Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągly katar i kaszel

Polecane posty

Gość gość

Hej. Moj 8 miesieczny syn juz 3 miesiace ma katar i kaszle. Katar jest przezroczysty ale nie jest lejacy a kaszel suchy. Czy ktos moze wie o co chodzi ? Zadne lekarstwa nie pomagaja a lekarz ma wszystko gdzies.

Gość gość
Do alergologa, zrobic tez rtg klatki... zmienić lekarza!

Gość gość
Reflux?

Gość gość
nie ciągasz go przypadkiem po podwórku jak jest smog, albo nie za słabo ubierasz? a może u was zimno w domu?

Gość rajczii
Polecam sambucol immuno forte bardzo skuteczny syrop jak mam kaszel to stosuje i zawsze mi pomaga jeszcze sie nie zdarzylo by nie bylo lepiej nastepnego dnia ;)

Gość rabatka
Dla dziecka to chyba lekarz będzie najlepszy, ale dorosły ma więcej opcji. Mi na gadło pomaga cevitt gadło. Kaszel szybko przechodzi. Kwestia dobrego skladu, czyli kwas hialuronowy i min. cynk i witamina C.

Gość kamzyrov
Ten cevitt to ja dostane bez recepty w ogóle?

Gość rabatka
Tak, to są bezpieczne składniki, więc recepta niepotrzebna. Trochę możesz poczytać na cevitt.pl A pytaj w aptekach. Ja kupuję w internetowej, bo najłatwiej dostać.

Gość Milq
Ja cevitt kupuję normalnie w aptece pod blokiem i nigdy nie ma problemu, by dostać. To popularny produkt.

Gość Hope

Słuchajcie, a któraś z Was zna syrop na kaszel Apicold? Zastanawiam się, czy mogę podać go dziecku? Od jakiego wieku można?

Gość Gość

Córka mi się nie męczy na inhalatorze novamed.pl/novama-familino-pro-by-flaem-z-dozywotnia-gwarancja. Wcześniej używaliśmy takiego zwykłego leku w aerozolu, ale córka nie mogła się często skoncentrować, płakała przed podaniem leku, miała problemy z właściwym zaczerpnięciem oddechu i z zaciągnięciem. Ogólnie masakra 😉 Każdy rodzin pewnie przez coś podobnego przechodził. A tutaj masz zupełnie inną jakość terapii. Spokojnie, cicho, kilka minut siedzenia i efekty zadziwiająco pozytywne.

Gość Kinia

Wypróbuj Pelafen. Naturalny, przystępny cenowo i sprawdzony 😉