Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koszmar polskiej kobiety

Polecane posty

Gość gość
zresztą prosze cie. jakie wojowanie? widziałas kiedys zeby oprócz feministek ktos cos wywojował parasolkami? przez to był pic na wode.

Gość gość
polakowi lizodupstwo daje korzysc nieprzegrania posady z rosjaninem, ukraincem etc

Gość gość
przeciez tam zadna nawet nie miała broni w reku. zadnego poparcia u władz. w wiekszosci to były arystokratki skrzeczące jakies niezrozumiałe dla tłuszczy stanowiącej 90 % hasła o równouprawnieniu. ja w ogóle mam wątpliwosci czy to w ogólemiało miejsce. już widze tych zabdzonychniedawnymgłodem rolników i rolniczki szwaczki jepiące na równi z górnikami po 16 h dziennie na kawałek chleba jak ich stac koorfa na parasolki z falbankami do wymachiwania

Gość gość
Prawdziwy fachowiec nie liże d**y nikomu to pracodawca o niego zabiega.

Gość gość
Parasolkami wojuja Polki. I to jest wlasnie problem. Łażą durne i szarpia sie o prawo do aborcji na zyczenie w protescie "na milczka" a powinny sparalizowac ten popiep...ny kraj totalnym bojkotem. Tak, zeby głąbom w rządzie jaja skurczyło. Jak Irlandki! Cios w ryj, zeby czasem uzyli tych drugich łbów, osadzonych piętro wyżej.

Gość gość
to chyba był okres kiedy w irlandi z głodu padło milion czy dwa osób. a ty mi piertolisz ze jakies sufrazystki miały dosyc meskiego wyzysku. cyhyba kooorfa te z nadmiarem służacych które ze szczęscia ze nie głoduja na tej posadzie i strachu o nia wtórowały im w tym bredzeniu

Gość gość
Same na siebie ukrecilyscie bat tymi walkami o równouprawnienie, chciałyscie tylko przywileje ale ten pakiet zawiera też obowiazki

Gość gość
W Polsce feminizm ma jeszcze dużo do zrobienia, niestety...

Gość gość
Nie ma polakow "prawdziwych fachowcow" nie do zastapienia innym "prawdziwym fachowcem" z tanszej wschodniej strefy. Przerost ambicji nad trescia. Typowo polskie samouwielbienie.

Gość gość
słuchaj. ja powiem ci tak. ja nigdy żadnej kobiecie krzywdy nie zrobiłem. nie odebrałem posady nie zarabiałem wiecej nie ciemięzyłem jako maz. nie mam zamiaru wysłuchiwać że za chwilemnie zastrzelisz bo jestem tyranem. jak bedziesz dalej tak mówiła to bede zmuszony podjąc jakies uderzenie wyprzedzające b o nie dm sie zabic bandzie wariatek

Gość gość
wiem dlaczego sprowokowaliście ten ciąg myślowy ale to wy mnie wystraszyliście jako pierwsi. nie wazne. do tematu. jak zobacze jakieś gangi żadnych krwi zombiaczek polujących na mnie to jak uważasz co zrobie?

Gość gość
gejm zamknij ryj i wypiertalaj stąd, tepy debilu

Gość gość
i prawdopodobnie o to chodzi propagandystkom femnistycznym. osprowokowanie sytuacji która odpowiadałaby ich wizji świata. sprowokowaniu facetów do agresji zeby mogły z bronia w ręku stanąc na czele ruchu i zajac sie mordowaniem i grabieżą. a następnie egzekucjami i czystkami we własnych szeregach

Gość gość
ryj to ma twoja matka jak jej sąsiad wpycha koootasa w mejsce po plombie

Gość gość
""(...)Druga rzecz - zlikwidowanie Niebieskiej Linii, zeby sztucznie zanizyc skale przemocy domowej. Nie ma statystyk - nie ma zjawiska. Policja, Sądy ignoruja agresje polskich facetow, tuszują, umarzają, bagatelizuja(...) xxx niebieska linia powstała po to żeby sztucznie zawyzyć statystyki. żadna maltretowana nigdy tam nie zadzwoniła" x Haha, debilizm miesiąca :D:D:D

