Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobry zakład mechaniczny w Żukowie i okolicy

Polecane posty

Gość gość

Hej. Szukam dobrego mechanika, a właściwie zakładu mechanicznego, gdzie się specjalizują w naprawach japońskich samochodów. mile widziane poważne odpowiedzi. z góry dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
No to ja Tobie mogę polecić JB Service. Tam kompleksowo auta naprawiają. mają najnowsze urządzenia i warsztat naprawdę dobrze wyposażony. Tam zawsze naprawiam moją toyotkę.

Gość gość
Czy masz na myśli serwis w Rutkach>? Dokładnie Rutki2?

Gość gość
Dokładnie tak. Tam dosłownie wszystko naprawiają. ja już w swoim autku naprawiałem tam automatyczną skrzynię biegów, zderzak mi polakierowali jak żona zarysowała:). Wejdź sobie na stronę i poczytaj co tam robią. http://jbservis.dobrywarsztat.info/

Gość gość
Jeszcze wiele innych napraw tam robią!

Gość gość
Mój tata w JB Service miał naprawianą przekładnię kierowniczą w swojej Toyocie, ale że on nie internetowy, to ja za niego odpowiadam i tata przekazuje, że naprawa poszła super!

Gość Michal

Ja jakiś czas temu korzystałem z usług zakładu mechanicznego  skraw-met , który specjalizuje się w naprawach  wszelkiego rodzaju   układów kierowniczych oraz  usługi tokarskie, ślusarskie oraz zajmuję się  obróbką cieplną. Firma znajduję się w Sopocie przy ulicy Joselewicza 8.