Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
I nie chce znać dziecka?

Gość gość
17:39 a skąd wiesz ze ja chcę mieć męża? za takiego co moczy w innych to dziękuję nie jestem taką frajerką i k**wą domową jak ty co bierze facetowi brudny majty a w zamian chodzi na boki xxxx Kurwą domową oraz frajerką to jesteś ty wycieruchu partnerski na chwilę dla każdego chętnego i jeszcze zacofaną debilką do tego, która nie wie, że już od dawna brudne ciuchy pralka pierze. Jak ty nedzaro z patologii taplasz swoje szmaty ręcznie to jeszcze nie znaczy, że normalnych ludzi na pralkę nie stać. Obowiązkowo lecz swoje schizy wariatko, która wszędzie widzi zdrady i tylko o jednym bredzi na okrągło. Jesteś nudna jak flaki w oleju i zdesperowana o granic możliwości.

Gość gość
widzę ze się zdradzana k***a domowa wściekła, do kochanki męża się pluj a nie do mnie stara kwoko

Gość gość
Współczuję temu dziecku twój mąż to odrażające kanalia. Chyba że tobie myśli oczy a pokryjomu do niej pojedzie.

Gość gość
widzę ze się zdradzana k***a domowa wściekła, do kochanki męża się pluj a nie do mnie stara kwoko xxxx Odp*****l się ode mnie i mojego męża głupia k***o schizofreniczna. Lecz chory łeb stara idiotko ze zwidami

Gość gość
Nawet gdyby na poczatku odbieranie dziecka bylo w asyscie żony, to i tak ciazko mi uwierzyc zeby np. 2 razy w miesiacu przez 18 lat byla przy tym zona. A poza tym to by bylo dosc dziwne, nie sadzisz? Tak jakby autorka go kontrolowała ,a jak bedzie sie chcial spotkac z byla kochanka to i tak sie spotka, powie ,ze jedzie na delegacje, albo spotkac sie z kolega, albo na trening, a pojdzie do niej, wiec autorka nie ma pewnosci czy maz znow nie zdradzi, a szczegolnie w tej bylej kochance bym sie dopratrywala ryzyka zdrady bo takie romanse lubia odzywac na nowo , jak to sie mowi "stara milosc nie rdzewieje",a teraz jak pojawila sie ciaza oni juz zawsze bedą mieli kontakt ze sobą. A poza tym ogolnie facet ma sklonnosci do zdrady co zle wrozy na przyszlosc

Gość gość
Takze wszystkiego autorka nie skontroluje, ich wszystkich smsow telefonów, moze spotkan po kryjomu... wieksze prawdopodobienstwo ze juz nie beda mieli romansu by bylo gdyby nie bylo tego dziecka

Gość gość
Aha i takie odbieranie dziecka z żoną też byloby dla tej zony dosc poniżające. Bo tym pokazuje kochance ,ze nadal jest o nią zazdrosna i nie ufa swojemu mezowi. Bezsens.

Gość gość
Temu facetowi będzie to na rękę ,że ona go będzie kontrolować ,jemu nie będzie się chciało do niej jeździć więc sciemni tej kobiecie ,że nici z kontaktów bo go żona z********a,raz na pół roku odwiedzi dziecko. To cwany wyrachowany facet . Głupi ale cwany.

Gość gość
Dzieci są takie słodkie...

Gość gość
18:54 kochance tak powiedz bo chyba ci się osoby pomyliły

Gość gość
19:00- a skąd pewność, ze mu się nie bedzie chcialo do niej jeździć? teraz udaje przed żoną, ze nie chce z nią kontaktu, ale co ma zonie Twoim zdaniem innego powiedziec? Poza tym nawet jesli teraz jest na kochanke zły za tą ciąże, to za jakis czas jak sie z tym pogodzi, byc moze zobaczy wlasne dziecko, to może znowu zapałac do niej sympatia czy pożądaniem

Gość gość
wybacz mu autorko i tak jesteście małżeństwem i to najważniejsze że wybrał Ciebie. Co to ma za znaczenie ze robi dzieci inny m kobietom jak to z tobą się ozenił

