Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezrozumiała sytuacja na badoo, ma ktoś z was tam konto?

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata i od pewnego czasu mam konto na badoo i zachodzi tam jak dla mnie dziwna sytuacja. Otóż najwięcej polubień mam odfacetów 35-45 lat a od rówieśników prawie wcale, szukam kogoś w wieku 25-28 i od tych nie mam wcale już, sobie zablokowałam aby starsi mi nie dawali polubień ale czemu nie interesują się mna w tym przedziale wiek jak chce co napisałam?

Gość Carycka
Kazdy ustawia przedzial wiekowy wg jego preferencji. Widocznie mezczyzni ci wybieraja mlodsze kobitki

Gość gość
A tam siedzą w ogóle jacyś młodsi? Bo taki 25-latek jest w stanie znaleźć sobie spokojnie dziewczynę w swoim wieku bez wchodzenia na portale (np. w gronie przyjaciół albo na studiach), ale już taki 40-latek jeśli chce młodszą dziewczynę (albo w ogóle jakąkolwiek dziewczynę, bo wśród rówiesnic większość pewnie już mężata) to musi szukać poza swoim środowiskiem, więc i na portalach randkowych jest takich mężczyzn statystycznie więcej niż tych poniżej 30. Ze swoich doświadczeń na badoo (przesiadywałam tam nałogowo gdy miałam ok 20-21 lat) powiem Ci, że w ogóle wśród Twoich rówieśników będzie ciężko znaleźć kogoś sensownego ;) Już prędzej znajdziesz fajnego i ogarniętego faceta po 30 niż przed (oczywiście wolnego, bo tych kretynów co mają żony a szukają tam d*****nia łaskawie nie skomentuję). Ja z młodszymi z badoo mam SAME kiepskie doświadczenia.

Gość gość
Bo liczysz na hajs a oni na spokój. Nie potrzebują brzydkiej lamy do zdzierania siana tylko fajnej laski do ****nnia ;)

Gość gość
A Ty czemu nie patrzysz na młodszych i rówieśników? No to kierwa masz odpowiedź.

Gość gość
Lepiej usuń tam konto grasuje tam mój były który mnie pobił i zdradził a teraz piszę ze kocha zwierzątka i dzieci

Gość gość
bzykac im sie chce :)