Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koszmar polskiej kobiety

Polecane posty

Gość gość
kolejna sprawa jest taka że tzw organizowanie sie to ciche pozwolenie na wziecie sie pod but. ktos tu chyba sugerował ze moja dyskutantka posługuje siena masową skale cytatami zdaje sie ze jakiejś swojej guru. fajnie ze jest chęc do nauki i przyswajania wiedzy ale ta ma słuzyć do uruchomienia prcesów wmózgu zwanych mysleniem które sa z tego co wiem są samodzielne. chociaż moge sie mylic. jakbym chciał zdominaowac jakąs blogerke to bym tam przekierował kilku prawików z kafeterii zeby jej zhakowali strone. znaja sie na tym do jutra cytowałabyś moje teksty:D

Gość gość
nie ma zadnych arabskich ruchów feministycznych. arabki to zony szejków mieszkanki emiratów arabi jemenu kuwejtu itd. stamtąd pochodził mahomet stamtąd pochodziły plemiona które podbiły pół swiata w tym duża częśc europy. po drodze oczywiscie na zasadzie domina ur******ajac innych nomadów. współczesny islam ma niewiele wspólnego z arabami

Gość gość
"problemem są męzczyxni którzy konstuuja sobie prawo tak by pastwic sie nad kobietami" xxxx tak kooorfa siedzmy w barach po nocahc i układamy projekty ustaw które was pognebia. równiez w brukseli.

Gość gość
Powiedzmy, ze za cienki jestes by zmanipulowac mnie do osobistych wyznan o sobie. Wiec powiem tylko, ze o Afrykanskich czy arabskich sprawach wiem wiecej z zycia niz ty o swoim ojcu. To tyle. Blefuj na szkolnych forach. A teraz poczytaj siebie. Kwiczysz na polskie kobiety, chrumkasz ze za duzo wymagamy....a notorycznie wszystkie obrazasz. Niebywale ze jeszcze smiesz siebie uwazac za lepszego faceta niz ci, o ktorych mowa. Niestety....mowa jest wlasnie o tobie i takich jak ty.

Gość gość
tam potem podrzucamy to posłom zeby sie nie wydało ze to praca zbiorowa. w końcu kazdy chce zaliczyć:D

Gość gość
spiertalaj bo cizajepe w końcu kopa w peeesde. ile koorfa można słuchac twojego piertolenia. to ze sie wiecznie czujesz obrazona to kwestianietopiertolenia. doradzam wyrwac jakiegos chwasta zeby cie porządnie przepiertolił bo masz zaburzona równowage hormonalna

Gość gość
dziekuje za uwage. chciałem pomóc. teraz sobie zmierzajcie do totalnej porazki samotnie

Gość gość
A jak mnie cytujesz to cytuj bez manipulacji. Napisalam "problemem sa faceci". A nie " problemem sa mezczyzni'. W polsce nie ma "mezczyzn". Sa tylko chłopy, faceci - i tak brzmi zbyt dumnie. Lubisz sobie sam przysładzac, co?

Gość gość
No widzisz buraku jak ci słoma z ryja sypnęła? Tracisz nad soba kontrole i ludzkie cechy przy minimalnym tylko oporze, przy jakimkolwiek braku podporzadkowania twojemu ego. I za co ty sie masz? Bo ja mam cie za NIC.

Gość gość
Zaloze sie, ze teraz pojdziesz reperowac sobie ponizone ego alkoholem albo zwalisz sobie wciskajac jednoczesnie cos w zwieracze i fantazjujac, ze komus ssasz. Tudziez wydrzesz ryja na swoja kobiete czy matke, trzasniesz lub zg****isz dziecko. Oto portret typowego polackiego chlopa. Wartosc w skali ludzkiej ZEROWA. Egzekucja bez procesu. Tak cie widza jak sie piszesz.

Gość gość
tak masz racje. przy czym skupie sie na tobie

Gość gość
Chyba ta pani jest nie kochana. Nie martw się. Tule cię w myślach. Kiedyś ktoś cię pokocha.

Gość gość
jak bez procesu. koledzy też muszą miec co robic. co ty myslisz ze w naszym meskim gronie panuje system kastowy? każdemu po równo. jeden skazuje drugi gwałci trzeci sądzi czwrty rabuje. nastepnym razem jakos inaczej. 4! to bedzie jakos 24 permutacje. saqma widzisz ze jest nas wielokrotnie wiecej zatem złóz parasolke i poddaj sie dobrowolknie gwałceniu

Gość gość
a u was to tylko kazia sztuka to kazia sztuka tamto kazia sztuka sramto i owamto.

Gość gość
o moim ojcu wiem tyle ze był "posiadaczem" ziemskim terroryzował mne im atke psy i zwierzęta gospodarskie. tzn teraz mnie tak ośwqieciło po twoich elaboratch na temat własności ziemi na swiecie. tam miał tylko 1 hektar i wypasiona wille w stylu kolonialnym. chyba nawet wystawała na miedze sasiada. taka była wielka

Gość gość
pomimo tego jawnego kułactwa pracował w państwowym zakładzie pracy wtedy innych nie było. chyba nawet był kierownikiem. oczywiscie zarabiał wiecej od sprzątaczki bo był w zmowie z menelami ze sródmieścia

Gość gość
I tłukł cie po łbie regularnie bo PRL na to zezwalał. Teraz odgryzasz sie za to na kobietach. Jak to mowia? Efekt domina. A gdybys byl inteligentny (za jakiego chcialbys uchodzic) to przerwalbys to bledne kolo przemocy. Ale typowy polaczek woli rurki i żel....lub kontynuacje ojcowskiej tradycji bo grunt, ze to łatwiejsze! Ehhhh....wy słabe i niesamodzielne stworki....

