Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koszmar polskiej kobiety

Polecane posty

Gość gość
sprawa jest prosta. albo oni wyrooochaja nas albo my ich. natomiast ja nie będe brał udziału w nagonce na kogos tylko z powodu jego płci. i nie będe wspópracował z kimś kto mysli peeeeesda albo koootasem. ani z tymi którzy nie słuchaja co sie do nich mówi. dla mnie sprawa jest prosta. jak sie nie otrząsniecie to po przejęciu władzy;) zostawie was tam gdzie jestescie do tej pory

Gość gość
a ze planuje wygrac wybory prezydenckie 2020 r druzgocacą mniejszościa głosów to macie szanse sie załapac przygode. po galeriach i tak sie wam skończy szwędanie tak samo jak lans za alimenty i piertolenie sie po krzakach z dresami

Gość gość
I ty naprawde wierzysz, ze jestes Czlowiekiem? Ba! Wartosciowym?! Strące cie z piedestalu, ktory zresztą zdobyłes przemocą a nie zaslugami. Po pierwsze przestan przytaczac tu przyklady mezczyzn z przeszlosci. Kogo obchodzi historia adama i ewy? Przytocz cwaniaku choc jeden przyklad meskosci z terazniejszosci. Nie wyimaginowany!!!! Nie mozesz , bo dzis nie ma juz mezczyzn. Wiec przestan oczekiwac DAM. Jestes chlopem wiec po babsku bedziesz traktowany. Proste jak ABC. Trybisz? Druga sprawa....tak, mam satysfakcje z gnojenia polackiej rasy fiutowskiej. I patrze na was z góry, mam was za nic. Za dno. Za zero. Za przedmioty. I wiesz co? Jestescie tak psychiczni, tak mało warci ze skamlacie pod moim butem zebrajac o chwile uwagi. Paradoksalnie im bardziej skamlavie tym bardziej wami gardze a im bardziej wami gardze tym wiecej skamlacie. Żałosne. Żenujące. Gdyby wasze matki was widzialy jak niczym kundle do cieczki przepychacie sie saczac sline i gryzac nawzajem.....pozalowaly by, ze was nie wyskrobaly. Przynosicie wstyd tym biednym kobietom. Tak samo jak ta przemocowa reszta tego zapijaczonego plebsu polskich chlopow.

Gość gość
jeszcze wracajac do arnhem kolejna erreta. oczywiście niemcy z aliantami tłukli sie tam o prawo do zapładniania cycatych holenderek.

Gość gość
nie chciałbym ci demontowac światopoglądu ale dymorfizm płcowy polega głównie na slinieniu sie do przedstawicielek płci przeciwnej o ile oczywiscie wywołują takie reakcje

Gość gość
Zgadzam sie z tezami autorki. Jestem feministka, mam 32 lata i powiem Wam, jaka jest najskuteczniejsza bron przeciw meskiej dominacji. Mam skonczone niezle studia, dobra i stabilna prace (ok 10 k/mc), jestem bardzo zadbana, makijaz, ladne wlosy, wygladam kobieco. Mam odlozone tyle kasy, ze gdybym potrzebowala wykonac aborcje, zrobilby mi ja najlepszy specjalista na kontynencie. I mam panow w nosie :) I to wlasnie tego najbardziej nie moga przebolec, ze ich zaloty sa konsekwetnie zbywane szyderstwem lub lodowatym milczeniem. Ze nie sa w stanie mi dac niczego, czego nie moge sobie dac sama, wiec nie sa mi do niczego potrzebni. Panowie w naszym kraju nadal prezentuja mentalnosc feudalnego wladcy pomieszanego z Fredkiem Kiepskim- sa przekonani, ze kobieta bez mezczyzny nie daje sobie rady i ze najwazniejsze dla kobiety jest wyjscie za maz i fasolki. No a jak daje sobie rade, to jest feministka, czyli gruba, wasata lesbijka. Dodatkowo jestem bi, mam podobnie myslace, bardzo atrakcyjne kolezanki i sporo satysfakcji nam sprawia obnoszenie sie z nieco bardziej intymna warstwa naszych relacji, do ktorej panowie nie maja wstepu, ani w warstwie fizycznej, ani w warstwie mentalnej. Jezeli chcecie byc naprawde wolne od meskiej dominacji: - ksztalccie sie, uczcie, rozwijajcie zainteresowania i predyspozycje - znajdzcie stabilna, dobrze platna prace w miare zbiezna z waszymi zainteresowaniami i umiejetnosciami - dbajcie o siebie: zarowno o rozwoj duchowy, jak i o wyglad zewnetrzny - korzystajcie z uprzejmosci/wygod, ktore zapewniaja mezczyzni pamietajac jednoczesnie, ze wyglad jest najlepsza bronia przeciw panom :) - nie dajcie sie wkrecic w kierat malzenstwa i rodzenia dzieci tylko dlatego, ze tak wypada, bo wszystkie kobiety tak robia (chyba, ze spotkacie naprawde sensownego mezczyzne, ale tu sugeruje udac sie do Skandynawii) - mozecie sprobowac spojrzec laskawszym okiem na kolezanki :) relacja z kobieta jest o jakies 70% bardziej satysfakcjonujaca niz z mezczyzna - voila! mozecie sie cieszyc dlugotrwalym zwyciestwem nad brzydsza plcia Pokrzykiwania i manifestacje moga niewiele dac. Wykorzystajcie slabosc mezczyzn (ich ego, potrzebe czulosci, potrzebe posiadania potomstwa, potrzebe bycia potrzebnym kobiecie) przeciw nim samym. I pamietajcie, ze swiat mezczyzn sie konczy, plemniki sa coraz slabsze a sami mezczyzni nie odnajduja sie juz w swiecie silnych kobiet. Kwestia czasu jest zanik czynnika meskiego w swiecie,

