Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiedziałam że Diana lubiła ciapatych

Polecane posty

Gość gość
On byl.mega miliarderem jej 1 kochas ,przystojny.Greka tez miala jakiegos.

Gość gość
00:03 żadna fantazja np.arabska saga napisana przez kobietę która kilkanaście lat mieszkała w Libanie i ogolne historie tam opisane są prawdziwe..inne podane filmy tez na faktach no ale ogolnie w tym odnosiłam się do komentarza o moim "braku wiedzy", a nie do samej Diany choć i tak nigdy o tym fakcie nie słyszałam aż do dzisiaj. Czy od początku mówiło się w prasie ze jej kochankiem był jakiś pakistanczyk..bo nie wiem dlaczego myślałam że francuz.

Gość gość
gość dziś Od początku pisano, że to był Egipcjanin. Tobie się chyba pomerdało z powodu miejsca wypadku...

Gość gość
Mozliwe. Jak mialam 11 lat to nie czytalam prasy dla dorosłych a później już jakoś nie zaglebialam się w temat.

Gość gość
Hasnat Khan to bardzo fajny skromny człowiek, a Dodi to była chwliowa rozrywka. Od poczatku było wiadomo jakiej narodowosci był Dodi

Gość gość
No i? Człowiek to człowiek. Nie każdy stamtąd to ***aka kóz na pastwiskach pakistanskich. Jeśli tak ktoś sądzi to mu współczuję bo to objaw choroby jakiejś.

Gość gość
Mieszkam w kraju muzulmanskim kilka latcnie arabskim) czuje sie bezpieczniej niz w Europie, meza tez mam "ciapatego" i.nie czytam fantazji ksiazek napisanych dla zdesperwowanych zon.

Gość gość
Krolowa serc..uwielbiam ja

Gość gość
11.17 sama jesteś zdesperowana skoro związałaś się z ciapatym :D

Gość gość
gość dziś jesli bezgranicznie podporzadkowujesz sie mezowi , nie szumisz , nie wychodzisz z domu bez asysty rodziny meza , oslaniasz cialo jak nalezy to faktycznie mozesz czuc sie bezpiecznie ale sprubuj zyc normalnie , miej swoje zdanie , ubierz sie jak kobieta , idz na plotki na wino z kolezankami , utrzymuj kontakty z kolegami z pracy to zobaczymy jak bedziesz czuc sie bezpiecznie

Gość gość
Ciapatym zdespsrowana?? Hmm a niby czemu??

Gość gość
Mieszkam.W Turcji 15 lat..razem 25.Jest wsapnialtm czlowiekie, 3 dzieci firma, dom.W zyciu nie znalam.okreslenia ciapaty....straszne

Gość gość
Piekny film

Gość gość
Ludzie hamujcie się trochę.. ta nienawiść Europejczyków do muzułmanów i odwrotnie: muzułmanów do Europejczyków jest mocno nakręcona przez media. Człowiek człowiekowi nie rowny, w każdej grupie społecznej znajdują się wykolejeńcy i wspaniali ludzie. Akurat w przypadku Diany to jej mąż, Anglik, był złym człowiekiem, to przez rodzinę królewską Diana była nieszczęśliwa, to oni ją zniszczyli. Karol zdradzał Dianę cały czas. Dopiero przy tym Pakistańczyku Diana zaznała szczęścia i normalnego życia.

Gość gość
Terroryzm nie ma tożsamości. To zło. Za zamachami w USA stoją często biali chrześcijanie. I to też nie ma nic do rzeczy. Giną przypadkowi ludzie, często dzieci.

Gość gość
Krótko i na temat o guście Diany: skoro jej mężem był psychopatyczny morderca zwierząt, impotent emocjonalny i intelektualny (i zapewne fizyczny) to każdy inny męski osobnik był od tej kreatury lepszy.

Gość gość
Ta cala Diana tez nie byla do konca normalna a co dotego ze madia podkrecaja niby jakas nienawisc to sie nie zgodze , media wrecz przeciwnie pokazuja muzulmanow i murzynow jako biedne niewiniatka uciekajace na pontonie a ja mieszkam 21 lat w Szwecji i wiem swoje . Jeszcze sie taki muzulmanin nie urodzil co by szczerze szanowal i polubil europejczyka , nienawisc do nas i naszej jak to oni mowia zgnilej kultury wysysaja z mlekiem matki a co najsmieszniejsze , z dobrodziejstw tej zgnilizny korzystaja ochoczo ( komputery , tablety smartphony FB ) ot muzulmanie to takie falszywe psy , nawet kobiety i dzieci to falszywe psy

Gość gość
Sproboj, znalezc nowy dom.

Gość gość
Sugerujesz ze to ja powinnam opuscic swoj dom zeby zrobic miejsce muzulmanskim i afrykanskim dzikusom ???

Gość Iampotato
Wlasnie dzisiaj rano sluchalem audycji na jej temat, tez mnie to zdziwilo, oczywiscie zamyka sie nam usta nazywajac ich ciapatymi w umie poprawnosci i takich bzdet, oni zabranianja swoim kobietom związków z innymi kulturami natomiast my mamy naszym na wszystko pozwalac "bo tak" ha ha ha inaczej nazwia cie rasista itp a przeciez w dzisiejszych czasach to gorsze niz morderca czy g****iciel ;)

Gość gość
Już lepiej ze zwiazał się z dianą niż z upośledzoną polką :P I nazywajmy rzeczy po imieniu,to są ciapaci a te,które mają ból d**y o to to niech lepiej leczą się na nogi bo na mózg to już za późno

Gość gość
no i niby taka " porzundna" a d**y dawała innym