Gość gość
18:54 kochance tak powiedz bo chyba ci się osoby pomyliły xxxx Nie ma żadnej kochanki chora psychicznie konkubino, która z zawiści obgryza pazury i każdej żonie wmawia zdradę na forum. :D Lecz chory łeb, bo masz w nim nieźle nasrane. :D

Gość gość
Najlepsze rozwiązanie to jest zainstalowanie GPSa mężowi i kamerki zamontować w samochochodzie. Sprawdzać tez jego penisa od czasu do czasu czy wygląda podejrzanie i można żyć w takim małzestawie albo inne rozwiązanie: pozwolić mu bzykać kochanki i samej sobie znaleźć kochanka i żyć w szczęśliwym małżeństwie

Gość gość
Czemu mam ci zazdrościć średniowieczna labiryndo? ze za mąż wyszłaś? to jest osiągnięcie? może u ciebie na wiosce

Gość gość
19:26- a nie lepszym rozwiązaniem byłoby na miejscu autorki rzucic meza i poszukac innego? ewentualnie jesli tak bedzie jej prosciej- rozgladać sie za kim juz teraz,a jak juz kogos znajdzie wtedy rzucic meza?

Gość gość
Z dwójką dzieci pod 40 stke? Życzę jej powodzenia ,a ta druga ma 34 lata,zanim odchowa dziecko i wyjdzie do ludzi ,też minie że dwa lata.zniszcxyl życie dwóm kobietom

Gość gość
Czemu mam ci zazdrościć średniowieczna labiryndo? ze za mąż wyszłaś? to jest osiągnięcie? może u ciebie na wiosce xxxx Średniowieczna lafirynda to jesteś ty. Nawet nie wiesz, że istnieje taki sprzęt jak pralka. :D Nic dziwnego, że każdy facet od ciebie zwiał tępa d****** :D

Gość gość
Najlepszym rozwiązaniem jest niewidywanie dziecka wcale a alimenty na konto. Tylko czy to jest humanitarne ..Mnie by zagryzly wyrzuty sumienia.

Gość gość
nikt ode mnie nie uciekł bo go siłą nie trzymam desperatko, jakbyś umiała czytać ze zrozumieniem i miała chociaż gram inteligencji to wiedziałabyś ze nie o pralkę chodzi tylko o to ze pierzesz i gotujesz zdradzającemu amebo

Gość gość
Sory ale ja osobiście nie wierzę że on nie ma z nią kontaktu,to niemożliwe,moim zdaniem mają kontakt i się próbują dogadać i sex przygodny to nie był. Autorko przebywasz Z nim 24h że wiesz że nie mają kontaktu? On tym bardziej chciałby się dowiedzieć od niej co zamierza dalej. To że nie hce jej znać to pić na wodę żonie by dała mu spokój i gacie prala.

Gość gość
tak, jasne nagle nie chce jej znać a jak ją ****ał to chciał znać

Gość gość
Sylwia, skoncz wreszcie kontynuować to prowo.

Gość gość
No ja bym nie była pewna że to był skok w bok raczej długi romans z wyznania mi ,nie wierzę. Choć możliwe że jest na nią zły za te ciążę ale kto wie

Gość gość
gość dziś nikt ode mnie nie uciekł bo go siłą nie trzymam desperatko, jakbyś umiała czytać ze zrozumieniem i miała chociaż gram inteligencji to wiedziałabyś ze nie o pralkę chodzi tylko o to ze pierzesz i gotujesz zdradzającemu amebo xxxx Gdybyś miała zdrowy łeb wariatko, tobyś z uporem maniaka nie wmawiała zdrady, której nie było nie ma i nie będzie. Twoja inteligencja jest na poziomie zerowym, skoro dalej nie dotarło, że to pralka pierze brudne ciuchy, a gotuję razem z mężem, często nawet on gotuje dla mnie. :D Dla ciebie żaden facet nigdy nic nie ugotuje, bo ty jesteś zerem. :D

Gość gość
Moniko skończ to provo

Gość gość
to w końcu sylwia czy monika? ha ha

Gość gość
Kingo skończ to provo

Gość gość
Też nie wierzę,że nie mają kontaktu.owszem mają ale on nie chce rozwodu może się dogadali ,może ja nadal mami rozwodem ? Oj ja nie byłabym taka pewna męża