Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koszmar polskiej kobiety

Polecane posty

Gość gość
tak kooorfa "feministki wymyslły" a jest to oczywiście wstep do zaostrzenia represji. do tego są potrzebni płytcy ludzie myślący wyłącznie o własnej dooopie. witamy w gronie beneficjentów przyszłego systemu

Gość gość
Polska jest i zawsze była, strasznie patriarchalnym krajem. oczywiscie, ze kobiety maja gorzej, ale po częsci same sie w to pakuja, moze powinny po prostu olac posiadanie dzieci, robic kariere, zyc samodzielnie... instynkt jest niestety silniejszy. Ale abstrahujac od tego, to moim zdaniem rzady PIs akurat poprawiły sytuacje kobiet w tym kraju. Wiem, ze były absurdalne pomysły dot, aborcji, która powinna byc dozwolona na wczesnym etapie, ale.. nasze społeczeństwo jest jakie jest, czyli konserwatywne, i wiekszosc aborcji nie popiera. a co jest najwazniejsze? Kasa, która daje niezaleznosc, wieksza wygode, itp. Dzięki 500 plus które oczywiscie jest zacheta do rozmnazania, wiele kobiet wreszcie opusciło mezów przesladowców i prowadzi wreszcie nowe zycie, wiele moze robic dodatkowe kursy, dokształcac sie, moze kupic samochód i nie byc uwiazana w domu... Masa tych co ujadały ze one nie maja 500 plus ma podniesione pensje, bo niektóre kobiety porezygnowały z pracy. Wazne jest to co w realu, a nie jakies papierowe ideały. i niestety, ale podobno aborcja w przypadku gwałtu nawet wczesniej była fikcja, bo lekarze jej nie wykonywali. Takze nic sie nie zmieniło, do tego ludzie ruszyli na ulice, i tez dobrze. SPołeczeństwo sie zmienia, i nawet jakby PIS usiłowało wprowadzac jakies konserwatywne bzdury, to poparcie dla tego u luzi maleje, wiec nie wróze sukcesu.

Gość gość
ale fanatyczkom nie przetłumaczysz. swiat jest dla nich czarnobiały.

Gość gość
ja piertole:O tragedia.

Gość gość
wolałbym drzewu wytłumaczyć co to znaczy robic fikołki. nie dociera. patriarchat ip atriarchat. to prostsze bo to tylko jedno słowo a wszystkotłumaczy. PATRIARCHAT" a czy szanownej wiadomo że patriarchat niema negatywnego znaczenia? wporównaniu z tyrania monarchia republika szlachecką, i dowolnym innym systemem w tym z komunizmem patriarchat oznacza rządy AŻ połowy obywateli. obecnie jestes reprezentowana teoretycznie przez kilkset posłów. ale c***j. PATRIARCHAT i PTARIARCHAT. miliony lat męzczyźni w spisku i porozumieniu ci z alaski i ci z nebraski znecali sie nad kobietami kazali im prowadzć wojny pracować w polu i kopalniach sprzedawali je w niewole sami opływajac w tłuszcz i pieniądze

Gość gość
a teraz jeszcze chca m odebrać pięcet plus alimenty i dzieci które zrobilioczywiście tylko po to aby je upokorzyć.

Gość gość
w koloseum na arenie gineły milony kobiet gladiatorek dla uciechy pół miliona męskich cesrzy imperium którzy rządzili w zgodzie i harmoni mieszkajc na kupie w pałacu nad tybrem. nawet germanie sie tam wprowadzili potem goci i hunowie. tylko kobiety marzły od dunaju po półwysep iberyjski służąc w legionach i zajmując sie wydobyciem złota wkopalniach galii

Gość gość
w sredniowieczu milony królów i ksiazat mówiąc krótko wszyscy faceci niewoliło biedne wiśniaczki które cierpiały z powodu pańszczyzny i z deszczu pod rynne zmuszali je do mieszkania w warownych zamkach i nakaywali haftowanie gobelinów oraz ignorowali w rozmowie i wykorzystywali seksualnie nie biorac pryśnica nie goląc się i nie perfumijąc po birtwie

Gość gość
czsem nawet grupy przystojnych przybocznych króla znęcało sie nad księżniczkami swoim widokiem i wspólnymi kapielami nago przy kałuzu na dzidzińcu a nastepnie podstepnie zmuszali ją do współzycia i przeżywania potrójnego orgazmu biorąc po trzy koootasy w dooope ppeesde rece i usta

Gość gość
patriarchat- moze powinnam napisac patriarchalizm, oznacza po prostu męska dominację, na wszystkich płaszczyznach, i zawsze współistniał z tymi ustrojami które wymieniasz. Jak dla mnie meska dominacja ma zdecydowanie bardzo negatywne znaczenie,

Gość gość
tam kazali im jeździc karocami żeby nie widziały drzewek i ptaszków odbierali rodzinom za trzy wozy złota i zadręczali brzdąkaniem lutników i śpiewem bardów zmuszali do picia wina i jedzenia tłuczących potraw i odmawiali joggingu i siłowni

Gość gość
Prawda stara jak świat jest taka, ze kobiety miały zawsze tyle wolności na ile im pozwolili mężczyźni. Tego nie przeskoczycie, o ile z facetów nie zrobi się wykastrowanych eunuchow "nowoczesnych empatycznych i służalczych". Co niestety się dzieje. Z drugiej strony lecicie jak pszczoły do miodu na blisko wschodnich sniadych ordynosow, którzy zupełnie inaczej traktują kobiety. Błąd europejskich facetów polega na tym że dali się wam zmienic i słuchają tego co mówicie. Jeszcze kilkadziesiąt lat. Przyjdzie walec muzułmańskich lub chiński i wyrówna. Feministki będą pierwsze do odstrzału, same kręcą bat antagonizujac mężczyzn z własnego kręgu kulturowego.

