Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewica i doswiadczony facet

Polecane posty

Gość gość

Mam aktualnie 33 lata, i jestem dziewica. Od kilku miesiecy spotykam sie z mezczyzna, ktory ma 47 lat. Nadszedl juz ten moment, ze chce isc z nim do lozka, ale zastanawiam sie, czy powiedziec mu o tym, ze dalej jestem dziewica. Nie wiem, czy bedzie z tego zadowolona, czy zawiedziony moim brakiem doswiadczenia. Pomozcie prosze.

Gość gość
zerwij i poszukaj prawiczka

Gość gość
haha orleańska?

Gość gość
Bierzcie kobiety przykład z autorki tak się szanuje kobieta.

Gość gość
Powiedz. Doświadczenia żadnego nie masz, więc może być zdziwiony, albo wręcz zniechęcony ponieważ może pomyśleć, że jakaś zimna i mało aktywna jesteś. Z całą pewnością nie wypadnie na to, że twoja nieporadność może wynikać z dziewictwa. Poza tym takie tajemnice seksowi nie służą, nie dość, że będziesz miała stres związany z twoim pierwszym razem, to jeszcze będziesz usiłowała grać doświadczoną i będziesz się zastanawiać czy ci wychodzi. Te wszystkie okoliczności na pewno nie wpłyną pozytywnie na nastrój i twoje odczucia.

Gość gość
Wydaje mi sie, ze on moze sie domyslac.

Gość gość
Ja bym postawiła na szczerość, ale jednocześnie była przygotowana na to, ze może się lekko zdziwić i chcieć wiedzieć dlaczego.

Gość gość
Tak po prostu wyszlo w moim zyciu. Czy moze mnie odrzucic?

Gość gość
No coś Ty ! Nie bój się, nie odrzuci napewno, bo przecież "dziewica rozwódka z łatką psychicznej i puszczalskiej" to świetny materiał na żonę

Gość gość
Wybadaj jak ten facet podchodzi do seksu. Czy miał wiele partnerek, czy miał przygody - takiemu bym nigdy w życiu nie powiedziała, jeśli już to wolałabym się wcześniej sama czymś "porozciągać". Serio. W ogóle by się nie zorientował. Ale jeśli facet miał jedną lub niewiele stałych partnerek, które traktował poważnie i kochał. To takiemu bym powiedziała, taki facet mógłby nawet bardzo to docenić że trafił na taką kobietę.

Gość gość
Ja bym się martwiła nie brakiem doświadczenia, tylko erekcją na 50 % twardości i tym podobnymi atrakcjami.. A co do Twojego braku umiejętności, to prędzej pomyśli, że masz opory z powodu jego wieku.

Gość gość
Mial wczesniej stala partnerke przez wiele lat. Od 4 lat jest sam.