Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Skoro Katowice nie są dziurą a większa od Katowic Bydgoszcz już tak?

Polecane posty

:D

Gość gość
Pada śnieg, pada śnieg, pędzą renifery ☺ Przestań pisać wciąż głupoty, do jasnej cholery ☺

Gość gość
Pomóż mamusi przed świętami, czego z ciebie taki pasożyt? Wstydź się.

Gość gość
Ludzi obchodzi teraz sprzątanie i święta, a nie jakieś tam Katowice i Opole. Wisi mi to koło tyłka teraz, innym chyba też ☺☺☺

Gość gość
Dalej pada śnieg ☺

Gość SlaskiPan98
i ŚląskiPan i to ja ci ukradłem nick ŚląskiPan i ja go zarejestrowałem na niebiesko i założyłem konto ŚląskiPan by zrobić ci na złość Nie gniewam się,to tylko nick.Wymyśliłem go na poczekaniu :P. Co do twojego wpisu wyżej - odnieś się najpierw do browara,to ja odniosę się do twojego wpisu.

Gość SlaskiPan98
"Ludzi obchodzi teraz sprzątanie i święta, a nie jakieś tam Katowice i Opole. Wisi mi to koło tyłka teraz, innym chyba też" Tydzień nie minie i będzie po świętach.Dajcie z tym spokój,czym tu się tak podniecać. Święta są co roku,to nie wyprawa na księżyc tylko 3 dni grudnia ..

Co mam niby pisać o browarze? BROWAR JAK BROWAR Browar Namysłów to drugi najstarszy Browar w Polsce z 1321 roku wiem że Ryan z USA polskiego Pochodzenia jest właścicielem Browaru Namysłów ale to jest dalej nasz Namysłowski Browar dalej ma siedzibę w Namysłowie w zamku a zresztą browar Namysłów ma dzie siedziby główna siedziba jest w Namysłowie (województwo Opolskie) i kilka lat temu browar Namysłów wykupił Browar w Braniewie (województwo Warmińsko-mazurskie) i Browar Braniewo (Browar Namysłów spółka Z.O.O.)ma drugą siedzibę w Braniewie a główna siedziba jest w zamku w Namysłowie

I od kilku lat wiem że Ryan z USA jest właścicielem Browaru Namysłów no i co z tego? Widzę Nieraz w Namysłowie na Budynku Browaru Flagę Amerykańską i Polską... Odniosłem się do Browaru teraz ty się odnieś do mojego wpisu z dziś z godziny 09:38

Odnieś się do wpisu z 09:38 aha i urodziłem się w Szpitalu w Namysłowie ale od dziecka mieszam na wsi 15 km od miasta Namysłów w domu jednorodzinnym z Podwórkiem również w powiecie Namysłowskim mieszkam :)

oczywiście poza czasem jaki spędzam w szpitalu psychiatrycznym w opolu na ulicy wodociągowej jestem tam ponad 7 miesięcy w roku bo rodzice mnie tam zamykają jak mi się pogłębia psychoza

Gość SlaskiPan98
Browar w namysłowie należy do amerykańskiej grupy kapitałowej.Nie jest polski. Co do odniesienia się do tego co pisałeś wcześniej,to nie wiem do czego tu się odnosić.Nienawidzę,bo mam ku temu powody,g****o cię to interesuje. Wracaj do szpitala gościu ...

mama powiedziała że jak się nie uspokoję to zaraz po sylwestrze mnie tam znowu zawiozą

Gość SlaskiPan98
No to się nie nakrecaj.

16:47 to podszyw a browar Namysłów jest Namysłowski bo ma siedzibę w Namysłowie i piwo Namysłów produkują w Namysłowie i Braniewie PS w Opolu od października 2017 roku można studiować medycynę po raz pierwszy w historii i w Opolu wybudowano nowoczesne Collegium Medicum UO na ulicy Oleskiej i w kilka miesięcy od rozpoczęcia budowy je ukończyli i jest bardzo nowoczesne i są tam sprzęty dydaktyczne i inne rzeczy takie jakich nigdzie indziej w Polsce nie ma i bardzo nowoczesne ps a szpital na witosa w Opolu stał się Uniwersyteckim szpitalem Klinicznym co o tym sądzisz?

Gość SlaskiPan98
Namysłów,ale ty powielasz cały czas to samo ... weź sobie daj spokój,faktycznie jesteś bardzo monotematyczny -,- Ja i tak uważam że opolskie jest do d**y.

Dlaczego Opolskie województwo jest do doopy przecież województwo Opolskie nie jest najbiedniejsze w Polsce bo biedniejsze województwa w Polsce od Opolskiego to lubelskie podkarpackie podlaskie Warmińsko-mazurskie świętokrzyskie lubuskie zachodniopomorskie i województwo kujawsko pomorskie PS Dobrze o tym wiesz jeśli byłeś na Opolszczyźnie że wsie na Opolszczyźnie są ładne czyste zadbane z chodnikami z solidnymi murowanymi domami stojącymi obok siebie z wypielęgnowanymi ogrodami i podwórkami i jest ładne i zadbane i nie próbuj mi wmówić że jest inaczej bo jeżdżę po całej Opolszczyźnie i widzę jak jest i nie wmówisz mi że jest inaczej

Gość SlaskiPan98
Nieprawda.Wsie w województwie opolskim,to w dużej mierze rozpadające się lepianki,nie ma sklepów,nawet kościołów nie ma. Województwo opolskie jest najgorsze ze wszystkich.

Gość SlaskiPan98
Lubelskie biedniejsze?? Hahahaha,Lubelskie ma jedną z najlepszych gospodarek ze wszystkich województw.Znaczna część produktów rolnych pochodzi z Lubelszczyzny.Lubelskie ma mnóstwo ziemi uprawnej i doskonałe warunki do uprawiania roli. A opolskie co ma? Szpitale z pieniędzy Śląska z ewentualnych dotacji unijnych.I tyle.

Śląski Pan idioto 17:16 wsie na To drewniane rozpadające się lepianki tak? Dobrze wiesz że tak nie jest bo domy na Opolszczyźnie są solidne i murowane i dobrze o tym wiesz PS ja po całej Opolszczyźnie jeżdżę nawet z jednego końca na drugi i widzę że Opolszczyzna jest zadbana czysta i schludna i nie próbuj mi wmówić że jest inaczej bo widzę jak jest PS województwo opolskie nic nie ma od was i żadnych dotacji od tego śmiesznego pseudo województwa śląskiego nie ma i dobrze o tym wiesz bo województwo śląskie w większości to nie Śląsk tak województwo lubelskie jest biedniejsze od Opolskiego bo od Opolskiego Biedniejsze są województwa lubelskie podkarpackie podlaskie Warmińsko-mazurskie świętokrzyskie lubuskie zachodniopomorskie i województwo kujawsko pomorskie idioto wbij sobie to do łba i żegnam dyskusja z tobą nie ma sensu żegnam nie będę dłużej pisać z debilem :o

Gość SlaskiPan98
Hahaha :D no okej,to nie pisz.Opolskie jest najbiedniejsze.Opolskie to g****o z lepiankami,ze skażoną wodą.Urbanizacja tego województwa jest tylko dzięki pieniądzom górnego i dolnego Śląska i dotacjom unijnym.Tyle w temacie :)

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość

Gość gość

Gość gość

Śląski Pan wejdź na spis tematów założyłem nowy temat wejdź w niego

Śląski Pan wejdź na spis tematów

Gość gość
Bez sensu . Przecież Województwo Opolskie do dawny Śląsk . Mieszkają tam Ślązacy . O co ta kłótnia