Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to wstyd jezdzic starym samochodem?

Polecane posty

Gość gość

To wstyd? Moj samochod ma 18 lat. Na taki bylo nas stac. Nie wyglada pieknie, ma brzydka blache ale w lato planujemy go pomalowac. Jest sprawny, z ekonomicznym i podobno niezawodnym silnikiem. Bardzo dobrze sie nim kieruje. Mi nie przeszkadza to ze tak wyglada ale jak rodzice go zobaczyli to dali mi do zrozumienia ze to stary grat. Chociaz sami maja w podobnym wieku. Ale o sprawnosci ich samochodu to juz nie wspomne...

Gość gość
Jaki wstyd?? Daj spokój, mój też ma pełnoletniość ale jest w bdb stanie wizualnym i technicznym i mam sentyment:) mąż namawia mnie żebym przesiadla się do jakiegoś nowszego auta ale ja pytam po co? Nie zamw nikomu nic udawadniac bo to bez sensu. Patrząc w ten sposób powinnam jeździć nowym Mercedesem bo dobrze zarabiamy. Ty sie nie przejmuj, ważne że na głowe nie pada jak to mój dziadek mówił. Za bardzo się przejmujesz innymi ludźmi, a naprawdę nie warto.

Gość gość
mój ma 25 lat i jest rok młodszy odemnie, odrestaurowany, niezawodny i nie jeden dużo młodszy od niego na trasie nie jest w stanie go dogonić. Wiem że takich samochodów już nie robią, z wiekiem ich wartość nie spadnie, i ostatnio ktoś zostawił mi karteczkę "bardzo chętnie kupię państwa samochód nr.tel"

Gość gość
pełno starych samochodów jeździ, nie ma czego się wstydzić ☺

Gość gość
21 lat, rocznikowo 22. Odrestaurowany francuz, sprawny techniczne, najlepszy pod słońcem! Stare auta mają duszę. <3

Gość gość
Jesuu jaka wiocha W rzyciu nie wsionde w taki