Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wedrowiec223

Usuwanie tatuażu

Polecane posty

Gość Wedrowiec223

Witam, byc moze temat byl juz podjety ale pragne sie dowiedziec czy jest ktos kto pozbywal sie bledu z mlodosci. Czytalem sporo o usuwaniu tatuazy ale czy nalezy ufac temu co pisza? Najbardziej znane jest usuwanie tatuazu metoda laserowa ale rowniez trafilem na metode typu Skinal. Czy orientujecie sie ktora z tych metod jest skuteczniejsza? Prosze rowniez o wypowiedz osob ktorym udalo sie usunac tatuaz, ile to trwalo i jak to z bliznami po usunieciu. Jako gosc rowniez mozesz opisac swoj przebieg, to tylko pare zdan a obstawiam ze nie tylko mi sie przydadza takie informacje patrzac na to jaki obrot nabrala moda na tatuaze. :)

Gość gość
Wiec tak - w tej chwili jedyna skuteczna i bezpieczna metoda jest laser. To czy da 100% efekt zalezy od koloru tatuazu i tego jak byl wykonany, a takze od skory klienta. Sama mialam tatuaz rozjasniany. W 5 sesji dalo rade usunac tyle zeby mozna bylo pokryc go innym. Tylko, ze byl tp czarny tatuaz (najlatwiej usunac), a ja mam bardzo blada i dobrze gojaca sie skore. Teraz usuwam inny, bardzo maly, z zamiare calkowitego usuniecia.

Gość gość
HALO, HALO TARNÓW!! Nadal zastanawiasz się nad idealną szkołą? Nie czekaj i zapisz się już dziś do NOVA Centrum Edukacyjne! Ruszyła Rekrutacja zimowa ! Ilość miejsc ograniczona! Czekamy na Ciebie Więcej informacji w sekretariacie na ul. Krakowskiej 17/14 lub pod numerem telefonu: 14 300 03 50/ 796 400 893

Gość gość
Przy swiezym tatuazu z tego co mi wiadomo to najlepiej jest odczekac pare miesiecy by umozliwic skorze regeneracje po wbijaniu igiel podczas tatuowaniu. Oodobno dobrym sposobem na dlugo przed tym nim sie przystapi do usuwania laserowego jest smarowanie miejsca tatuazu peelingiem solnym. Zluszcza on martwy naskorek i regeneruje skore. Wyrownia ją rowniez. Nalezy stosowac dwa razy w tygodniu.

Gość Katarinazylka
Mając niespełna 18 lat zrobiłam sobie tatuaż na nodze, który po latach stał się moja zmora. Wyblakł, rozmazał się i szpecił moja nogę. Długo zastanawiałam się nad usunięciem tatuażu przy pomocy lasera. Trafiłam na klinikę Dr Legrand w Krakowie gdzie przy użyciu lasera Q-switch Alma Harmony można usunąć tatuaż bez pozostawienia na skórze blizn. Zdecydowałam się i obecnie jestem po 3 wizycie w klinice. Jestem zachwycona efektami jakie już udało się osiagnac. Nie mogę doczekać się aż to paskudztwo zniknie całkiem z mojej nogi. Polecam wszystkim !

Gość gość
Bez reklam prosze mi tu :)

Gość gość
Ja również zdecydowałam się na usunięcie tatuażu laserem. Dopiero zaczęłam zabiegi, ale po pierwszych dwóch tatuaż już jest mniej widoczny. Chodzę na zabiegi do dr Magdaleny Zakrzewskiej z Kliniki Zakrzewscy i jestem bardzo zadowolona z dotychczasowych rezultatów.

Jak chcecie usunąć, to tylko laserem, jak już wcześniej pisałam. Nic nie boli, mogę polecić tam gdzie ja byłam - Clear Clinic, z Poznania. Jestem zadowolona z efektu końcowego.