Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciolkaaaaaaaaa

przyjaciel w kt sie zakochalam ciagle gada o innej lasce mimo ze wie, ze boli

Polecane posty

stalo sie, zakochalam sie w przyjacielu, on o tym wie ciagle gada mi o innej lasce, ktorej w sumie nie kocha, z ktora chyba chce sie zabawic, bo ona przez miesiac sie nie moze zdecydowac czy chce byc w zwiazku czy tez nie slysze- no to moze sie czasem spotkamy, przespimy sie ze soba albo- no ide pogadac z Anka boli mnie to i on o tym wie a teraz slysze,z e nasza czestotliwosc kontaktow musi sie zmniejszyc gdzie problemem jest jego gadanie o niej a nie czestotliwosc naszych spotkan

Gość gość
on ciebie nie kocha i nie licz z jego strony na nic więcej niż przyjaźń

Gość przyjaciolkaaaaaaaa
sluchaj ja nie wymagam by mnie kochal ale moglby szanowac moje uczucia i nie nawalac o tym, co mnie boli i on o tym wie nie wiem czy jest debilem czy robi to specjalnie by mnie zranic i jeszcze opcja ograniczenie kontaktu ucieczka przed problemem i przed przykrymi rzeczami bo latwiej sie nie widywac niz zaprzestac mowienia o innej lasce?

Gość gość
a moze mial na mysli Ciebie a nie kolezanke? Kolezanka Ania = Ty.

Gość przyjaciolkaaaaaaaaaa
nieee mnie mnie stwierdzil ze denerwuja go "dramy" czyli jak mu powiedzialam,z e kurde boli mnie jak on o niej wspomina i jeszcze ciezko zdziwiony- " serio? to ze mowie,z e do niej dzwonie cie boli?" tak k****, boli mnie za kazdym razem gdy o niej wspominasz tym bardziej, ze ona sie miesiac decyduje czy z nim byc czy nie a on stwierdza ze w sumie to moze zwiazku zteog nie bedzie ale jakies seksy czemu nie wiec mam tez sytuacje czy powiedziec lasce, ze on ja zamierza wykorzystac i sie pobawic mi nikt nie powiedzial, z emnie facet zdradza i zmarnowalam pare lat

Gość przyjaciolkaaaaaaaaaaa
nie no bylam u niego i mial nieodebrane polaczenie o 22 stwierdzil wyrzuce smieci i pogadam z ANka bo dzwonila

Gość gość
Aleś Ty głupia autorko. Nie masz szacunku dla siebie ? Dlaczego nazywasz przyjacielem kogoś , kto świadomie Cię rani ? Odsun się, ogranicz kontakt , a najlepiej...zerwij go. No chyba , ze masz sklonnosci masochistyczne ...Wtedy siedź przy nim i upajaj się swoim cierpieniem ..

Gość gość
Na tą chwilę w jego głowie "siedzi" tamta dziewczyna więc logiczne, że o niej ciągle mówi i rozmawia o tym z przyjaciółką. Natomiast jeżeli Cię to boli to przez to chce ograniczyć z tobą kontakt. Nie kocha cię i jasno to pokazuje.

Gość gość
Współczuję, facet nie szanuje twoich uczuć, a powinien, nawet jeśli ich nie podziela. Z drugiej strony od tego ma się przyjaciół, żeby móc się im wygadać, a najwyraźniej ta dziącha siedzi mu w głowie, więc naturalnym jest, że o niej gada. Ogranicz kontakt, szkoda się męczyć. Tym bardziej, że jak widać, za przyjaciółkę nie za bardzo możesz robić.