Gość gość
zgadza się. a najlepsze jest to ze nic z tym nie możesz zrobić.

Gość gość
W Polsce zle? To jedz do niemiec tam sa specjalne strefy gdzie kobieta moze czuc sie bezpiecznie a w.Polsce kobiety nawet spokojnie zasypiaja w busach pelnych mezczyzn podczas drogi z pracy i to wieczorem. I ten durny temat o aborcji i zmuszaniu kobiet do rodzenia rzekomo martwych dzieci haha wez sie ogarnij kobieto i poczytaj jakie mamy ustawy.

Gość gość
podczas operaci market garden konkretnie w arnhem dowódca alianckich spaochroniarzy odciety od wsparca artylerii czołgów zaopatrzenia a nawet środków łączności bronił ze swoimi ludxmi uchwyconego przyczółka na moscie przed jednostkami pancernymi z jednej strony piechota i artylerią z drugiej będąc regularnie atakowany przez lotnictwo niemieckie. na spadajace bomby zareagował rozłozeniem parasola który znalazł gdzieś w ruinach. to dodało morale żołnierzom bo sie lubią posmiac. w sumie niepamiętam jak tosie skończyło ale chyba ich wybili lub wzieli do niewoli. mówie ci o tym, żeby ci uświadomic że parasolka można zwycięzyc tylkow łasny lęk

Gość gość
chociaz w sumie to nie wiadomo dlaczego to zrobił. może nie lubił jak mu sie kurzyło na mundur? w końcu to był chyba generał a z pewnością powyżej majora. tak czy inaczej wyobrax sobie tych wszystkich dominujących samców zw mundurach i z bronia którzy zdesantowali sie do arnhem oczywiście tylko po to zeby gewałcic holenderki i ich reakcje na parasolki. życze powodzenia choc nie wierze w sukces. z uwyrazami szacunku: facet w rurkach

Gość gość
polskich żołnierzy z brygady sosabowskiego zrzucano na trzy raty chociaz palili sie do walki i było to bez sensu. robiono tak bo monty miał prikaz przepiertolic te operacje. takie jestmoje zdanie. oficjalnie chciano odciąć wermachtowi dostawy z portu w anntwerpii zdaje sie. nieoficjalnie 30 korp[us pancerny w długiej kolumnie i korkach spalał sobie milony litrów ropy nie wsział udziału w walkach. potem musiel jeszcze wrócić. to samo czeka feministki. oczywiście w mniej drast5ycznym wydaniu jako ze chwytacie wyłącznie za parasolki. nie wiadomo czy komus będzie sie opłacało inwestowac w taką wojne. na dostawach podpasek do armi nie wyjdą lepiej niż na bandażach morfinie sulfacoś tam itd

Gość gość
wróc chodziło o przejęcie portu dla własnych dostaw aby skrócić linie zaopatrzeniowe. im krótsza droga tym mniej ginie po drodze;) taka dziwna zalezność nie wiadomo skąd wynikająca.

Gość gość
tak czy inaczej drog zaopatrzenia nie skrócono oczywiscie głównie z powodu korelacji o której wspomniałem wyżej. bo w przyrodzie a już szczeŋólne w wojsku i biznesie nic nie ginie. za moich czasów mieszanow to siły nieczyste i ewolucje. mówiono "amba fatima byłĸo i ni ma" albo w sytuacji kiedy zginał ci własnie żołd albo mundur"przyroda"

Gość gość
na wieksza skale robi sie to samo. równiez mówi sie o ewolucji o siłach niesczystych bądź złu w ogóle najlepiej niedokonkretyzowanym. róznica polega na tym ze w wojsku nikt nie wierzył w ambe fatime ani przyrode. po prostu każdy wiedział jak jest i w obliczu utraty całego posiadanego dobytku mógł sie albo zastrzelic na warcie z kałacha albo sie z tego posmiac

Gość gość
dlatego doradzam ci wiecej dystansu i mniej wiary w amby fatimy i przyrode

Gość gość
i tak przegramy te bitwe. bo nie mamy jej wygrać. ale zrób coś dla mnie i skończ skomlec jak zbity pies i chociaż umrzyj z godnością

Gość gość
wspołczuję autorce chorej psychiki i nienawiści do życia.każą ceche kobiety odczytujesz jako wstręt i ohydę.Pewnie jesteś osobą konfliktową,wsze dzie masz wrogów i sprawia ci satysfakcje jak komus naplujesz w zyciorys,ohydna osobowość.Twoje życie to męczarnia na ziemi.

Gość gość
obecniesłysze natomiast głównie od psychologów że zarciki to sposób wyparcia problemów tudziez łagodzenie skutków swiadomości znalezienie asie w tragicznym położeniu. ja wiem, ze psychologom sie opłaca zebysmy ne łagodzili i mieli wieczną depreche oraz bali sie własnego pierdnięcia ale ci ludzie nie wiedzą o czym mówią. tak działa ludzka psychika. nie można sie kooorfa bac i być jednocześnie odwaznym. nie można być wesołym rozpamietując przez wiecznosc najdrobniejszą porażke nie można kooorfa normalnie funkcjonowac zajmując sie wyszukiwaniem krzywd pra pra pra pra pora pra babek w hartemach sułtana. kooorfa.

Gość gość
wszyscy wysmiewaja teoretyków spisk owych a sami wierzą w najdebilniejsze teorie spi skowe jakie powstały. wierzą bo inni też wierzą. bo w to możnawierzyc. wiara w to cie nie skompromituje i nie osmieszy. głównie dlatego wkooorfiaja mnie femi nistki. widze w nich dobry materiał na wspólników w moich planach ale z takim podejściem to sory ale sie piertoltasame