Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halogen

"...Nie zawracaj mi d**y...."

Polecane posty

Gość Halogen

Witam oto taki problem.... A więc... Bylem dzisiaj w pracy a moja żona chodziła z dzieckiem na spacerze .. nagle dostałem telefon , że mam szybko zejść bo dziecko płacze. (mogę wyjśc z pracy bo jestem prywatnym przedsiebiorcą). no to wychodze okazało się , że syn nie chciał siedzieć w wózeczku.. z niewiadomych przyczyn... żona stwierdziła , że to wina szelek i mam je zamontować jak jej powiedziałem ,że to nie jest tak szybko do zrobienia a ja nie mam czapki i mi zimno to sie podirytowała i stwierdziła ze jedzie do domu... No to ją... odprowadziłem do samochodu i pomogłem się załadować.. w samochodzie okazało sìe że nie ma paliwa i trzeba zatankować samochod a ona jest z synem i czy nie pojade z nią na stacje ona mnie odwiezje.. teraz ja się troche zirytowałem i powiedzialem , że troche szybko się obudziłaś jak samochód stał pod firmą to moglem jechać zatankować... na co ona , że zapomniała... ok może sie zdażyć Powiedziałem poczekaj ... idę po czapke.. Wbiegam na 1-wsze piętro ze wspólnikiem szybko ustalam w sekundzie , że nie mogę terqz jechać zawieźć towaru i że później to zrobie... Zbiegam na dole dostaje od żony telefon , że sama pojedzie. ( okazało się potem , że nie spodobał się jej moj wyraz twarzy i że z łaska jej tankować nie bede) To się zdenerowowałem i w nerwach powiedziałem to... to po co mi zawracasz d**e!!. i narazie. I za to zawracasz d**e żona nie odzywała sie do mnie 2 dni i do dzisiaj czuje się bez winy. Dodam , że żona nie sypia po nocach bo karmi syna i jest drażliwa ale wszystko ma swoje granice. I tu pytanie: -jak wasz facet by w takiej sytuacji zareagował. - czy może ja jestem chamem a o tym niewiem - a może nie coś nie tak z moją żoną

Gość gość
Mój by zareagował tak jak Ty, co więcej ja bym zareagowała tak jak Twoja żona mimo że obiektywnie wiedziałabym, że to Ty masz rację ;)

Gość gość
Masz jebniętą żonę

Gość gość
Za delikatnie ją traktujesz, facet musi być facetem a nie miękką fają :-)

Gość gość
Coraz głupsze ta od wielokropków wymyśla te prowokacje ... .... ...