Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usunięto mój temat o dziadka, dla których 6 h drogi to dużo, a o nas oczekują.

Polecane posty

Gość gość

Jak nas nie ma dłużej niż 3 tygodnie to od razu jest wydzwanianie i branie nas na litość ze oni nie wodzą wnuka.

Gość gość
Inaczej tam pisało. Inny kontekst wątku. Teraz zdanie zmieniasz, bo tam mamy ci napisały, że jak chcesz iść z mężem na randkę to weź nianie, a nie babcia żeby jechała 6 h. Odwiedzają? Odwiedzają. Wiecc ty masz jakiś problem.

Gość gośćgads
Hahaha j dobrze ze usunięto trolu. Płac za nianke i nie płacz teraz, skoro urodziłaś dziecko bo Cie matka namówiła :D poza tym ze To Prowp

Gość gość
zgadzam się z przedmówczynia tą która stwierdziła że 6 h to dużo ale tylko dla kapcia sprzed telewizora. Co to jest 6 h

Gość gość
Wiecie co, Juz mnie w******ja te prowokacje:-/ sa tak denne, ze nie idzie wytrzymać, co jedna to lepsza :-/

Gość gość
Nie matka mnie namówiła lecz sama chciałam. Ona tylko przyspieszyła tę decyzję. Namawiała. A co do tego co tu napisałam to prawda. Jak nas nie ma 3 tygodnie to nas biorą na litość ze niby nam się ni chce. A sami co od siebie dali? a co do tego żeby wziąć nianie to mój mąż nie ufa nianiom i uważa że skoro nie mamy kmer to taka niania może takiemu dziecku zrobić krzywdę albo porwać je. Znamy 2 przypadki.

Gość gość
6 h to rzeczywiscie może niewiele, dlatego autorka napisała, że dziadkowie są i odwiedzają, nie ma ze wcale nie przyjeżdżają. Ale jej mało, bo ona na randki chce iść z mężem. Więc niech na takie okazje nianie weźmie, a babcia z dziadkiem jak odwiedzają, są od rozpieszczania wnuka, a nie od pilnowania go.

Gość gośćgads
A podbije jeszcze, choć to Prowo - autorka jest głupia, jestes cipko Zmęczona, zapłać opiekuńce i odpoczywaj:) skoro Cie meczy takie jeżdżenie - nie jezdzij, proste. Skoro jestes tak mało samodzielna umysłowo, zes urodziła dziecko, bo twoja matka chciała wnuka i myślałaś, ze chyba ona go wychowa, to teraz tylko zgrzytanie Zębów:D Hahahha, ta jedzie z całym majdanem przez polowe kraju, zeby z mężem pójść do kina raz na miesiac:D nie wierze?:D

Gość gośćy
Taaaa kamery? To kup taka mała i postaw, kazdy aparat ma kamerę, Wystarczy postawić na meblach i zostawiać nagrywanie. Naprawdę nie nasz żadne znajomej, która by odpłatnie popilnowala? Żadnej córki znajomych, Ktora lubi dzieci i chętnie dorobi?? Doprawdy? to musi byc Prowp

Gość gość
14:30 znam. Nawet jedna do nas przychodzi ale nie ufamy nikomu obce mu na tyle by wyjść z domu i zostawić z ni syna. Obca kobieta jaki ma interes w tym by nie krzyczeć na obce sobie dziecko? Czego oczy nie widzą tego sercu ni żal. Nie wiesz co ona robi dy nas nie ma. Dziwi mnie ze tak ufacie obcym7kobietom. Musi wam na tych dzieciach mało zależeć. A tak w ogóle myślę że te osoby co zachwalają opiekunki to same nie mają jeszcze dzieci. Wypisują te bzdury zza biureczka w cieplutkim urzędzie i dzieci to one tylko na reklamach widują . A jeśli je mają to są to matki które nie angażują się zbytnio o bez różnicy im co si dzieje z dzieckiem pod ich nieobecność. Babcia to przynajmniej nie zrobi nic złego dziecku bo je kocha ze względu na pokrewieństwo.

Gość gość
14.35 Po tej głupiej wypowiedzi, widać że to prowo.

Gość gość
14:35 yyyyy jak kobieta raz na jakis czas zatrudni opiekunkę, to nie kocha dziecka??? Yyyyy z uja spadłaś babo??:D nie no, prowo i kończę temat trolku. Buziaki. Pakuj sie powoli na wizytę u starych:D,

Gość gość
14:42 no to jestem trollem czy jednak mam jechać do rodziców? Mo jedno albo drugie. Wybierz wersję ostateczna bo jak każdy tutaj zauważa w tym momencie, masz lekkawe rizdwojenie jaźni. Jest taki pan ci się tym zajmuje a imię jego psychiatra :)

Gość gość
Autorko Ty to jesteś jednak głupsza niż ustawa przewiduje. Skoro Ci tak źle, taka wielce zmęczona jesteś to po co dziecko rodziłaś? Naogladalas się telewizji i myślałaś, że to tylko różowy bobas, który je i śpi? I pisze to jako matka dwójki dzieci. Jak chcemy wyjść to płacimy niani i, o dziwo, dzieci żyją, nikt ich nie porwał, nie skrzywdzil. Tobie nie o kontakt z dziadkami chodzi tylko o darmowa pomoc. Ba, nawet nie o pomoc. Ty uważasz, że dziadkowie maja obowiązek. A nie mają. To twoje dzieci. Zresztą idąc Twoim tokiem myślenia co z ciebie za matka? Ty balujesz, a dzieci się pozbywasz.

Gość gość
Kooorva no ale bal, ja piertole :D ze laska raz na miesiąc chce sobie wyjść z mężem :D z jakich wy jesteście rodzin?.od Ferdkow Kiepskich? Poza tym co was tak dziwi ze rodziła dziecko a chce "balowav"? Nie każdy ma tak ze jego ambicje i potrzeby kończą się na pieluchah i potrzebę rozrywki zaspokaja jedynie odbiornik TV. A dziadkowie owszem mają może nie tyle obowiązek co źle o nich świadczy jak nie pomogą nic

Gość gość
14:42 gdybys autorko byla troche bardziej inteligentna, to Byś zauważyła, ze Cie wyśmiałem, a nie wymyślała rozdwojenie jaźni:D kto wszyscy osiołku? Przeciez temat upada. Nie wyszło Prowo, nie zarobisz 5 gr od posta:D

Gość gość
Gość 15:00 i racja i proponuje zamknąć temat:)