Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapalenie wyrostka robaczkowego w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Moje drogie mam taką sprawę. Wczoraj w nocy zaczął mnie pobolewaC brzuch na wysokości pępka z prawej strony - tak z 6-7 cm w prawo od pępka. Nie boli mnie cały czas, ale takie chwilę jakby ktoś wbijal szpile i wyjmowal cały czas w tym jednym miejscu. Jestem w ciąży w 9 tygodniu, ale nie wiem czy to może być wyrostek czy może rozciąga się macica( tak szybko?) . Poradzcie, do lekarza idę rano. W poniedziałek mam gina więc usg będzie dopiero w pon, chyba że na skórze zrobią ale nie wi3m czy mnie z takim pobolewaniem nie wyśmieja.

Gość gość
A masz jakieś inne objawy wyrostka ?

Gość gość
Wyrostka objawów nie mam więcej możliwych żadnych... A na sorze noga usg zrobić?

Gość gość
przy wyrostku sa nudności i bol ze nie można podnieść nogi .O tym czy to wyrostek mowia badania krwi .Mam znajoma która miała operowany w ciąży i jest wszystko ok

Gość gość
Jedz do szpitala. Wezma Cie na patologie ciazy i wszystko sprawdza, tylko powiedz na izbie, ze jestes w ciazy.

Gość gość
A to ja nawet noge podciagalam do kolana i prostowalam bez żadnego bólu. Nudności ani wyniotow też nie, apetyt normalnie jak zawsze. kurczę trochę się martwię najbardziej tym że w razie W to córka chora w domu ;(

Gość gość
Normalnie bym pojechała tylko problem się pojawia z chora córka w domu, niestety mąż nie słyszy ani nie czuje nawet jak po nim skacze podczas snu.. więc jak co zostawić samego z dzieckiem.

Gość gość
To jak on będzie wstawał do noworodka jak nie slyszacy i brak czucia?

Gość gość
On nigdy nie wstawal i nie wstaje do tej pory. Nie poradziły sobie bo córka w kółko ma temperaturę .. boję się zostawić po prostu

Gość gość
Raczej to nie wyrostek, ale pojedź lepiej do szpitala .