Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Skoro Katowice nie są dziurą a większa od Katowic Bydgoszcz już tak?

Polecane posty

Gość Cooliberek
haha

Gość Cooliberek
Najlepiej jak sie na niebiesko zrobisz i nie będziesz szydził z innych to bana nie dostaniesz

Gość gość
Katowice z roku na rok coraz ładniejsze. Denerwują mnie tylko korki i multum ludzi. Żeby przejść stawowa albo 3 mają pod galerie to mnie ch...j strzela. Za dużo ludzi. I stanie w korkach masakra. Pracuje w centrum i to jest dla mnie denerwujące zbyt dużo ludu.

Gość SlaskiPan98
Zacznij pisać normalnie,gościu :P Może ustosunkujesz się do mojego wczorajszego komentarza dotyczącego browara w namysłowie?

Gość SlaskiPan98
Muszę z cyfrą pisać,bo jakiś kretyn mi się zarejestrował na mój nick xD

Gość Cooliberek
Ja np. nie lubię w ogóle jeździc do Katowic

Gość gość
Śląsk jest polką Bawarią :D

Gość gość
Ale Województwo Opolskie też jest spoko . Zawsze jak tam tędy przejeżdżam to napatrzeć się nie moge . Cud , miód i wszystko porządne.

Śląski Pan 20:07 jak miałem pisać normalnie skoro mnie zbanowali i nie mogłem pisać całymi zdaniami? No właśnie musiałem pisać po 2-3 litery sylabami głupku

Gość SlaskiPan98
"Śląski Pan 20:07 jak miałem pisać normalnie skoro mnie zbanowali i nie mogłem pisać całymi zdaniami? No właśnie musiałem pisać po 2-3 litery sylabami głupku" Znowu się zaczyna,tak? Posłuchaj mnie ty śmieciu,g****o mnie to interesuje.Bardzo dobrze że cię zbanowali.Powinieneś siedzieć na całodobowej obserwacji,bo widać,że masz nasrane we łbie.S********j i nie marnuj mojego czasu,jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia. I napisałem ci już psie,jeżeli szukasz zaczepki to dam ci kontakt do siebie,zobaczymy czy jesteś taki cwany.

Gość SlaskiPan98
Opolski przydupas..

Śląski Pan 98 idioto Odpowiedz mi na pytanie czemu tak nienawidzisz Opola? Przecież Opole to miasto wojewódzkie i nie jest Brzydkie tylko Opole jest ładne czyste i zadbane wiem bo często jestem w Opolu w Opolu niczego nie Brakuje są kina czyli kino Helios kino Studio kino Meduza, teatry czyli teatr Kochanowskiego w Opolu Opolski teatr lalki i aktora, teatr eko studio, teatr jednego wiersza, w Opolu jest filharmonia Opolska im. Józefa Ellsnera w Opolu jest kilka galerii sztuki kilka galerii handlowych w Opolu jest amfiteatr znany z festiwalu polskiej piosenki itd w Opolu jest lodowisko Toropol w Opolu jest centrum wystawienniczo-kongresowe park naukowo technologiczny, ogród zoologiczny, skansen kilka muzeów w tym muzeum polskiej piosenki kilka stadionów i hal sportowych w tym hala sportowa Okrąglak gdzie w zeszłym tygodniu odbyły się Pierwsze w Polsce Klubowe Mistrzostwa Świata w siatkówce itd więc czemu nienawidzisz Opola? Co w Opolu jest nie tak i co w Opolu brakuje? Aha w Opolu od października można w końcu studiować medycynę na Uniwersytecie Opolskim bo powstał kierunek lekarski a w przyszłym roku będzie nawet wydział medyczny i Opole ma nowoczesny w tym roku wybudowany budynek Collegium Medicum gdzie studiują studenci medycyny i w Opolu jest Uniwersytecki Szpital Kliniczny

i ŚląskiPan i to ja ci ukradłem nick ŚląskiPan i ja go zarejestrowałem na niebiesko i założyłem konto ŚląskiPan by zrobić ci na złość :D🖐️

Odnieś się do wpisu powyżej :D