Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka89

Starania o dziecko 2018 :) 2

Polecane posty

Gość Paulka89
Meggie u mnie trzy bliskie koleżanki sa w ciąży :p

Gość rybkaaga
Witam kobitki:-) widze że nie tylko u mnie kiepski poniedziałek. Ledwo żyje, cała noc niespałam mała sie pochorowała i miała 40stopni, teraz po lekach lepiej. Mnie jeszcze trochę pobolewa brzuch i jajniki, do tego bolą piersi:-( no to się trochę pożaliłam...

Gość rybkaaga
A ty Paulka jak tam nadal masz niechęć do kawki :-P

Gość rybkaaga
U mnie też najbliższa koleżanka w ciąży ;-)

Gość Paulka89
Rybkaaga kawy już dwa tyg nie piję hehe ;) szczerze już lekarza się doczekać nie moge wypytam co i jak i na ta krew się umowie :p no i dzisiaj deprecha złapała mnie bo już w sumie ten cykl skreslam :/ jestem pewna na 101% ze przyjdzie @ :( :(

Gość rybkaaga
Chyba też zrobie sobie badania w nowym cyklu. Paulka jak możesz to dopytaj lekarza kiedy robić prolaktynę i progesteron bo czytałam różne wersje. I niedaj się przygnębieniu, może będziesz miała niespodziankę na walentynki;-)

Gość gość
Uwaga konkurs dla czytelników, nowa pula nagród. iPhone 7 + akcesoria. Dla pierwszych 50 osób niespodzianka. Wystarczy wypełnić krótką ankietę: http://affml.pl/p/xyiS/49qN/Lmdd

Gość Paulka89
Wiesz co prolaktyne to między 3dc a 5 tak pisze a Progesteron mozesz albo między 1dc do owulacji albo od owulacji do @ czyli prolaktyne mozesz od razu z progesteronem. Ja u siebie obstawiam wysoka prolaktyne :/ przez ta niedoczynnosc tarczycy :/. Zobacze dowiem sie i napisze Ci Bo moze zle mówię .

Gość Paulka89
Rybkaaga a Ty kiedy masz miec @ ?? I kiedy testujesz ;)?

Gość rybkaaga
22.02 lub 25.02 więc jeszcze dużo czasu a test zrobie jak @ się spóźni. Ale to byłby cud jakby wyszedł pozytywny. Też mam problemy z tarczycą ale z jej nadczynnością:-(

Gość rybkaaga
Ciekawe jak tam inne kobitki,coś ciuchutko siedzą;-) może mają dobre wiadomości;-)

Gość Paulka89
Rybkaaga a leczysz ja ? No wlasnie jak reszta ?

Gość agus267
Dziewczyny progestwron ok 7-8 dpo. Ja dzisiaj mam 4dpo i ide na progestwron w czwartek albo w piatek. Zbadam wtedy też prolaktyne i tsh. Jak jest coś nie tak to i tak wyjdzie.

Gość Paulka89
Staraczki 2018 ;) Paulka89.... 28 lat....@12/14.02.... 5 cykl starań agus267....34 lata....@28.02.......4 cykl starań Kotwica2018......27lat....@6.03........2 cykl starań Natalia97 ........ 21lat........@12.02.... 3cykl starań Rybkaaga...33 lata... @ 22-25.02...3 cykl starań Claudii97...21 lat...@10.02....1 cykl starań Just0220...23 lata...@nie wiadomo (nie regularne cykle) ... 1 cykl starań

Gość Paulka89
Natalia ,claudia ??? Jak tam przyszła @ zmienic was w tabelce ?? Meggie kiedy masz nast @ ?

Gość Claudii97
hejo, u mnie jeszcze @ nie ma ;) i nie wiem juz sama ;)

Gość Paulka89
Claudii97 a nie testujesz jak juz spoznia się to moze cos pokazaloby ?

Gość Claudii97
Jutro zatestuje:)bo muszę test kupic.

Gość rybkaaga
Jeżeli chodzi o tarczycę to od roku jestem bez leków, jak narazie jest w normie. Teraz w marcu muszę zrobić badania, w zaleceniach mam sprawdzać co 3 miesiące:-)

Trochę mnie nie było a tu się dzieje :-) Claudi być może zapoczątkowuje zachodzenie w ciążę. Ja czekam na owulacje :-) fajnie jakby w tym cyklu się udało. Akurat na rocznicę ślubu byśmy sobie sprawili małego bobaska :-)

Gość Paulka89
Ja juz po lekarzu i średnio powiem tsh znowu poszło w górę z 1.02 na 2.24 ale on problemu nie widzi no i Progesteron powiedział ze w 21 dc i bede miec prolaktyne progesteron fsh i lh. No i zła jestem :(

Gość Claudii97
Aj nic nie mówcie,do bani się czuję, boki mnie głowa mam stan podgorączkowy, okresu nie ma, nie wiem czy mnie coś nie bierze, niby kaszlu ani kataru nie mam, gin nic nie widział, beta wyszła zerowa w tedy , a jak mi się cykl przesunął ? Niby zaskoczona kiedy miał wahania ale były, tak się koszmarnie czuję dzisiaj :( szczególnie od kilku godzin :(

Gość Natalia97
U mnie @ przyszła niestety dzisiaj

Gość Paulka89
Uu szkoda :/:/ ale miejmy nadzieję ze się nam uda wszystkim w następnym cyklu ;)

Gość Just0220
Ja chyba jednak nie ide na ta bete jutro... poczekam do @... przyjdzie to trudno nie przyjdzie to zrobie. Chyba powoli trace nadzieje

Gość agus267
Eeeee, szkoda dziewczyny :-(. Ale ja też spisuje ten cykl na straty. Temperatura nie rośnie więc razem nici z ciąży :-(

Gość Paulka89
Czesc :p jakis ten cykl do kitu dla nas :/ hehe moze sie uda ze wszystkie zaciazymy w następnym :) U mnie bez szału czekam na @ :p

Gość Claudii97
Hej, u mnie @ nie ma :)

Gość Paulka89
U mnie 1 dc :/ właśnie się rozkreca @ :p

Gość rybkaaga
Hej kobitki:-) faktycznie jakiś ten cykl nieciekawy jak nie choroby to @:-\ ale nie damy się jak nie ten to następny, wkońcu się uda;-)