doszlam do podobnego wniosku facet ciagle nawala ze jestem najwazniejsza osoba w jego zyciu ze uzyskalam status ktory niewiele osob ma ze nie chce mnie stracic a robi takie cos nie wiem czy faceci sa tacy nieogarnieci i nie umieja w relacje czy on to specjalnie robi jak specjalnie to gorzej myslalam zeby zerwac kontakt na jakis czas ( powiedzmy miesiac, dwa) i zobaczyc czy on sobe uswiadomi jak to ejst beze mnie i doceni juz w ogole abstrac***ac od mojego uczucia, ktore mi przejdzie predzej czy pozniej a jak nie doceni to niech spada teraz jest to trudne, ale generalnie pomysl calkiem dobry chyba

Gość przyjaciolkaaaaaaa
dzieki dzierwczyny za wsparcie chociaz on to wyraza tak, ze jego mierzi moja reakcja a nie ze sluchaj nie chce cie ranic, wiec... a tamtej lasce podobno dal termin do ktorego sie ma zdecydowac i teraz chce sie nia tylko pobawic i ja sie czuje podwojnie zle bo mi to nie pasuje i ostrzeglabym ja ale bedzie ze jestem nielojalna

Gość gość
Mało empatyczny ten twój przyjaciel. Laska, skoro niezdecydowana na związek, też może chcieć się tylko pobawić. Są dorośli, nie twój cyrk (ani niczyja zdrada). Odsuń go od siebie, za jakiś czas możesz coś wspomnieć o nowym chłopaku w swoim życiu. Jak Kuba Bogu... ;)

Gość przyjaciolkaaaaaaa
wiesz jesli to sobie powiedza to ok ale jesli ona bedzie uznawala ze zwiazek a on sie bedzie nia bawil to slabo :/

Gość gość
Słabo, ale nie twoja sprawa. Tym bardziej nie powinno ci zależeć na takim facecie.

Gość gość
I po co Ci on? Poslij go do wszystkich diabłów i tyle

Gość gość
facet chce sie bawic skad wiesz,z e toba tez sie nie bawi i nie udaje przyjazni? przyjaciele tak nie robia

Gość gość
Poinformuj koniecznie tą dziewczynę, że on chce się nią tylko pobawić. Gdyby przyjaciel mi powiedział, że chce się jakaś dziewczyna tylko pobawić, to po pierwsze powiedziałabym o tym tej dziewczynie a po drugie przestałby być moim przyjacielem. Nie trawię takich egoistycznych facetów.

Gość przyjaciolkaaaaaaa
tylko ja jej nie znam znam tylko jej przyjaciolke poza tym bedzie ze chce mu rozpieprzyc zwiazek czy tam relacje i ona mi moze zwyczajnie nie uwierzyc sama bylam w zwiazku z gnojem ktory mnie zdradzal i znajomi wiedzieli zaden nie powiedzial ale stawianie mnie w tkaim konflikcie lohjalnosci jest slabe

Gość przyjaciolkaaaaaa
nie wyobrazam sobie opcji podbicia do nieznajomej laski i stwierdzenia sluchaj on sie toba bawi zreszta nawet nie mam do niej kontaktu znaczy wiem ze to sluszne ale ona to zinterpretuje ze chce jej sie pozbyc i im przeszkodzic byc razem

Gość gość
W ogóle to po co przyznałas mu się ze go kochasz? Jeśli nie bylas pewna czy cos on do Ciebie czuje trzeba było siedzieć cicho i obserwować rozwój wydarzeń...

Gość przyjaciolkaaaaaaa
sam sie domyslil i postawil mnie pod sciana

Gość gość
Dla własnego zdrowia psychicznego urwij z nim kontakt, inaczej się z niego nie wyleczysz...a on otwarcie Ci pokazuje ze Cie nie kocha

Gość przyjacilkaaaaa
nie musi mnie kochac, ale ma mnie szanowac

Gość gość
a jak się bardzo zakocha to przy tobie tez ma udawać że ona nie istnieje? wez się lecz kobito ,i skończ z tą przyjażnią bo się ukisisz z tej zazdrości ,nie zakochuj się w kimś kto cie nie chce na przyszłość