Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Ja dopiero od trzech miesięcy stosuje npr. Z czego ten cykl był czwarty po odstawieniu antykoncepcji hormonalnej i dopiero ten teoretycznie miał być już uregulowany. Ale w zasadzie dochodzenie do normy może trwać i pół roku i więcej więc na razie jeszcze się uczę i nie zawsze wiem jak interpretować objawy.

Gość Paulka89
U Ciebie kotwica @ ma byc 6tego we wtorek , będziesz testować w poniedziałek czy spokojnie czekasz ?

Gość Claudii97
Miałam iść na bete, i co i zaspałam zanim się wygramolilam to już laboratorium mi zamknęli :p chyba poczekam tydzień i zrobię domowy ciążowy :p i za tzien mam wizytę u gin, taka kontrolną bo miały być już wyniki cytologi bo zrobiłam dla profilaktyki może on mi coś wypatrzy jaki pęcherzyk :)

czekam na miesiączkę. Nie będę robić testów. Mocno boli mnie podbrzusze. Mniej więcej tak jak dzień przed okresem lub w dzień pierwszego dnia. Dlatego myślę, że nie ma sensu się łudzić, że się udało za pierwszym razem :-) przynajmniej starania są przyjemne :-)

Gość Paulka89
Claudii97 a ile u ciebie kosztuje takie bthcg ?

Gość agus267
A ja chyba dziewczyny złapałem jakaś infekcje :-(. Szczypie i piecze. Mam 4 tabletki gynalgin ale sama nie wiem czy brać. Co myślicie?

Gość Paulka89
Hm.. No nie wiem kiedy masz miec @ ?? Wydaje mi sie ,ze nic nie powinno sie stać jakbys wziela.

Gość Paulka89
Widze 28 lutego :p mysle ze śmiało mozesz wziąć te tabletki ;) nic sie nie stanie :p

Gość agus267
Nie, wkradł się błąd! @miałam 28.01 czyli jestem w 6 dc. Za kilka dni owulacja więc nie wiem co robić :-/

Gość Paulka89
Hm no to opcja jest taka ze albo sie przesunie albo się zrobi bezowulacyjny cykl , tak jak mnie wzięła choroba to mam te dwie opcje albo byla albo nie . zobacz na necie co pisza czy brać czy nie.

Gość Paulka89
A moze jakies domowe sposoby moze podmyj się rumiankiem ???

Gość Paulka89
A co tam u reszty dziewczyn ? ;)

Gość Paulka89
Rybkaaga , natalia ?

Gość Just0220
Agus267 mam niestety dokladnie to samo! (ogolnie od dawna jestem podatna na infekcje i zazwyczaj jest to grzybica-4 miesiace mialam spokuj i wrocila znow :( ) dzis do mojego ginekologa, umowilam sie jutro na wizyte w tej sprawie, zobaczymy co on mi na to powie. Ja ostatnia @ milam 15.01.

Gość Just0220
Dzis dzwonilam do mojego ginekologa -mialo byc ;)

Gość agus267
Justa0220 Cholera by to wzięła! Ja miałam dokładnie 2 miesiące temu też coś takiego. Myślałam że już spokój a tu znów coś takiego! Ale mam już leki, sąsiadka pomogła :-). I to takie przy których można współzyc :-). Więc jeszcze nie tracę w tym cyklu nadziei.

Gość Just0220
Ja juz nie wiem co mam myslec. Bo jesli tej owu nie mialam w poniedzielek to trzeba na nia dopiero czekac, testy wychodza ciagle nwgatywne-jedna kreska jest duuuzo jasniejsza. Nie wiem kiedy sie spodziewac nastepnej @ wiec nie wiem kiedy tez powinna byc owulacja a jeszcze teraz do tego ta infekcja- boje sie ze ten cykl bedzie stracony :( dam znac jutro co powiedzial mi ginekolog :)

Gość Just0220
Aa i jakie masz leki? Jak sie nazywaja? :)

Gość Paulka89
A wlaanie just0202 jak z tymi testami wychodzą ciut ciemniejsze czy jasne cały czas ??

Gość Just0220
Ciagle wychodza jasne. Zastanawiam sie czy jesli owulacja juz byla to tez wychodzilyby tak? Czy w ogole tej kreski by nie bylo? Jak myslicie?

Gość Paulka89
A i przypomniałam sobie na czeste nawracajace infekcje jest płyn lirene do higieny intymnej lactima duo forte + :p znajoma uzywa i bardzo chwali.

Gość Paulka89
Wiesz co u mnie po owulacji no takie wlasnie jasniutkie są. :p

Gość Just0220
Ja odkad pamietam uzywam lactacyd. Moze czas na zmainy ;p

Gość Natalia97
Hej dziewczyny :) mnie od paru dni kłują jajniki a dzisiaj to już koszmar ledwo się poruszam :( nie wiem co się dzieje :(

Gość Natalia97
A no i ból podbrzusza jest ni to na owulacje No to na miesiączkę do tego dochodzi rozdrażnienie :(

Gość krzysiekteria
JA NIGDY NIE MIAŁEM DZIEWCZYNY A MAM JUŻ 26 LAT

Gość Just0220
Natalia97 a moze sie udalo? :)

Gość Just0220
Tylko skad bylby ten bol podbrzusza? :/ Krzysiekteria- i co, liczysz ze to my dobiero urodzimy dla ciebie dziewczyne czy co? :D

Gość agus267
Justa0220 ja mam Gyno-Feminazol. Jest tam 14 tabletek ale lekarz mi mówił że bezpieczny przy starania o ciążę. Tak więc można się przytulać :-). Jedyny minus to znów pewno będzie zero śluzu :-(. Ale chyba kupię ten żel dla wspomagania. Jak będziesz dzisiaj u gin to niech Cię zbada i powie Ci czy była owulacja czy jeszcze pęcherzyki są. Będziesz miała pewność.

Gość agus267
Natalia a może się udało. Kiedy testujesz? Mnie na poczatku 1 ciazy tez tak podbrzusze bolało jak na @.