Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasze dzieci od początku uwielbialy się całować i przytulać, moje nie bardzo

Polecane posty

Gość gość

Mój synek ma 1,5 roku jest bardzo mądry, mówi bardzo wiele słów, jest bardzo spostrzegawczy, sprawny ale jest mi cholernie przykro, że muszę się prosić aby mnie przytulil oczywiście nie na siłę. Czasem mi się wydaje że mnie nie kocha a woli np babcie

Gość gość
Corka ma12 lat, do teraz przychodzi wpycha mi sie pod koldre i sie chce tulic. Karmilam piersia 2 lata i porod byl SN ( ostatnio czytalam artykul w ktorym ktos posunal sie do stwierdzenia ze porod SN ma wlasnie przelozenie na potrzebe przytulania sie - nie wierze w to, ale...)

Gość gość
Moja ma tez 1,5 i jest straszną przylepa. Przytulanie i buziaczki co chwile. Uwielbia byc miziana po szyi bo "gryzą" ja tam wlosy. Sama przychodzi i paluszkiem pokazuje. Urocze to jest.

Gość gość
Bardzo lubili i nadal lubią oboje.

Gość gość
Mam już 29 lat, a wciąż nie lubię... xD

Gość gość
Autorko poczytaj o zespole Aspergera i zaburzeniach integracji sensorycznej. Znam dzieci,które nie lubieja się przytulać

Gość gość
19:00 wez idz popatrz czy cie w kuchni nie ma!!! Jp ten Asparger slawniejszy niz krolowa Elzbieta.. wezcie juz wyluzujcie!!!

Gość gość
Z reguły dzieci w tym wieku to takie całusne są i lubią się przytulać. Dziwne to, osobiście nie znałam takiego dziecka.

Gość gość
Mój syn też w tym wieku ale tuli się kiedy np jest tuż po drzemce albo jest zmęczony czy się uderzy tak to nie chce się tulić za nic... O buziaka dorosić się ciężko chyba że sam chce to podejdzie i nastawia dzióbka. Mówi trzy słowa na krzyż ale tym się nie przejmuję bo rozumie wszystko i jak na swój wiek jest bardzo samodzielny. Zacznie mówić w swoim czasie

Gość gość
Moje wogóle nie lubił się przytulać całować to już wcale. Nauczyły się gadać to mówiły fuj nie całuję mnie teraz jeden ma 14 lat drugi ma 7 lat .Są całkiem normalne nie mają zespołu jakiegoś tam .