Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DO MAM 3 DZIECI SZCZERZE

Polecane posty

Gość gość

Zalujecie? chwalicie? szczerze

Gość gość
Mam 3 synów, 14,7,6 lat, jestem dumna, jest wesoło, nie ma czego żałować, tylko żal, że czas tak szybko mija.. Lekko nie ma, jest co robić, trójka dzieci to już wyzwanie, ale o tym przekonałam się już po fakcie, mimo, że 3 syn nie jest z przypadku ;-)

Gość gość
Co wy macie z tymi pytaniami zalujecie?? Czy sprowadzacie dzieci na świat nieświadomie?? Przecież wiadomo z czym to się wiąże więc jaki żal??? To nie reklama w tv albo film. Co druga na forum żałuję... Straszne!!!

Gość gość
Mam troje i za 2 msc spodziewam się czwartego. Ciąża planowana. Zawsze chcieliśmy mieć dużą rodzinę.

Gość gość
Trzecie dziecko nieplanowane ale chciane! Synek ma prawie 3 miesiące. Po ciąży mam nadciśnienie i Hashimoto. Leki będę brać do końca życia. Mam 31lat. Niczego nie żałuję. Mam tylko żal do siebie że przed ciążą nie zbadałam się dokładnie. Kocham moje dzieci najbardziej na świecie, jak mogłabym żałować?

Gość gość
8.33 moich troje dzieci urodziło się, gdy jeszcze nikomu nie śniło się o 500plus. Nawet, gdyby ten program miał zniknąć, na co żaden rząd się nie odważy, spokojnie będziemy żyć. Śmieszy mnie, gdy ktoś tak się "martwi" o innych.