Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy macie swe ulubione produkty ktore kupujecie w biedronce lub lidlu?

Polecane posty

Gość gość

Co polecicie z tych marketów szczególnie Wrocilam do polski po wielu latach i robię rozeznanie:-)a mam wokół siebie na osiedlu te markety i jeszcze lewiatana..tylko tam najdrozej chyba.

Gość gość
W Lidlu twaróg wędzony dymem z drewna olchowego cena 3.99 w Biedronce płatki owsiane górskie serki wiejskie i jogurty greckie z owocami

Gość gość
Z biedronki uwielbiałam mrożoną pizzę papa pedro z serowymi brzegami za 10.99 ale od jakieś czasu nie widzę jej w sklepach. Za to na dziale piekarni mają pyszne czekoladowe muffiny (lepsze niż ich odpowiednik z lidla- mają w środku marmoladę czy jakiś dżemik) To samo półbagietki czosnkowe. Dobre są też chipsy tasty

Gość gość
Lidl ciastka owsiane z czekoladą.

Gość gość
biedronka jogurt kokosowy. lidl serek wiejski.

Gość gość
W Lidlu kupuję czekoladę z orzechami laskowymi mleczną i kawe ziarnista.

Gość gość
Wspolczuje tym którzy kupują w lidlu lub bierze Tylko patologia tam kupuje Zdajecie sobie sprawe 'ze te produkty sa tansze bo gorsza jakosc i chemia w tym jest? To zarcie dla biedoty ktora z tego choruje na raka potem Sera bialego i zoltego oraz miesa bym tam nie kupila,a jajek to juz w ogole,bo to syf niekontrolowany.

Gość gość
Mam nadzieję że umrę na tego "raka" z biedry zanim ty się rozmnożysz

Gość gość
Dzięki za współczucie. Czuję się ujęta twą troską :D

Gość gość
W lidlu wafle kukurydziane z amarantusem i solą morska, czekolady z calymi orzechami, kefir w butelce, wode mineralna saguaro, koncentrat pomidorowy, makarony, pistacje W biedrze podroba actimela klasyczny, tez kefir w butelce, tampony ob tansze, wkladki, nawilzany i ten zwykly papier toaletowy queen, wklady olejowe do zniczy

Gość gość
Serek wiejski 450 albo 500 , platki do mleka - poduszki waniliowe i czekolada orzechowa ( maslo orzechowe) do smarowania . Jeszcze tylko wkladki higieniczne i szczoteczki do zebow ( dwie w jednym opakowaniu ) to w Biedronce. A na lato lody rozki- pycha i tylko 99gr. I zawszw przy kasie keza groszki ( takie jakies zelki) . Chyba tyle, do Tesco mam blizej,ale te kilka rzeczy raz na 2 tyg kupuhe w Biedronce.

Gość gość
awokado

Gość gość
80 % jedzenia kupuje w Biedronce Mam blisko wiec pasuje .

Gość gość
W Lidlu nie kupuję, ale w Biedrze są super mandarynki normalnej wielkości,( a nie takie jak wszędzie są wielkości jaj przepiórczych), chleb biały rodzinny, pomidory malinowe. Ze słodyczy O kulki czekoladowe i lody Symfonia. Spray zapachowy do wc, który jest o połowę tańszy niż w Tesco, Leclercu. Folię aluminiową i mokre chusteczki do kurzu.

Gość gość
Wspolczuje tym którzy kupują w lidlu lub bierze Tylko patologia tam kupuje Zdajecie sobie sprawe 'ze te produkty sa tansze bo gorsza jakosc i chemia w tym jest? To zarcie dla biedoty ktora z tego choruje na raka potem Sera bialego i zoltego oraz miesa bym tam nie kupila,a jajek to juz w ogole,bo to syf niekontrolowany. X Język, jakim się posługujesz wskazuje na biedotę umysłową. Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa - nigdy. Czuć gnojem.

Gość gość
nigdy nie kupie jajek w markecie..fuj..

Gość gość
Mam, ale nie mieszkam w Pl, lidlowy kurczak filet doprawiony czosnkiem to moje ulubione mieso, niby niedrogi a przepyszny, maja tez lepsze niz gdzie indziej lososie, drozdzowki i slone wypieki za grosze A w Pl tez maja dobrego tunczyka w puszce, ktory nie smierdzi jak inne, czerwona fasolke w puszce dobre banany i pomidory rzymskie, serek waniliowy i swietne ciastka i slodycze.za to cola i inne napoje gazowane sa paskudne, chemiczny smak

Gość gość
w zadnym markecie nie ma dobrej jakosci jajek