Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamil_olsztyn

Inicjatorem seksu zawsze mężczyzną ?

Polecane posty

Gość kamil_olsztyn

Dopuszczacie, że inicjatorem współżycia ma być zawsze mężczyzna? Tak twierdzi moja narzeczona. Uważa to za pociągające. Potrafi nie kochać się i kilkanaście dni, jesli nie wyjde pierwszy z inicjatywą, nawet gdyby to było zwykle: dzisiaj cie przelece. Czy uważacie to za normalne? Co myslicie?

Gość gość
Kobiety krepuja sie przyznac, ze maja potrzeby seksualne.

Gość gość
To prawda. Nie wiem jak mam zachęcić męża do seksu, on się coraz bardziej denerwuje, że ma problemy z erekcja a ja nie chcę żeby się tym przejmował bardziej więc nie inicjuje.

Gość gość
Pomijając Kobiece choroby oraz brak higieny i zaniedbanie Mężczyzny. Bark inicjacji seksu ze strony Kobiety zawsze oznacza oziębłość lub że wybrała Cie z rozsądku. Kobieta jak naprawdę kocha to zawsze ma ochotę na swojego Mężczyznę. To samo tyczy się seksu oralnego . Jak Kobieta ma opory w łóżku to już wiesz że jesteś tylko kołem zapasowym , drugim sortem. Dowiesz się o tym że ona jednak lubi oral i wymyślny seks jak już będzie z a późno i nie będzie to z Tobą. Powodzenia!

Gość gość
15:50 Niedokońca się z tobą zgodzę. Tak mam ochotę nie raz na męża i inicjuje seks bardzo często sama, ale seks oralny to według mnie jest obleśny, nigdy tego nie robiłam i jestem szczęśliwa.

Gość gość
Moja żona też czeka aż ja zacznę. Sama chyba nigdy. Nawet jej mówiłem żeby kiedyś spróbowała ale nie odważyła się

Gość gość
Ja mialam takiego faceta ze zawsze musialam sama wyjsc z inicjatywa ale jak go rozkrecilam to warto bylo bo wtenczas nie umial skonczyc a rznal mnie jak zwariowany mal do tego sprzet dobry , ale sie skonczylo bo wyjechal za granice i tam zyje

Gość gość
a jak go rozkrecalas?

Gość gość
Nie potrzeba robić nic więcej uważam jak niespodziewanie wyjdziesz goła lub położysz się na brzuchu to najbardziej oziębły się na Ciebie rzuci.

Gość gość
albo wypniesz sie i powiesz przelec mnie

Gość gość
To też może być bardzo podniecające że to ty wychodzisz z inicjatywą z tąd takie ostre bzykanie.

Gość gość
Moja żona lubi jak ją pobudzę drobnymi pieszczotami, pocałunkiem i wtedy umie to odwzajemnić. Nawet kilkanaście lat po ślubie.