Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie sposób się przekopać przez tego trolla BRAWO KAFETERIA!

Polecane posty

Gość gość

Fajnie, że jak zwykle nic z tym nie robicie :o już mi się nie chce próbować więcej. 17 stron gufna, normalne tematy pospadały, poginęły, a admini w nosie dłubią i kulki kręcą.

Gość gość
Dokładnie. Najwyraźniej zależy im jedynie na obecności trolla. I za chwilę tak to się właśnie skończy-nikt poza nim nie będzie tu się udzielał.

Gość gość
Kafeteria w ogole powinna byc dawno zamknieta , ten portal to dno , poziom tytaj wola o pomste do nieba , ja szukam czegos innego , z normalnymi adminami , normalnymi ludzmi Dobrze ze ktos spamuje to szambo

Gość gość
Porażka.

Gość gość
Admin to troll. Który normalny człowiek ma czas pisać takie bzdury jedno za drugim?

Gość gość
To forum nie ma adminów ani moderacji. Tylko elektronika. Dlategi nie ma reakcji. Gdyby admini byli, już by było po sprawie, bo Kafe ma zyski z reklam dodawanych do tematów. Oszczędność na pracownikach chyba nie opłaciła się portalowi - użytkownicy przeniosą się na inne fora.

Gość gość
Ja też myślę że adminów tutaj nie ma. Powinno być wymagane logowanie wtedy możnaby było od razu takiego delikwenta zbanować. A i poziom.forum by na pewno się polepszył.

Gość gość
Poczytałam tematy na for u m na stronachna w/i/z/aż/ , oraz na g/a/z/e/t/a, tam choć też problemy podobne i owszem "patologiczne" kwiatki się zdarzają, to jednak jest większa kultura, a przede wszystkim jeśli ktoś już zabiera głos to z zasadną argumentacją. Nawet jeśli napisze żeś głupia i do niczego, to napisze czemu tak uważa, a nie, że "bo tak!". To forum już mnie męczy. Człowiek doda jakiś temat, to albo podszywy mają ubaw, albo nic nie wnoszące odpowiedzi typu "ale masz problem!". Po to jest forum, żeby sprawdzać opinie innych w tym problematycznych kwestiach/tematach a nie wyczytywać wpisy, mówiące, że mam problem z du/py. Jakby taki wpis miał jakikolwiek sens merytoryczny. No faktycznie. Stąd pora chyba pożegnać się z tym forum, bo ani admini nie panują nad nim ani chyba nawet już normalnych ludzi z merytorycznymi odpowiedziami tu nie ma, tylko błoto, mięso, aby komuś dokopać, zero inteligencji i szacunku. Tu już nie ma wymiany zdań, a jedynie plucie jadem aby pluć i kogoś obrazić, ot tak, chyba z frustracji.