Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu robi mi się gorąco, wtedy czuje ból brzucha i zaczyna się biegunka. Czy to może być objawem ciąży?

Gość gość
Plus leci mi krew z pochwy. Lekkie plamienie na brązowo

Gość Nadia368
To nie są objawy ciąży. Radziłabym Ci wybrać się do lekarza specjalisty, ponieważ twoje objawy mogą świadczyć o różnych chorobach na tle ginekologicznym. Ciąża to na pewno nie jest.

Gość Kaszmir9009
spotkałam się z różnymi objawami ale nie z takimi wiec w kwesti ciąży możesz być spokojna. A co do twoicj objawów wybierz się lepiej do lekarza bo kiepsko to wygląda

Gość Malinoweee55
Mi to wygląda bardziej na jakieś problemy neurologiczne.....dziewczyny mniej stresu i głowa do góry ;) to nie ciąża o ile cie pociesza ta myśl

Gość Cichal066
to nie ciąża.

Gość Drhbginekologii
Radzę Pani przebadać się i to pilnie. Ciśnienie, morfologia, a co najważniejsze wymazy. Jeżeli biegunka długo się utrzymuję to niezwłocznie do lekarza. Możliwe, że ma Pani anemię. Niech pani opiszę jak się konkretniej czuję na co dzień Jestem lekarzem, wiec myślę, że pomogę. Odnośnie ciąży mogę stwierdzić, że nie są to jej objawy. Pani organizm informuję o stanie zdrowia, a z tego co Pani napisała nie jest najlepiej. Czekam na więcej informacji.