Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koszmar polskiej kobiety

Polecane posty

Gość gość
no tak ale mnie kobiety z wolami nie interesuję. bez obrazy. poki co nie przydzielono mnie parytetowo do zaspokajania mutantów

Gość gość
Szkoda pisania na kolejną idiotkę, i tak nic nie zrozumie bo za głupia. Ona zawsze jest biedną, wszyscy są przeciwko niej, facet ja rżnie i sprzedaje kumplom za flaszkę, do tego leje po pustym łbie co dnia, zmusza do rodzenia dzieci taśmowo i odbiera 500+, a policja, ksiądz i rząd stoją murem za jej facetem :)

Gość gość
każdy chce żyć. jeden sprzedajemacice drugi ideały trzeci naród. jak ci nie pasuje zapłata to trzeba było negocjoać inną

Gość gość
puszczalskie feministki które dają d**e pod pretekstem związku

Gość gość
mamy wolny rynek. widocznie twój towar jakos szczególnie nikogo niezachwycił co było do przewidzenia

Gość gość
czy ja kooorfa protestuje przed lombardem ze mi swego czasu dali 400 za laptopa który był warty 2000? nie bo koorfa potrzebowałem na dopalacze zachowałem sie jak szmata jak szmate mnie potraktowano i jeszcze mi pewnie wypiertolili prywatne dane z dysku. czyj to był błąd? ich? handlarzy dopalaczami? policji? sądów? nie kooorfa to był mój błąd bo byłem głupi. zapłaciłem za głupote i teraz napiertalam z jakiejs hybrydy laptopa stacjonarki i trolejbusu

Gość gość
czy to była sytuacja bez wyjścia? nie nie była. teraz natomiast jesteście w sytuacji bez wyjścia podobnie jak i ja i dlatego też zostaniemy wykorzzystani. tak wyglada świat. swiety mikołaj mieszka w laponi a tam nie ma ani banku centralnego ani fabryki laptopów...nie ma? c***j powiedzmy ze nie ma dla wiekszej dramaturgii

Gość gość
a dlaczego nie ma? bo renifery które to wożą niemiałyby sie gdzie pasć. jak sie wypinasz na współziomków dla chwilowej korzyści to sie zaczyna proces rozpadu więzi społecznych. każdy zaczyna klakulowac zyski i straty. czy tosie opłaca czy aby jak nie wezme to nie strace? czy jak wezme to ktos ucierpi? czy jak ucierpi będzie sie mścił? dlaczego daja? a czy to wazne dlaczego wazne ze mamy wyścig do kasy. do kolejki. nagle wszedzie wokół konkurencja do mieszka i i kazimierza wielkiego. a możebraknie? a jak tamtej dadza a mnie nie to będzzie sie uważała za lepszą?

Gość gość
a po co mi mąz? hrpie pierdzi i wyzywa...w dodatku jest sadystą...takteraz to widze ze jest sadystą. dlaczego wczesniej tego nie widziałam. chyba sie najadłam wreszcie za te pieniążki i zaczełam myśleć logicznie. niebieska linia. jest niebvieska linia znaczy ze meżczyźni to sadyści. znaczy ze jak zadzwonie i powiem ze mój maz to sadysta to mi uwierzą. żarówa błyska nad głowa obcasy wystukuja rytm samby. a ten sasiad z mercedesem na mnie pożądliwie zerka. po co mi mąz nieudacznik sadysta. niech go zmakna. policja jest po mojej stronie

Gość gość
trzeba sobie radzic świat to dżungla mam dzieci...męża sadyste. wszyscy ppolscymężczyźni to sadyści. nowe ładnie brzmiące słowo " patriarchat". mamy patriarchat czas sie zemścić za krzywdy sprzed dwóch tysięcy lat za cierpienia naszych prababek które byc może akurat były księzniczkami w babilonie...

Gość gość
Za dużo tvn, za dużo czarnowidzenia, za mało informacji za mało życia własnym życiem

Gość gość
w końcu to forum rozywkowe

Gość gość
ty. gościu od tv. znudziło ci sie zycie?

