Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnażonaa

Mąż baluje a ja sama w ciąży :(

Polecane posty

Gość smutnażonaa

Mąż pojechał za granicę do pracy, jest już tam 5 tygodni, wraca za dwa tygodnie a ja już mam dosyć. Jestem w 8 miesiącu ciąży, dosyć źle ją znoszę, jestem rozdrażniona i zmęczona swoim stanem a mąż doprowadza mnie do szału. Co prawda odzywa się codziennie po pracy, dzwoni wieczorami ale przychodzi weekend to sobie tam z kolegami balują. Wtedy jest alkohol no i nawet nie łaska się do mnie odezwać (czasem w ciągu tygodnia też się to zdarza). Czasem jak zadzwonię to słyszę tylko pijany bełkot i rozłączam się bo nie ma sensu wtedy z nim gadać. Nie wiem co tam jeszcze robią czy chodzą weekendami po jakiś klubach czy co bo pewnie do tego by mi się nie przyznał bo wie, że była bym zła. Teraz weekend, dzwoniłam ale siedzi znowu z kolegami przy piwie więc straciłam ochotę aby z nim gadać :( mam dosyć, chłop 30 na karku a zachowuje się jak pies spuszczony z łańcucha i mam wrażenie, że dobrze się tam bawi a ja siedze tu sama przygnębiona tą sytuacją. On dobrze o tym wie jak mnie to denerwuje. Chyba przestanę się odzywać na kilka dni może to mu da coś do myślenia bo nie wiem co robic :( jakieś rady? :(

każdy taki sam i pewnie jutro obudzi się z jakaś panienką dziwką w łożku i zajdzie w ciąże bez ślubu masakra.Mężczyzna po ślubie się zmienia bardzo

Gość gość
dziś bez nerw może ciężko pracuje i też wysiada psychicznie, najgorsze to bedą teraz pretensje. wróci i jak ci nie pasi to więcej nie pozwalaj na wyjazd. a poza tym, napewno ma dla ciebie prezenty.

Gość gość
Tak wlasnie jest jak sie na sileza lumpa za naz wychodzi! Goowno przywiezie a nie pieniadze bo co zarobi to przechla!

Gość gość
ks Trigades gwałci swą żone

Gość gość
totalnie nieodpowiedzialny

Gość gość
To go olej, idz do kometuczki, spa, albo z kolezankami na kawe. A jak zadzwoni to spław ze 2 razy, ze teraz czasu nie masz, bo jestescie z Kasia, Basia czy kimkolwiek innym na ploteczkach. Miej swoje zycie kobieto,masz je jedno I nie powinno sie ograniczac tylko I wylacznie do faceta. Poza tym gwarantuje Ci, ze jak zobaczy ze wcale nie siedzisz i czekasz (o czym teraz dobrze wie) to zobaczysz jak mu sie imprezki omienia

Gość smutnażonaa
do gościa wyżej - fajnie by było ale tak jak napisałam, źle znoszę ciążę i mam zalecone aby dużo leżeć więc nawet nie mam siły aby iśc do kosmetyczki czy fryzjera :( dobija mnie to wszystko a do tego te zachowanie męża. On się świetnie bawi a ja jak głupek w domu siedzę, czasem koleżanka któraś odwiedzi i to wszystko

Gość gość
dobrze ci, chciałaś chłopa no to masz