Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zgodziłybyście sie aby zamieszkał obok was muzułmanin

Polecane posty

Gość gość
Jaki dziwaczny temat. Nagle wszyscy akceptują muzułmanów

Gość gość
Ci co tak bezkrytycznie piszą o muslimach, nie wiedzą co mówią.Ja mam tą wątpliwą przyjemność mieszkać obok nich w Nl i jest to zwyczajne bydło, śmierdzące, beszczelne, rasistowskie ( tak, tak, to dopiero są rasiści), leniwe pasożyty. Wracam niedługo do Polski a tych szmat mam nadzieję, że do Pl nie wpuszczą- każdego, byleby tylko nie tych złych, chcących naszej eksterminacji ludzi.

Gość gość
Popieram, mieszkam w Szwecji

Gość gość
:-D pisać t sobie można człowiek często myśli kategorią 'co by było gdyby ' , ale jak byście zobaczyły to w realu , żywcem to już nie było by tak kolorowo . Bo np. ja mam krzyżyk na szyi i oni nie mogą go widzieć , ale oni modlą się kiedy chcą i gdzie chcą po swojemy a ich córki nie mówiąc o żonie chodzą w burkach i co ? ja musze stulić pysk bo jestem nie tolerancyjna Ogólnie tu gdzie mieszkam uważają że wszystko im się należy bardziej i więcej Większość to nie roby już abstrahując że upokarzają i wykorzystują swoje kobiety Niedawno jeden zgwałcił 18 latkę którą znam :-( Nie nie podoba mi się to jestem zła , że wyjechałam z Polski i zgodziłam się na kontrakt widzę , że multi - kulti po prostu jest nie dla mnie mimo że szanuję ludzi to jednak wymaga szacunku wobec siebie , ale oni raczej nie wiedzą co to Większość to bandziory bądź za takich chcą uchodzić nie wiem w jakim celu , ale ja się ich boję już kilka razy mnie zaczepiali mimo że zmieniłam kolor włosów i ubieram się jak zakonnica :-( , ale oby do września Tak że w moim kraju jak wrócę to byłaby najgorsza kara :-( mieszkać koło bandy gdzie matka nie ma nic do powiedzenia i nie broni swoich dzieci :-( to przykre

Gość gość
Ale gdzie, w Polsce? Mało prawdopodobne. A jeśli już ktoś taki zamieszka np. w moim bloku czy na posesji obok to na 99% będzie to jakaś zasymilowana rodzina typu ojciec lekarz, żona plus dzieciaki urodzone w PL, znam kilka takich rodzin i to są ludzie na poziomie, wykształceni, kulturalni, nie obnoszący się ze swoją wiarą. W innych krajach to nie wiem. Napiszę tylko tak, cała moja rodzina pochodzi z Łodzi i mój dziadek z babcią całe życie mieszkali w polsko-żydowskiej kamienicy, babcia do późnej starości przyjaźniła się ze swoimi koleżankami żydowskiego pochodzenia (tymi, których Niemcy nie zdążyli zabić w obozach) a dziadek co tydzień zapraszał sąsiadów Żydów na karty. Tak więc można i tak.

Gość gość
Porownujesz zydow do terrorystow?

Gość gość
Jezu porównujesz Żydów do muzełmanów o jaaaa

Gość gość
Nie bardzo rozumiem co tu masz do zgadzania się. Jeśli wykupiłaś cały blok albo wszystkie domki przy Twojej ulicy to decydujesz kto w nich mieszka, a jeśli nie - to pilnuj swojego domku.

Gość gość
Te negatywne przykłady dotyczą mieszkania z patologią w gettach dla biedoty. Zamieszkaj obok polskiej patoli, będzie to samo.

Gość gość
POLSKA patola chodzi ubrana w burki ??? Poważnie .

Gość gość
Ja mieszkałam w Brukseli w dzielnicy muzułmańskiej Molenbeek. Jak ktos wyzej napisal:dzieci są rozwydrzone. Drą się,skaczą do późna,ale ze strony dorosłych nigdy nie doznałam jakiegos zlego traktowania. Na placu zabaw kobiety bardzo miłe,zapoznałam wiele muzulmanek. Wypytywały jak wygląda Polska,zycie u nas,nawet o naszą wiare. I co jeszcze,jest duzo niewierzących,tak jak u nas. A co wam powiem,muzulmanka w domu zachowuje sie zupelnie inaczej jak na ulicy. Nigdy na ulicy nie widzialam muzulmanki palącej a w domu palą.