Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to nie być zatrucie papierosami? pomocy

Polecane posty

Gość gość

słuchajcie rzuciłam palenie 20 miesięcy temu. we wtorek miałam bardzo stresujacy dzień, wręcz zrujnować mnie psychicznie... załamałam się i kupiłam paczkę papierosów. wypalilam może z 3 niestety stres nadal był duży i do piątku wypalilam całą paczkę. źle się czułam po nich było mi niedobrze i słabo. od wczoraj wymioty i biegunka, boli mnie żołądek czy mogłam się zatruć tymi durnymi fajkami? czy raczej to inne zatrucie?

Gość gość
kurczę autokorekta wkradla się do tematu. " czy to może być zatrucie papierosami"

Gość gość
Może to przez treS wywolal taka reakcje?

Gość gość
też tak może być ... jeszcze wczoraj rano dostałam okres i tak wszystko na raz :(

Gość gość
Stres i fajki dały ci taki rezultat. Fajki to straszne goowno. Ja paliłam tylko "doraźnie" na imprezach między 16 a 19 rokiem życia i potem między 25-26 roku życia, tak do piwa. Ale wystarczył jeden mach więcej i wymiotowałam jak kot. Człowiek sobie nie zdaje sprawy jaka to jest toksyna, a mój organizm jest mądrzejszy ode mnie i tak np ani nie mogę ani już faktycznie nie chcę palić fajek ani ich czuć, ani innych używek marysiek, ani nawet wódki, piwo w małej ilości, np jedno raz na dwa, trzy tygodnie. Kac to dla mnie zabójstwo, czuję, że łeb mi rozwala jak nigdy, a żołądek robi mi po złości robiąc czystki. I już od kilku lat "rozumiem" mój organizm, bo go słucham :). Także tak autorko, fajki plus stres a nie tylko sam stres, po prostu twój organizm pokazał ci, że "wprowadziłaś" na jego teren wroga, a stres wyzwolił tylko "powiedzenie tego głośno i dobitnie" przez twój organizm. Nie od dziś wiadomo, że w fajkach są trujące substancje, więc czego spodziewać się zwłaszcza po detoksie/oczyszczeniu organizmu z trucizny z fajek kilkanaście miesięcy temu?

Gość gość
no tak... trzeba cierpieć za głupotę:(