Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość Paulka89
A cykle masz ile dniowe ? Ja myślę ze póki sie nie rozkrecila @ jest szansa ,a jak nie ten cykl to następny ;) ja mam teraz 5 cykl zobaczymy co to wyjdzie ;)

Gość Paulka89
A moze założymy sobie tabelkę no niewiem Nick, ile lat , kiedy @ ,i który cykl ?? Co wy na to dzoewczyny

Gość agus267
Cykle właśnie nie długie bo zaledwie 25 do 27 dni. Wydaje mi się, że ta 2 faza jest za krótka. Co do tabelek to jestem na tak :-)

Gość Paulka89
Staraczki 2018 Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań

Gość Paulka89
Kopiujcie dziewczyny i wpisujcie sie ;) Natalia , Kotwica,Agus ;)

Gość agus267
Staraczki 2018 Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań agus267....34 lat....@28.02.......4 cykl starań

Gość Kotwica2018
Kotwica2018......27 (jeszcze).....@6.02........1 cykl starań

Gość gość
Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl

Gość Natalia97
Super ze jest nas więcej już :) ja nie robiłam żadnych badań jeszcze , jeżeli za 6 miesięcy nic nie będzie to idę się badać szczegółowo :)

Myślałam raczej o cytologii, wizycie u dentysty, przeciwciała różyczki, toksoplazmozy, morfologia, itd.

Gość agus267
Ja mam już jedno dziecko, chłopczyka. Wszystkie badania mam aktualne, łącznie z wizytami u dentysty. Ja w tym roku kończę 35 lat więc jak za 3 miesiące nic nie będzie to idę robić badania tym bardziej że cała 1 ciążę była na luteinie.

Gość Paulka89
Kotwica2018 wiesz co ja mam niedoczynnosc tarczycy to badam ją , wizytę u lekarza mam 12 lutego dopiero wtedy dowiem sie jaki wynik mam ale ostatni był dobry i chce zrobic jak przyjdzie @ prolaktyne :p

Gość Paulka89
Ja miałam to wszystko robione w pierwszej ciąży tak ze twleraz nie musze jedynie co mi wyszło wtedy to toksoplzmoza jeździłam co miesiąc do Krakowa az kilka pań stwierdziło ze mam toksoplazmoze ale przebyta i nic nie zagraza dziecku.

Gość Paulka89
Agus267 ile syn ma latek ? Mój w maju bedzie miał 7 ;)

Gość agus267
Mój kilka dni temu skończył 5 lat. Pamietam, że w 1 ciąży brałam castagnus i chyba przy nim zaszłam. Na razie nie biorę, zobaczę co będzie po witaminach.

Gość Paulka89
Staraczki 2018 :D Paulka89.... 28 lat....@12.02.... 5 cykl starań agus267....34 lat....@28.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27 .....@6.02........1 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań

Gość Paulka89
Ja wiesz co tez brałam castagnusa teraz ale po kilku dniach mnie tak strasznie zaczął boleć lewy jajnik ze ledwo chodzic mogłam i w sumie wystraszylam sie i przerwalam. Ale zaczęłam brać teraz olej w wiesiolka na lepszy sluz :p

Zawsze śmiać mi się chciało z takiego określenia "staranie się o dziecko" w sensie co mowa o adopcji? Bo starać to się można o kredyt albo starać się znaleźć lepszą pracę. A tu chodzi o seks, żeby zajść w ciążę. Miłego wieczoru :)

Gość gość
Czesc, czemu tyle podejść? Macie kalendarzyki prowadzone temperatury itp? Ew. Partnerzy kumuluja trochę nasienia...

Gość gość
A ja bym chciała ale mój partner nie chce bo twierdzi ze jest za stary. On 44 a ja 37. On ma syna 19 lat z poprzedniego małżeństwa a ja mam syna 12 tez z poprzedniego. Chciałabym drugie ale samej ciężko heheh ;-) Trzymajcie się dziewczyny i owocnego zapladniania :-)

Gość agus267
Mój mąż ma 47 lat a ja 35. Mamy 1 dziecko ale chcemy mieć drugie. Nie straszny nam wiek :-)

Gość Paulka89
Cześć wam ;) jak tam ? agus267 przyszła @ czy nie ? Natalia co tak zamilklas ?

Gość Claudii97
Hej dziewczyny :) kilka dni temu trafiłam na wasz wątek :). Zaczęliśmy z mężem starania już o drugiego maluszka, owu miałam prawdopodobnie wczoraj zawsze mnie kuje, i w ten dzień mam zawsze mega ochotę na przytulanie. Porobiłam badania, według mojego lekarza powinno udać się odrazu jestem mloda, zdrowa nigdy nie brałam tabletek anty mam regularne i wyraźne cykle :p w sumie teraz pozostaje mi zejść do @. Pozdrawiam wszystkie staraczki :*

Gość Claudii97
Hej dziewczyny :) kilka dni temu trafiłam na wasz wątek :). Zaczęliśmy z mężem starania już o drugiego maluszka, owu miałam prawdopodobnie wczoraj zawsze mnie kuje, i w ten dzień mam zawsze mega ochotę na przytulanie. Porobiłam badania, według mojego lekarza powinno udać się odrazu jestem mloda, zdrowa nigdy nie brałam tabletek anty mam regularne i wyraźne cykle :p w sumie teraz pozostaje mi zejść do @. Pozdrawiam wszystkie staraczki :*

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą pracować stale lub dodatkowo przy komputerze. Na początek oferuję 1400zł w pierwszym miesiącu. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakdorobic

Gość Natalia97
U mnie nic nowego , nadal humor na zmianę i dzisiaj już śluz bardziej wyraźny jest :)

Gość paulka89
czesc claudii97 :) teraz pozostaje czekac i trzymac kciuki zeby sie udalo:) Natalia a robilas test ow ? ja cos czuje ze u mnie sie chyba przesunie bo zadnych objawow nie mam :P

Gość Paulka89
claudii97 moze chcesz sie wpisac do naszej tabelki?? Nick, ile lat , kiedy @ ,i który cykl :)