Gość gość
moze jasniej. bycie kobietą i męzczyzną wynika z podziału na płce. aby ten podział utrzymac musza se łączyc w pary i płodzic dzieci. coś ich do tego musi motywowac dlatego sie do siebie śłinia. zatem jak to sie ma do twojego twierdzenia zee nie ma juz mezczyzn tylko chłopcy bo sie slinia do kobiet. chłopcy to sa niedojrzali płciowo mezczyźni to pkiego c***ja mieliby sie do ciebie slinic? chybazebyś im nadiła troche mleka z cyca

Gość gość
"jestem feministką zarbiam 10k/msc" xxx no to mamy jasnosć

Gość gość
*Kwestia czasu jest zanik czynnika meskiego w swiecie, ktory bedzie calkowicie zdominowany przez chromosom X :) I PS. dla tych, ktorzy nie uwazali na biologii- kazdy zarodek jest na poczatku zarodkiem zenskim XX, dopiero potem nastepuje ewentualne wyksztalcenie sie chromosomu Y. Natura wie, co robi.

Gość gość
słonko a kto ci tyle płaci?

Gość gość
kazdy zarodek jest na pocątku zarodkiem żeńskim."" xxx tak słyszałem już ze każdy płód przechodzi faze płazią gadzią potem zamienia sie w kobieta i w końcu docelowo w męzczyzne. masz racje natura wie co robi. na początku były jednokomórkowe organizmy które zamieniły sie w kobiety a reszta szczęsliwie wyewolułowała w formy inteligentn:O

Gość gość
Klijenci mi placa. Jestem kobieta nowoczesna i wyzwolona.

Gość gość
póki co rozmnażamy sie płciowo. jak wymra męzczyxni to wymrą wszyscy:D

Gość gość
Zgadzam się z tym, mnie partner Polak pobił nie raz a policja rozkłada ręce bo nie ma ogromnych krwiakow

Gość gość
14:53"swiat mezczyzn sie konczy, plemniki sa coraz slabsze a sami mezczyzni nie odnajduja sie juz w swiecie silnych kobiet. Kwestia czasu jest zanik czynnika meskiego w swiecie". Brzmi swietnie. Poczatkowa czesc jakby lesbijska zniecheca (jestem w 100% hetero i nie chce zniszczyc gatunku penisowego a tylko przerobic toto na homosapiens bo mnie wkur...ją obecni neandertalczycy z ta ich prymitywnoscia w traktowaniu kobiet) ale tą trescia mozesz bez watpienia trafic do hetero-feministek bez zaburzen w popedzie seksualnym, ceniacych sobie PARTNESRSTWO a nie dyktature w zwiazku. Niemniej licze, ze ten penisowy czynnik nie zaniknie tylko podda sie ucywilizowaniu. Nawet w polsce :-/ I popieram - skandynawscy rodowici mezczyzni NADAJA sie na mezow dla kobiet o takich zdrowych oczekiwaniach. Najbardziej NORWEGOWIE od dziesiecioleci cywilizowani przez genialne prawo, doskonaly socjalizm skandynawski i rodzicow takze w tym duchu wychowywanych.

