Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Babcia mimo że na emeryturze nie chce pomoc przy dziecku.

Polecane posty

Gość gość
Oto chodzi ze ja tez nie zostawialam babci pod opiekę bo nie mialam takiej mozliwosci.Jak budowalismy dom to tez bieglam wszystkiego pilnowac z dzieckiem 4 letnim na budowę.Wszedzie z dzieckiem.A jak szlam do szpitala leczyc sie to zostawialam kolezance.Tak tak super sie zyje z taka rodzinką.I moge pisac o swojej matce ile mi sie zechce ,az mi ulzy.

Gość gość
A pisz ile wlezie,jak nie masz nic mądrzejszego do roboty to klep pierdoły.

Gość gość
gość dziś noo,jestes roszczeniowa,dziecko dorosło, a ty dalej jedziesz z tym koksem.Ciekawe czy jako osoba chora będziesz niańczyć dzieci synowej,już cię nawet widzę w tej roli:)

Gość gość
Ja nawet nie chce juz zadnej od niej pomocy,nawet jakbym miala zdychac i trawe jesc.Ja mam swoja mala rodzinke i tylko na nia moge liczyc.

Gość gość
A co cie to obchodzi?????ty zajmij sie swoimi rodzicami i dziecmi zamiast mi odpisywac.

Gość gość
Popisalam i mi lzej .Pozdrawiam wszystkie roszczeniowe babcie!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Gość gość
Pisz.pisz.pisz.pisz ulżyj sobie,widać że masz nierówno pod beretem.Miłego wieczoru i klikania o rodzinie życzymy:):):D:D:D

Gość gość
Moja tesciowa jest babcia od prezentow. Mowi wprost ze ile moze to im da bo na starosc musi sie ktos nia zajac. Nigdy nie zjela sie dziecmi i niegdy tego nie zrobi tak mi oswiadczyla. To nie jest na jej sily jak mowi. Zaznaczam ze tesciowa ma 40 lat ;) odchowala jedynaka mojego meza i siedziala w domu cale zycie. Odchowala to za wiele powiedziane bo urodzila w wieku 16 lat i dzieckiem zajmowala sie jej matka. Moj maz wgl nie jest zzyty z matka dlatego ona obkupuje wnukow bo wie ze nie ma co liczyc na swojego syna na starosc..

Gość gość
dziś Nie ma pojęcia roszczeniowe babcie ha ha ha, bo one od ciebie niczego nie oczekują,to odwrotnie bywa ha ha ha

Gość gość
A co was to tak boli ze pisze o swojej rodzinie źle? Nie pasi to nie czytaj. Chce się wygadac to pisze ma prawo.

Gość gość
No to głupia jest,lepiej odkładac kasę na profesjonalną opiekę.Wam daje,wydaje pieniądze a ty za parę lat o tym zapomnisz,na pewno zapomnisz bo synowe z reguły mają krótką pamięć.

Gość gość
Tak a to ciekawe bo juz chodzi po rodzinie i narzeka ze wnuczek nie odwiedza.Raptem o wnuczku przypomniala sobi?????Nierowno pod sufitem to ty masz bo tobie wydaje sie ze jestes w czyms lepsza?????widac lubisz ponizac kogos.A ty piszac do mnie lepiej sie czujesz???

Gość gość
17'06, to ile lat ma twój mąż,jesli tesciowa ma ledwie 40-tkę?

Gość gość
ziś w jakim wieku masz dzieci?

Gość gość
Tesciowa czterdziecha a ty już zamężna/dzieciata?

Gość gość
Moja tez niech odklada bo moze jej sie przydac na dom starcow.

Gość gość
Z 40 letniej kobiety chciałabyś mieć niańkę do własnych dzieci? ty chyba na mózg upadłaś.Kobiety w takim wieku to rodzą dzieci swoje a ty byś chciała zrobić z niej swoją służbę,no chyba cie porypało. Bierzesz jakieś prochy że masz taki odlot?

Gość gość
ty tez musisz pomyśleć o tym,nie będzie łatwo,dzisiaj myślisz że ciebie to ominie? nie ominie:)

Gość gość
Maz ma 24 ja tez. dzieci 2 latka chlopiec i rok dziewczynka.

Gość gość
O widze teraz do nastepnej sie uczepilas malpo????A co nie moze w 20 lat urodzic???

Gość gość
O widze teraz do nastepnej sie uczepilas malpo????A co nie moze w 20 lat urodzic???

Gość gość
hohohoho,40 letnia babcia do nianczenia synowej dzieci ale jaja,fakt dziewczę ma coś z pacyną.Gdzie masz swoją matkę,niech zaperdziela,skoro tobie się nie chce.

Gość gość
do z 17.13 spadaj przygłupie na drzewo.

Gość gość
Autorka tematu pisala o awaryjnej sytuacji.Ze babcie nie chca zostawac w awaryjnej sytuacji nawet.A to nic nowego ze babcia nie popilnuje bo sama mloda i pewnie pracuje.

Gość gość
gość dziś odwal się imbecylu

Gość gość
Do 17.17 sama masz cos glowa,nastepnej sie uczepilas ,To ich rodzinna sprawa czy dogadaja sie i ta babcia 40 letnia czasem choc pomoze . A tobie co zal widze d**e sciska bo tobie nikt nie pomogl i jadem zioniesz do innych??????

Gość gość
Mialo byc do tej imbecylki z 17.14

Gość gość
17.20 cos ty taka jadowita czyzby mąż ci dzisiaj nie dogodzil?????

Gość gość
17.20 jakie prochy bierzesz????zapomnialas ze dzis masz wizytę w psychiatryku??

Gość gość
Bożżże ""oczom i uszom""" nie wierzę że na tym świecie żyją takie idiotki,co jedna to głupsza. co do tej40-tki ,to chyba macie coś pod sufitem ,kobitki w tym wieku to żyją pęłnią życia ,mają swoją miłośc i czas dla niej bo czas ucieka a nie są od kołysania cudzych dzieci.Zaraz napiszecie że wnuk nie cudzy,owszem nie ale nie jest kimś kim musi się babcia opiekować,to rola jego matki i ojca i pozamiatane.