym miastem wojewódzkim w Polsce po Warszawie i Wrocławiu PS pisałeś że organizatorzy pomyśleli że co będą w dużym mieście organizować Klubowe Mistrzostwa Świata akurat w dwóch bardzo dużych miastach większych od Katowic zorganizowano Klubowe Mistrzostwa Świata Wraz z Opolem sprawdź w Google w jakich wpisz sobie w Google Klubowe Mistrzostwa Świata siatkówka 2017 i zobacz z kim Opole je zorganizowało

Gość SlaskiPan
A zamknij już żesz mordę.Nie chce mi się już tego słuchać.Wziąłeś leki? Jak nie to weź,a jak wziąłeś to idź spać.W krzakach :D.

Gość gość
organizatorzy KMŚ wybrali opole, bo organizatorzy się z kasy wyprztykali na Łódź i Kraków i trzeba było jeszcze jedną arenę znaleźć tanio, więc stwierdzili, że najlepiej w jakiejś zapadłej dziurze szukać bo będzie tanio. No i padło na opole :D :D :D

Gość SlaskiPan
No,właśnie tak było :D to fakt