Gość gość
a mnie pobiła policja za to ze sam siebie okradłem. kooorfa. wiele razy dostałem wpiertul od innych gosci za to ze im sie mój ryj nie podobał. chyba zostane feministą

Gość gość
Zalosny pan podszyw :) Placi mi amerykanska korporacja za konkretny zestaw umiejetnosci. I znow wychodzi prymitywna mentalnosc polskich panow- jak kobieta ladna i niezle zarabia, pewnie zarabia cialem. Ech, szkoda gadac. Uciekam i owocnej dyskusji.

Gość gość
kiedyś po dyskotece z pięciu gosciu mnie stratyowało jeden przestawił mi nosa. ja piertole. chyba dlatego że jestem kobietą

Gość gość
sory ale w korpo pracuja komunisci i zrobotyzowane jednostki do prac biurowych., ciezko mówc tu o podziale na płcie

Gość gość
jak miałęm 14 lat to mi cygan zajepał z kopa szcześłiwie zanim wyrżnałem łbem w krawżęnik podtrzymali mnie brat i koledzy. kooorfa. dbaja o siostre

Gość gość
Wbrew temu co sie temu tu prymitywnemu kolesiowi w rurkach wydaje - NIE JESTEM WROGIEM MEZCZYZN. Jestem wrogiem prymitywnych polackich chlopow. A to ogromna roznica! Jestem hetero i mam normalnie ukierunkowana i wypoziomowana seksualnosc. Swiat bez mezczyzn bylby tragiczny. Nudny. Pozbawiony radosci fizycznej. Ale swiat bez polackiego chlopa bezdyskusyjnie sie obejdzie. Nie twierdze jednak, ze trzeba dokonac egzekucji i ich wytluc. Rany! Mam synka! I jest Polakiem! Ale jestem za drastyczna przebudowa prawa, ktore zamienilo by te prymitywne istoty w cywilizowanych mezczyzn. W Norwegii to dziala!!!!! W Polsce tez moze!!!!!

Gość gość
gość dziś Dlaczego nazywasz go partnerem? To nie jest partner tylko kat. I co ty jeszcze z nim robisz? Feministką nie jesteś, to niestety widać:(

Gość gość
ostatnio przed wbiciem w ziemie ochroniło mnie posiadanie noża kuchennego do krojenia marchewki. no i dobry refleks bo z małej odległości rzucano we mnie butrelka z piwem naprawde chyba jestem kobieta czy coś

Gość gość
Feministka to baba w siermiężnej sukni ze zgrzebnej wełny, z wąsami i 42. numerem buta.

Gość gość
innym razem chciałem poczęstować goście w kolejce do nocnego piwem. nie wiadomo dlaczego odebrał to jako agresje. bo jak mi wykoorfił to pofrunałem trzy metry dalej po czym rzucił sie i zaczał mnie dusic. teraz dzieki wam wiem ze to dlatego że jestem kobieta.

Gość gość
i teraz pytanie. ile razy wy dostałyscie wpiertul?

Gość gość
1. Kobiety nie zbudują cywilizacji, bo do tego trzeba umiejętności organizacji. Mentalnie nie są do tego zdolne. Zero zainteresowań sportem, techniką, obronnością. Ciągle pod wpływem cyklu, który ma wpływ na ich chwiejność. Podejmowanie decyzji pod wpływem emocji. Brak zdolności chłodnej analizy i oddzielenia problemu od uczuć. Uczucia was napędzają. Kobiety nie dadzą rady w dziedzinach, gdzie ich nie ma - szybko się w takich nudzą. 2.Jak "zaniknie" czynnik męski to cywilizację taką podbije inna, w której ten czynnik jest silny. Patrz - muzułmanie, chińczycy.

Gość gość
bo moim zdaniem ani razu

Gość gość
dlatego mnie mogą napiertalac do woli a i tak wróce jak mi bedzie zalezało i ich podusze we śnie. a wam wystarczy zabrac 500 plus i bedziecie hulały pod pociągi