Gość gość
Etam, polskie feministki to niemal w 100% lesbijki albo niestety bardzo nieatrakcyjne kobiety. Ewentualnie taka Janda, ktorej popularnosc spadla do zera i chce na sile wrocic do swiatel jupiterow. Wiec nie o feminizm chodzi a o podstawowe PRAWA CZLOWIEKA, ktore polski rząd notorycznie łamie i nagina przeciwko polskim kobietom. Tu trzeba młócki w prawie i ustawach, totalnej przebudowy. Inaczej niestety wkrotce na powrot polska kobieta bedzie tylko dobytkiem faceta. Raptem 120 lat czy mniej ludzkiego wzglednie traktowania kobiet.

Gość gość
objasniamże użyłem słowa koootas aby unaocznic ubytki w uzebieniu twojej matki

Gość gość
Spokojnie, NIE ZLIKWIDUJĄ niebieskiej karty. Jedynie zmienią przepisy.

Gość gość
Ta. Polak chcialby DAME ale niebardzo wie jak byc gentelmanem. Chce sobie wyhodowac DAME torturami.

Gość gość
tak debilizm miesiąca. ciekawe dlaczego nie otworzyli lini dla okradzionych. pewnie dlategoze telefony by sie urywały i by sie okazało z e wpolsce jest 200 milionów złodziei

Gość gość
Nie. Tylko 30mln zlodziei. Reszta to zlodziejska polonia.

Gość gość
"niebieska linia powstała po to żeby sztucznie zawyzyć statystyki. żadna maltretowana nigdy tam nie zadzwoniła. zaszczuci i sterroryzowani fizycznie i ekonomcznie ludzie nie robia takich rzeczy. zbyt sie boją. natomiast chętnie dzwoniły tam hipohondryczki czujące sie obrazone wyjściem meza do baru i słowami "zamknij sie" kiedy mu piertoliły nie dajac zasnąc przed robota jaki z niego skończony nieudacznik " cudowne podsumowanie tego bezsensownego projektu ;d

Gość gość
albo linie dla tych którzy zgubili 100 zł.

Gość gość
fakt faktem, ze polska jest ciemnogrodem jezeli chodzi o prawa kobiet porównac ja do niemczech czy anglii

Gość gość
dziekuje lubie podsumowywac czasamimi nie wychodzi lub pojawiaja sie trudności szczególnie kiedy musze podsumować swoj dorobek

Gość gość
Niebieska karta i tak goowno dawała ofiarom. Nic nie zmieniała. Na zachodzie mąż za znecanie sie fizyczne od razu dostaje eksmisje i nie potrzebne sa im do tego zadne niebieskie karty...- tak powinno byc i u nas.

Gość gość
efekt jest taki ze napiertoliło kuratorów na intratnych posadkach szantażujących bogau ducha winnych facetów wiezieniem jeżli na własny koszt nie dojadą trzy razy w tygodniu do sądu żeby tamci mieli co robic.

Gość gość
Feministki nic nie zrobią, to takie gadanie dla gadania. Widział ktoś kiedyś bojówki kobiet? Prędzej się zadziobią jak kury w kurniku niż powstanie jakakolwiek organizacja paramilitarna kobiet. Co druga rzuci fochem, co trzecia powie to za ciężkie jest, co piąta nie przyjdzie bo ma okres itd. Prędzej zniewiesciali rurkowcy pod butem tych kobiet mogliby coś tu wymyślic ale i tak trzeba trochę myslec. Samo to że zadają się z feminazistkami świadczy że rozumu nie mają :)

Gość gość
fakt faktem ze część z tych kuratorów to kobiety i to chyba jedyny pozytywny efekt dla kobiet tej prokobiecej fanfaronady

Gość gość
teraz mamy na garnuszku w sektorze sprawiedliwości trzy razy wiecej darmozjadów którzy nie zawachają sie postawic fałszywych oskareń żeby miec kooorfa na rate za samochodzik