Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slyszalyscie o tym zaginieciu piotra kijanki w krakowie?ciary przechodza az

Polecane posty

Gość gość
Ja wiem, czy napruty? Mnie bardziej wygląda, że on tak ze trzy razy chce się wrócić albo zmienić trasę. I taki zamyślony idzie. Słupki omija sprawnie, nawet w pewnym momencie przeskakuje nad przeszkodą niczym rączy jeleń (na tym drugim fragmencie). Na ostatnim film się urywa, gdy facet siada na jakiejś ławce.

Gość gość
co wy pieprzycie? jakby mu sie z zona nie ukladalo to by sobie nie robil kolejnego dziecka, tym bardziej ze w domu mieli juz dwulatka - male dziecko potrzebujace. opieki.

Gość gość
Kto zostawia męża w lokalu? I kto twierdzi ze po paru dniach stracił nadzieje? W takich sytuacjach nigdy nie powinno się tracić nadziei.. Sprawa podejrzana

Gość gość
Moim zdaniem to wina żony zawsze mu ciosała kołki na głowie.Zawsze jak dzwoniła to przewracał oczami.Znajomi wiedzą o czym mówię. Zawsze niezadowolona.To miał dość. Nawet w restauracji miała pretensje.

Gość gość
Napisz coś więcej gościu wyżej

Gość gość
Widzę tutaj wypowiedzi rodziny.Więc prawda jest gdzieś pośrodku.Ja obstawiam, że miał dość i kogoś poznał.

Gość gość
We mnie tez ta żona za grosz sympatii nie wzbudziła..

Gość gość
A gdzie mozna zobaczyć wywiad z żona

Gość gość
Żona sama powiedziała w wywiadzie, że sam by ich nie oouścił, bo "jeżeli nie ją, to dziecko bardzo kocha..." Z tego wniosek, że między nimi byłocoś nie tak, bo po trzech latach małżeństwa nikt tak by nie piwiedział.....

Gość gość
No faktycznie.... Powiedziała dokładnie, że jeżeli nie JĄ, to dziecko bardzo kochał... coś tu jest nie halo z ich miłością....

Gość gość
No faktycznie dziwne :/ ale niektóre z was to są rabniete niezle

Gość gość
moim zdaniem powiedziała normalnie, nie widzę w jej slowach nic dziwnego. to są słowa normalnej, SKROMNEJ osoby. a wy juz sie doszukujecie nie wiadomo czego.

Gość gość
Siedzi u kochanicy i po tej aferze boi sie wyjsc z domu Boi sie konsekwencji..

Gość gość
15:30 twoj u kochanicy siedział wczoraj.

Gość gość
a może jest za granica? Zostawil tutejsze zycie?

Gość gość
dzis w uwadze bedzie o piotrze

Gość Carycka
Jakies wiesci?

Gość gość
Zona bardzo przeżywa szkoda mi jej oby sie odnalazł zywy.

Gość gość
Zona byla dopiero w początkowej ciazy Dlatego wyszla sama ale znajomi dziwni zostal zeby dotrzymać im towarzystwa a oni takiego zalanego go puscili.

Gość gość
a mi się wydaje ,ze zona w jednym wejsciu na antene smiała sie przez łzy - dziwnie to wyglądało

Gość gość
Gosc 15.25 Jakieś zwidy masz Oglądałam caly program żona plakala widać że bardzo przeżywa. Jedno co mnie zastanowilo czemu szybciej go nie szukała, nie dzwonila juz w nocy jak nie wrócił?Wyglądało jakby sie poklocili, kazde malzenstwo sie kloci ale moze gdyby wtedy zaczela go noca szukac moze by go znaleźli. On wygladal na tych nagraniach jakby mial jakis problem, powinien ocenic to psycholog.

Gość gość
racja- od czasu 2 minuty 18 sekund się śmieje

Gość gość
do 2.40

Gość gość
Ech, detektywi z koziej wólki

Gość gość
Witajcie :) Wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 40zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl

Gość gość
Witajcie :) Wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 40zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl

Gość gość
Spiertalaj z tymi wróżbami. Nikt w to nie wierzy. Nie wiem o co tam chodziło ale czy oni sprawdzali trasę, która szedł? W sensie, dlaczego akurat tamtędy? Dlaczego nie wziął taksówki albo nie pojechał nocnym? Dla mnie to dziwne, że miał około 2 km do domu (z miejsca, w którym ostatnio zarejestrowała go kamera) i zdecydował się iść. Taksówka mogła kosztować z 20-30 zł (tak strzelam ale nie znam stawek w Krk) to dla mnie dziwne...

Gość lelelop
Zastanawia mnie w tej sprawie jedna rzecz... dlaczego sonarem i z pomocą płetwonurków przeszukany został tylko obszar w okolicach Wiślanych Tarasów w stronę Dąbia, a w ogóle nic nie piszą o poszukiwaniach w stronę Wawelu? Przecież nurt rzeki jest w tamtą stronę właśnie...

Gość pan od pszyrki
14:22 - mnie zastanawia skąd ten pomysł. Nie, Wisła nie płynie w stronę Wawelu.