Gość gość
tak. męska dominacja. chyba z ciebie marna kobieta skoro wierzysz w dominacje mezczyzn

Gość gość
Najbardziej w*****a że trzeba będzie je bronić. Nawarza piwa i zaczną krzyczeć ratuje nas.

Gość gość
proponuje ci napisać feministyczne main kampf tudziez zapoznac sie bliżej z historia. w starożytnym egipcie co drugi faraon to była kobieta. najpotężniejsze imperium kolonialne powstało dzieki królowej i było dłogo kierowane przez kobiety. obecnie zdaje sie też tak jest. rosja rządziła caryca katarzyna która zresztą chyba dała sie we znaki polakom w schyłkowym rzymi rządy sprawowali nieletni synowie w pełni kontrolowani przezm matki. powstaniem brytów kierowała niejak beatica. i wiesz co. jakoś koorfa zadna z nich nie była feministka. ja piertole jaki pech

Gość gość
margaret taczer zjadała facetów na przystawke do sniadania ponoć była jakas papiezyca. a wiesz czemu zadna sie nie wstawiała za ciemięzonymi kobietami? bo były zajete ciemieżeniem całych narodów w tym patriarchalnych męzczyzn którzy nie rzadzą nawet własnym fiutem

Gość gość
Pojedyncze przypadki, za którymi stał sztab mężczyzn. Kto był na dworze Katarzyny, kobiety doradcy? Wymień faraonów kobiety Oprócz Kleopatry i ile piramid powstało na ich cześć, ich wielkie dokonania, bitwy, budowle. Pranie mózgu wam robią na tych spotkaniach koła feministek. Polprawdy i przełamania plus legendy

Gość gość
Margaret taczer jak sama mówiła miała męski mózg dlatego zaszła tak daleko.:)

Gość gość
natomiast twoja wizja jest taka. swiat to wiezienie w którym straznikami sa męzczyźni a niewinnie osadzonymi i gwałconymi kobiety. mówi ci cos ze ludzkosc składa i składała sie mniej wiecej z tej samej ilości kobiet i męzczyzn. gdyby połowa zmówiła sie żeby zyc kosztem drugiej połowy to jaki byłby twoim zdanie ich zysk? kto wg ciebie pilnował kobiet w roli niewolników? królowie i panowie? kto ******atożył beneficjenc****atriarchatu? umiesz liczyc? nie kompromituj swoja osoba kobiet. prosze cie. bo kocham kobiety a szczególnie jedną

Gość gość
tak. miała męski mózg. kooorfa ja piertole. a ja mam kobiecy mózg. moge sie zapisac do feministek?

Gość gość
Po co odpisuje, to jakaś wariatka z czerwonymi włosami, stadem kotów i grymasem nienawiści na słowo mężczyzna. Nara

Gość gość
no i oczywiscie najpierw zbadano margaret wyjęto jej mózg sprawdzono że tam miedzy hipokampem a płatem czołowym jest mały sisiak i droga precedensu oraz zachęcania do rewolty powołali ja na premiera...zaznaczam PREMIERA

Gość gość
2:47To jest czytaj z niej, poszukaj w Google.

Gość gość
lubie sie kłócic w końcu jestem facetem. zione nienawiścią i checia mordu oraz gwałtu

Gość gość
oczcywiście kazda feministka wie ze margaret zmuszono do bycia premierem siłą pod bronią i groząc pozbawieniem dziewictwa

Gość gość
co miała biedna zrobic. musiała sie zgodzc aby wydooopcone społeczeństwo niekojarzyło facetów ze złodziejstwem. to jasne jak słońce dla każdej femnistki. nawet ja tak nie mam nasrane we łbie jak wy w chwilach najwiekszego otępienia. jezeli faktycznie jesteście takie durne to chyba nie zasługujecie na nic wiecej niz bydło w zagrodzie

Gość gość
mówi ci cos ze ludzkosc składa i składała sie mniej wiecej z tej samej ilości kobiet i męzczyzn. gdyby połowa zmówiła sie żeby zyc kosztem drugiej połowy to jaki byłby twoim zdanie ich zysk? kto wg ciebie pilnował kobiet w roli niewolników? x swiat składa sie z kobiet i mezczyzn po równo, ale do kobiet ogólnie na swiecie nalezy 1% własnosci ziemskiej ogółem, kobiety ogółem zarabiaja kilkakrotnie mniej od mezczyzn, w b rozwinietych krajach te róznice mniejsze, ale nawet w Polsce na tym samym stanowisku kobieta zarabia 53 % tego co męzczyzna. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16879866,Raport_nt__nierownosci_miedzy_kobietami_i_mezczyznami_.html

Gość gość
koorfa co dzisiaj? piatek?

Gość gość
w polsce posiadanie ziemi skutkuje obowiązkiem płacenia podatku gruntowego.

Gość gość
pracowałem w wielu miejscach gdzie były kobiety i męzczyźni i każdy miał taką samą stawkę płacił taki sam podatek i miał takie same obowiązki. w wieksozsci fabryk w jakich pracowałem liderkami i kierowniczkami były kobiety które jawnie pastwiły sie nad meskimi członkami ekipy.