Gość gość
mam wam koorfa te dwie trójki wyprostowac na ryjach? wy pedalskie skooorfsysyny

Gość gość
wiesz skad macie te 3? to są kajdany w które pojdziecie. to nie wy tu będziecie kooorfa sadzac ludzi wy łachy w dooope piertolone

Gość gość
tak sie chcecie bawić? to ja znajde te wasze loże wasze rodziny matki córki wnuczki synów i sie z nimi zabawie. podoba wam sie to?

Gość gość
odk ogo mam zacząc? od wielkiego trąbalskiego czy od wielkiego mistrza sztuki l********gizmu?

Gość gość
co wy mysłicie ze na mnie robi wrażenie ta smieszna zbieranina termpych baranów która mnie straszycie. dawać ich kooorfa wszystkich razem

Gość gość
mozecie zacząc od tej loży z ickami bo ich nie lubie najbardziej

Gość gość
No i w komentarzach widac...polacka patologia wypełzła jak szczury z latryn. I kłapią zaślinionymi, zapihaczonymi cuchnącymi paszczami budzac wszechobecne obrzydzenie. Polacki chłop - burak, tłuk i sadysta...z bólem czapy przez lekkie uzycie mózgu, torujacy sobie droge maczugą. Prymityw. Osmiela sie nazywac siebie "MĘŻCZYZNĄ"....TFU...

Gość gość
jestescie jak robaki. nawet w szachy gracie zespołowo

Gość gość
chyb wam sie sporty pomyliły bo powiniście grac w trambambule bezposrednio na boisku

Gość gość
Ej no fakt duzo jezdze po swiecie i musze przyznac ze polskie chlopy maja fatalna opinie. Przede wszystkim pijacy, brudasy, zlodzieje i przemocowcy. Ale robotni. Duzo i ciezko pracuja i maja pod tym wzgledem dobra opinie. Tyle ze to nie naturalna pasja do pracy a lizodupstwo zeby nie dac sie na przyklad ruskim wygryzc z posady. Czy jest to wiec powod do dumy? Nie. Kolejna wada i przywara. Reasumujac wiazanie sie z polskim chlopem to koszmar kobiety na jej wlasne zyczenie. Lepiej byc singielka a oni niech sie nawzajem zapladniaja i podnosza demografie. Szybko im kanały zmiękną i sie naucza troche szacunku do kobiet. Szkoda tylko ze polkom daleko do irlandek, na solidarnosci sie nie znaja.

Gość gość
pisałem o szmacie? i co wy myślicie? ze uważam te strategie za skuteczną? róbcie co macie robić wasze zwłoki będą długo gniły na publicznych placach

Gość gość
tak opinia jest najwazniejsza. nawet jakby gosc miał 30 cm c***ja miliard dolarów na koncie i złote serce to gdyby miał opinie mikrofiuta nieudacznika i sadysty to niestety skreśla go z listy męzczyzn i ludzi a skazuje na wieczne potępienie i nalezy go unikac jak kontaktu z menelami i niepełnosprawnymi

Gość gość
to n ie jest solidarnośc tylko brak własnego zdania i odwagi aby sie nim kierować w postepowaniu

Gość gość
Poki co faktycznie (juz i jeszcze) nie ma przymusu wiazania sie z polskim barachłem to nie sredniowiecze jak nie chce meza to jestem singielka lub sobie szukam w cywilizowanych krajach a nie na tym wschodnioeuropejskim ciemnogrodzie. Jakiego meza mozna znalezc w takiej oborze? Tylko bydlaka.

Gość gość
Wlasnie ze solidarnosc. W pojedynkę irlandki niczego by na e wywojowały. Skandynawki tez.

Gość gość
ja tu nikogo nie zamierzam bronić. ale zdajesz sie zaprzeczać sama sobie. za granica tez mają dobra opinie jako pracownicy i kto wtedy sie boi o utrate posady? zresztą od kiedy opinia dobregopracownika dała komukolwiek jakies wymierne korzyści?

Gość gość
ta w c***j wywojowały. tyle ze *****nksterzy wyjepali na kase