Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki sobie paker

Czy moje zachowanie można uznać za normalne choć nieco szalone czy przegiąłem?

Polecane posty

Gość taki sobie paker

Chodzę na siłkę ale mam taką pracę, że przeważnie ćwiczę przed południem i często jestem wtedy zupełnie sam jeden jedyny na całej sali. Trochę dziko ale z drugiej strony nie trzeba czekać aż ktoś zwolni atlas. Dziś też tak było. Jedynym moim towarzyszem było moje własne odbicie w lustrze. I nagle coś mi strzeliło do głowy. Po raz wtóry upewniłem się, że naprawdę nikogo innego nie ma, a potem błyskawicznie zdjąłem szorty i zrobiłem sobie kilka fotek w lustrze. Erekcja natychmiastowa. Potem jeszcze szybciej wskoczyłem w powrotem w ciuchy i po raz setny omiotłem spojrzeniem salę. Była pusta. Zastanawiam się czemu to zrobiłem. Co chciałem osiągnąć? Jestem ekshibicjonistą? Skąd wzwód jeśli byłem sam? Jedno wiem na pewno. Ćwiczących może nie ma o tej porze ale gość z obsługi był. Co prawda był w zupełnie innym pomieszczeniu no ale wcale nie musiałbym go usłyszeć nadchodzącego. Ryzykowałem i nie wiem właściwie po co.

Gość taki sobie paker
Nie wiem czy to jest jasne. Byłem NAGI robiąc sobie zdjęcia. W dodatku pała mi stała. To normalne? Ktoś też tak miał/miała?

Gość gość
Jesteś zy\$#%ebem i tyle.

Gość gość
Mnie podnieca jak robię kupę w różnych niedozwolonych miejscach. Czasem specjalnie wychodzę o 2 w nocy i chodzę po osiedlu, sprawdzam czy któreś drzwi od klatki są otwarte i wtedy wchodzę i po cichutku załatwiam się komuś pod drzwiami, to ryzyko, że ktoś zobaczy niesamowicie mnie podnieca

Gość gość
chyba bym się zgłosił na twoim miejscu do specjalisty

Gość gość
Zapomniałeś o kamerach:P

Gość taki sobie paker
Tam nie ma kamer. To nie warszafka. Jedyna kamerka jest przy wejściu chyba żeby się nikt nie włamał