Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj kolega jest karzelkiem ma 163 cm

Polecane posty

Gość gość

Chce go zabic zeby sie nie meczym mam taka okazje jak myslicie wybaczyl by mi to ja mysle ze tak jego zycie jest meczarnia co myslicie ?

Gość gość
Ale to jest twoj problem, nie jego. Tobie sie nie podoba, jemu pewnie tak. Glupi jestes i tyle, swiat nie kreci sie wokol ciebie.

Gość gość
wiem że jest twoim kolegą bo piszesz z nim przez internet

Gość gość
Wzbudza zal i litosc jest smieciem ludzkim powinienem to zrobic dla niego zeby sie nie meczyl wiem ze sie meczy bo raz po pijanem cos powiedzal wiemy wszyscy ze tacy ludze nie powinni zyc to karzel nie czlowiek!!!!

Gość gość
Zabij karla chcialbym widzec jak zdycha cieszylbym sie jego cierpieniem jego chore gieny powinny z nim zginac w cierpieniu

Gość gość
Takich jak on powinno sie zabijac dla dobra ludzkosci ze tez sam jeszcze tego niezrobil skusynski karzel

Gość gość
to go zabij i gnij w pierdlu przez kolejne 25 lat ... Niech cie w o***t zgwałcą wiezniowe

kobieto masz problem i co z tego ile ma wzrostu .Ty masz coś z głową i pokazujesz swoją głupotę

kobieto masz problem i co z tego ile ma wzrostu .Ty masz coś z głową i pokazujesz swoją głupotę

Gość gość
Prrrrrrrrrrrrrt :)

Gość gość
Jeśli ci się nie podoba, nie musisz z nim rozmawiać, nie musisz z nim mieszkać , nie musisz go widywać . Możesz go omijać . Ziemia jest duża pomieści wszystkich

Gość gość
Uwaga ten temat to marna prowokacja zakompleksionego śmierdzacego kałem niedomytego śmiecia z jednym jądrem i krzywym zgryzem , który próbuje masturbować swoje ego kosztem innych ,.!!!!!

Gość gość
Wiecie jak jest w polskim więzieniu ? Jest basen i gejowskie spa . To mit, że są zatłoczone

Gość gość
on ma doktorat i takie tematy pisze i sam sobie odpisuje.......... litosci.....

Gość gość
Takich ludzi powinno sie zabijac pluje na niego i tak rzadna kobieta go niezechce niechcemy takich ludzi na osiedlu wzbudzaja zal i litosc gorzej niz inwalida dla jego dobra zabilbym go napewno sad by to zrozumial i dal lekki wyrok wiecie o tym

Gość gość
Do 15:20 w jednym zdaniu cztery błędy ortograficzne na twoim miejscu bym się zabił, nie chcemy takich matołów i nieuków.

Gość gość
Smierc karlom zycze mu smierci tacy ludze nie maja prawa zyc pluje na niego Zabij go !!!!

Gość gość
Dla takich jak on powinna byc eutanazja brzydzimy sie ich karzelek je,,,any

Gość gość
Zal mi takich kundli jak on dlatako powinno sie go uspic zeby nie zasmiecal swiata

Gość gość
Ja tez sie brzydze takich ludzi jesli ich mozna nazwac ludzmi to sa smiecietylko usypiac niech zdechnie !!!!!

Gość gość
Tacy ludze niemaja prawa zyc kundle nic niewarte zgon im susynom

Gość gość
Moja kolezanka jest gigantem, ma 1,98 m wzrostu.czy bedzie ciezko ja usunac z tego swiata?wazy troche, wiec ma sile.zaden facet nie zechce takiej wielkiej, jest przegrana, zrobie jej przysluge

Gość gość
Ale mosi miec wielkie krocze tam z byle czym nie ma co startowac ale odnosnie tego goscia to faktycznie karzel nalerzy sie mu smierc i zgon dla dobra spoleczenstwa

Gość gość
Skur syn karzelek nic nie warty powinien zdechnac pluje na niego sku syna Karla jeb.....ego