Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najlepsza ksiazka dla dziecka na prezent na roczek..poleccie cos madrego

Polecane posty

Gość gość

z gory dzieki

Gość gość
Polecam serie ulica czereśniowa. Nie ma w niej tekstu, tylko bardzo szczegolowe obrazki, bardzo rozwija wyobraznie. Moj synek dostal ją na roczek, teraz ma 3 i wciaż ksiazki są hitem!

Gość gość
Wielka Księga Dźwięków :)

Gość gość
Jeżeli chcesz kupić normalną książkę to ja bym wzięła nie z jedną bajką, a zbiór baśni. Warto zwrócić uwagę na to, aby ksiazka miała sztywną okładkę, ładne kolorowe obrazki i nie za dużo tekstu. Dzieci szybko się nudzą Dużo zależy też od tego czy rodzice w ogóle czytają dziecku bajki. Zauważyłam że rzadko kto to robi, a szkoda. Mi się wydaje ze roczne dziecko bardziej cieszyłoby się z zabawki. Książki dla dzieci to obowiązek rodzica tak jak kupowanie ubrań Według mnie to będzie prezent dla nich, a nie dla dziecka Jeżeli bardzo chcesz książkę to kup ten zbiór baśni, albo moim zdaniem lepszy pomysł - książkę elektroniczną z Fisher price. Córka moja dostała taką z wierszykami i do tej pory ich słucha, a ma już 4 lata. Dostała tez taką z nauką angielskiego, ale roczniak na taką za mały.

Gość gość
Pucio uczy sie mowic. Hit

Gość gość
Wydawnictwo zakamarki tytul Ksiazki ‚jest tam kto’ lepszej nie znajdzies

Gość gość
Zbior basni to glupi pomysl. Takie ksiazki sa zazwyczaj duze, teksty dla 4-5 latka. To mozna kupic pozniej. Dla roczniaka trzeba kupic ksiazeczke z obrazkami i maja iloscia tekstu. Na przyklad Binta tanczy, Lalo gra na bebnie, Jest tam kto, Gdzie idziemy, Gdzie jest spot, bardzo glodna gasienica. Wielu rodzicow popelnia blad zacYnajac od ksiazeczek dla dzieci o wiele starsYch. Malec sie nudzi i jego przygoda z ksiazka sie konczy. Nic nie rozwija tak jak czytanie. Dzieci ktorym czytano potrafia sie skupic, maja bogatsze slownictwo i jest wiele innych zalet. Ale blagam dobierajcie wlasciwe ksiazki

Gość gość
KLEMENTYNA Z TAŃSKICH HOFFMANOWA.

Gość gość
100 pierwszych slow- książeczka obrazkowa. Mój syn ja uwielbia. Pokazuje obrazki a ja mu mowie co to jest albo zamykamy książeczkę, ja mówię jakieś słowo a on szuka obrazka z ksiazeczki.

Gość Dariaaaa91
Ja zawsze kupuję śpioszki lub body - zawsze się przyda i mamy są zawsze zadowolone. Ale staram się, żeby były to rzeczy dobrej jakości jak na przykład rzeczy od Psoty, które są wykonane z super bawełny takiej miękkiej w dotyku. Zawsze lepiej kupić coś praktycznego i co można wykorzystać

Gość gość
Jeden dzień wydawnictwa Dwie Siostry, dużo obrazków.