Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Babcia mimo że na emeryturze nie chce pomoc przy dziecku.

Polecane posty

Gość gość
ja też tak uważam,dzisiaj mówisz bo jesteś silna i młoda ,około 60-tki zmienisz zdanie i to nie z własnej woli:D życie,kobieto życie zdecyduje czy chcesz i możesz

Gość gość
gość dziś Odniosłam się tylko do 1 twojego wpisu i polemizowałam z drugim. I ciekawe, co TAKIEGO na ciebie wylałam. Widzę, że przyjęłaś strategię odwracania kota ogonem i nagle z agresora przedzierzgnęłaś się w ofiarę. Jest taka prosta zasada: nie atakuj (bezmyślnie), nie zostaniesz zaatakowana (w odwecie). Wierz w co chcesz co do moich intencji (wiedz, że w tym wątku moich wpisów prawie nie ma), ale wierzę, że ludzie potrafią się uczyć, ty też. Masz okazję :)

Gość gość
A mi (uświadomiłam to sobie dziś trochę ze wstydem) szkoda mojej babci. Zawsze wszystkim pomagała jak mogła, i czasem i pieniędzmi, a teraz mało kto się do niej odzywa. Córka (moja mama) dzwoni regularnie, ale my (wnuki) z rzadka. A przecież mnie zabierała na wczasy, rajdy. Ehhh.... z wyrzutów sumienia zadzwoniłam do niej dziś. Tyle dobrego topik dał.

Gość gość
[21:59 Wniosek z tego ,że nie warto było ha ha

Gość gość
9:14 może i tak

Gość gośćgwiazdka
To po co wogole dzieci rodzić jak i tak wyjda z domu beda miec swojswojwyj****ee zycie i wyj****e na rodziców i tak.

Gość gośćgwiazdka
To po co wogole dzieci rodzić jak i tak wyjda z domu beda miec swoje zycie i wyj****e na rodziców i tak.

Gość gość
I prawidlowo, ze nie chce. Komu sie chce biegac za rozwydrzencem, organizowac mu zajecia by sie bidulek nie nudzil, gotowac osobno itp. itd...

Gość gość
A za swoimi dziecmi sie chcialo biegac?????wątpię ,podrzucaly takie babcie swoje dzieci komu sie dalo.Kiedys nie pilnowaly i teraz tym bardziej nie beda.

Gość gość
I mówią że nasza generacja jest najgorsza